a tai dar turi buti? Siaubas kokia atsilikus jauciuos siuo klausimu Papildyta:
Beje jokiu lapeliu mums neduoda ir socialinis atskirai apie tai neinformuoja. Mum neiseina po 350 lt., bet daugiau nieko ir negaunam, kas liecia maista ar pramogas. Matyt Siauliuose kita tvarka.
pavz pas mane ir kandziu buvo, bet tik virtuveje, o kitas kruopas laikau kitam kambari dezese, tai cia kaltinu tikk save... nes virtuvei keiciasi oras tai dregna tai ne, tai toj spinteliai kur buvo kruopos ten insiveise, bet tuoj isnaikinau ir dar vel ramu.. stengiuosi kruopas laikyt indeliuose.
Tai sausio men, cia dar bus uz 2011 m ?
Nes kai dave lapeli sausio men., tai keista pasirode, kad taip greitai kitų metų dalinimas bus ( paprastai anksciau balandžio mėn. lyg ir nebuvo )
O del kandžių: šiemet kažkaip dar nepastebėjau, bet pernai buvo vargo, kol išnaikinom reikia šaltai jas laikyti, ko gero
reikia laikyt kad nekistu temperatura. nes kaip zinome virtuvei ji kinta, tuoj dregme susidaro... sakau pas mane virtuvei tik kandziu atsirado, o kitam kambari kur buvo dezese nera, o ir but gaila ismest tiek kruopu geru..
o virtuvei atsinesdavau tik po viena pakeli, bet dar laikau virtuvei kruopas indukuose, ir rami galva
reikia laikyt kad nekistu temperatura. nes kaip zinome virtuvei ji kinta, tuoj dregme susidaro... sakau pas mane virtuvei tik kandziu atsirado, o kitam kambari kur buvo dezese nera, o ir but gaila ismest tiek kruopu geru..
o virtuvei atsinesdavau tik po viena pakeli, bet dar laikau virtuvei kruopas indukuose, ir rami galva
tos pas mane kruopos senai jau buvo virtuveje. paskui kazkaip pajutau kad drugeliai neaiskus skaidrioja... jai butu uzkrestos tai butu uzsikrete ir visos kitos kruopos, kurios yra dezese, nes kandys nebuna viename maiselyje, jos jai uzsiveise tai tuoj atsiranda visuose.... o juk kruopas nesiausi is kito kambario, o atsirado tik virtuveja