QUOTE(vienpaneles @ 2011 11 01, 20:56)
O kas gali gauti tuos paketus?
juos gali gauti seimos,kuriu pajamos kiekvienam asmeniui nevirsyja 350lt arba 525lt
QUOTE(Achemenida @ 2011 11 01, 21:54)
Tai jo,as zinau,kad tuo adresu,tik nezinau ,nuo kurios dienos iki kurios. tai raso ant tu lapeliu apacioje,o sikart nepaemiau
pora dienu po to,kai pavelavot paimti maista is savo tasko.
QUOTE(Achemenida @ 2011 11 01, 22:23)
juos gali gauti seimos,kuriu pajamos kiekvienam asmeniui nevirsyja 350lt arba 525lt
ne čia būtent jiems gauti turi neviršyti 525lt
O dėl to mažinimo... juk pradžioje kai atsirado, buvo sakyta, kad ta parama bus tik laikinas dalykas, ir kad mažina ją taip ir turėjo būti... ne mūsų valdžia mažina, o aš nuo pat pradžių jos atsiradimo žinojau, kad ją mažins ir vėliau visai nuims... toks buvo planas paruoštas... kai įstojom į ES jau buvo supažindinę su šia informacija.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 01, 21:43)
pora dienu po to,kai pavelavot paimti maista is savo tasko.
Aciuks
Gal kas žino kaip Klaipėdoje dalins?
QUOTE(Guotė @ 2011 11 07, 15:47)
Gal kas žino kaip Klaipėdoje dalins?
Nėr jokių žinių?
Nėr jokių žinių?
[/quote]
Klaipėdoje parama bus dalinama nuo lapkričio 29 d. iki gruodžio 10 d. Dalinimo vietos Minijos g. 130 ir Taikos g. 117 Klaipėdoje.
tokia info radau
Laba diena. maisto paketu turetojoms noriu paklaust. dabar metai i pabaiga.. lig tai kai rinkau pazymas, kad gauti maisto paketus man sake kad galioja iki metu pabaigos. tai gal dabar, kad sausi gauti turiu vel pazymas rinkti? ar automatiskai ir sausi gausiu, nes poperiuka dave, bet ten i mano klausima neatsake. ar i seniunija skambinti man...
QUOTE(M E M O R Y @ 2011 11 08, 21:34)
Laba diena. maisto paketu turetojoms noriu paklaust. dabar metai i pabaiga.. lig tai kai rinkau pazymas, kad gauti maisto paketus man sake kad galioja iki metu pabaigos. tai gal dabar, kad sausi gauti turiu vel pazymas rinkti? ar automatiskai ir sausi gausiu, nes poperiuka dave, bet ten i mano klausima neatsake. ar i seniunija skambinti man...
kitiems metams reikia vel pildyt prasima ir pristatyti visus reikiamus dokumentus.Nebent jus gaunat soc.pasalpa,tai jie sistemoj ta matys,tada nereikes jokiu pazymu tik prasima uzpildit.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 08, 21:42)
kitiems metams reikia vel pildyt prasima ir pristatyti visus reikiamus dokumentus.Nebent jus gaunat soc.pasalpa,tai jie sistemoj ta matys,tada nereikes jokiu pazymu tik prasima uzpildit.
Aciu. Pagalvojau... Vistiek tas pacias pazymas ir pasalpai ir maisto paketams. Vienu metu po dvi pazymas iskart prasysiu visur ir nunesiu.