QUOTE(lamcik @ 2012 03 13, 13:08)
taip ir suprasti kas neturi vaiku gauna ne 315 o jau 350 lt ir jiems nereikia rupintis kad padidejo darzelio mokestis ar kitkas o mums zmogui moka 276 i menesi tai nes mokescius sumokam ir lieka 189 lt gyventi
Papildyta:
189 cia visiems trims gyvent lieka visa menesi o ir vaikui batukus reikia pirkti nu zodziu as irgi tik zieminius batus turiu tai nors imk ir vaiksciok visa vasara su jais arba basa
Zinokit, ne pas Jus viena tokia sunki situacija. Pvz ir as dabar tojkioj situacijoj, kad nors imk ir gala pasidaryk. Baigiau magistratura, sekmingai dirbau kol firma patyre dideli nuosmuki ir dabar nevykdo jokios veiklos. Mano menesio pajamos (atlyginimas) 4,27 lt per menesi, turiu didele paskola, balandzio pabaigoje laukia operacija, todel darbo ieskotis iki geguzes negaliu, ok, gaunu soc. pasalpa, bet dabar dar tik pirma karta ja gavau, nes niekaip nedrisau kreiptis del pasalpu tikedamasi, kad situacija pageres. T.p. dirbu savanore, nes negaliu sedeti namuose ir depresuoti del to kaip viskas ziauriai sunku ir kodel man taip nutiko, be to tokiu budu jauciuosi reikalinga, palaikau normalu darbinguma. Stengiuosi suktis is paskutiniuju ir suvokiu, kad ne man vienai yra sunku, tas palaiko ir vis guodziu save,kad atsigavus po operacijos butinai susirasiu nauja darba! Zinot, as Outlet parke vasarai batus nusipirkau uz 9,99 lt. Ir drasiai galiu teigti, jog jie tikrai dailus ir netgi madingi, dzinsus t.p. pirkau tam paciam Outlet parke uz 9lt
tiesiog reikia ieskoti iseiciu viokiose situacijose. O pvz nesikreipete del pagalbos drabuziais? Tikrai esu girdejus ir zinau, kad tokia paramos rusis egzistuoja.