Įkraunama...
Įkraunama...

Į Egiptą su vaiku

QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 07, 10:54)
nū ir ką  doh.gif  o gi iki balndžio 8 d. LTI Grand Azure Resort vietų NĖRA, labai visiems išgyrėt  mirksiukas.gif , šakės vėl iš naujo su apsisprendimu, jau buvau taškus susidėliojus.
dabar galvoju apie šitą SUNRISE ISLAND VIEW, gal kas buvot?

O geras, net nemaniau, kad ten visi kambariai gali būt pilni, jų atrodė tiek daug! O apie viešbučius turėtų papasakoti vadybininkė kelionių agentūroje. Mums rodė nuotraukas kataloge, papasakojo, atsakė į klausimus ir dar tą katalogą padovanojo. Manau, turėtų būt ir internete informacija.
Papildyta:
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 07, 10:54)
nū ir ką  doh.gif  o gi iki balndžio 8 d. LTI Grand Azure Resort vietų NĖRA, labai visiems išgyrėt  mirksiukas.gif , šakės vėl iš naujo su apsisprendimu, jau buvau taškus susidėliojus.
dabar galvoju apie šitą SUNRISE ISLAND VIEW, gal kas buvot?

Štai nuoroda apie Tavo minėtą viešbutį.
http://www.novaturas...m...d=509&id=22
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 02 10, 15:31)
O apie viešbučius turėtų papasakoti vadybininkė kelionių agentūroje.

tai papasakot jos papasakoja, bet nevisada viską pasako
kalbėjau su dviem agentūrom, tai abi paminėjo šitą viešbutį
http://www.novaturas...a=2007-03#table

tai čia ir važiuosim

tik jūs man neišmanėliai pasakykit, kas tas koralinis rifas ir tokia frazė "viešbutis yra šalia koralinio rifo" šalia tai čia kiek arti, kad nebūtų panašiai kaip palangoj, butas šalia jūros, o iš ties šalia ikiuku blink.gif

ir gal galit pasakyt kur vaikams avalynę į jūra braidžiot perkat, nes aš niekur nerandu dydžio 2,5 m. berniukui.
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 10, 15:01)

tik jūs man neišmanėliai pasakykit, kas tas koralinis rifas ir tokia frazė "viešbutis yra šalia koralinio rifo" šalia tai čia kiek arti, kad nebūtų panašiai kaip palangoj, butas šalia jūros, o iš ties šalia ikiuku  blink.gif

Nuotraukoj parodyta, kad ant jūros kranto, tai taip ir bus. Daug blogiau kai rašo, kad viešbutis yra netoli jūros. Tai tas netoli gali būti ir kito viešbučio teritorijoj ir perėjus labai judrią gatvę ar dar blogiau- už poros kilometrų dykuma doh.gif O koralinis rifas yra pačioj jūroj- be batukų tikrai neišsiversit. Nusipirkt berniukui galėsi Nama bėjui, ten yra tokių mažiukų, kad atrodo ir naujagimiui tiktų.
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 10, 16:01)
tai papasakot jos papasakoja, bet nevisada viską pasako
kalbėjau su dviem agentūrom, tai abi paminėjo šitą viešbutį
http://www.novaturas...a=2007-03#table

tai čia ir važiuosim

tik jūs man neišmanėliai pasakykit, kas tas koralinis rifas ir tokia frazė "viešbutis yra šalia koralinio rifo" šalia tai čia kiek arti, kad nebūtų panašiai kaip palangoj, butas šalia jūros, o iš ties šalia ikiuku  blink.gif

ir gal galit pasakyt kur vaikams avalynę į jūra braidžiot perkat, nes aš niekur nerandu dydžio 2,5 m. berniukui.

Avalyne mes visai seimai pirkom Egipte po 8$,su didziais problume nera,tikrai galesi net paciam viesbuti nusipirkt drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Pavydziu, nes vel noriu i Egipta,kaip ten gera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes skrendam i Šeihą su 10 mėn dukryte. Aš labai norėčiau pamatyti piramides, gal kas skridot su lėktuvu iki jų? Kaip tie skrydžiai ar verta skristi? Be to agentūroj man minėjo apie kelionę į Izraelį. Ar yra važiavusių į ten?
Atsakyti
sveikos mamytes,

mes irgi bandysime skristi su 2.7 metu mergaite i hurgada kovo 6d.gal kas buvot apsistoje viesbutyje hilton hurgada long beach resort,kokie butu atsiliepimai?kazkaip neramu del tu ligu tiktai,kad nesusirgtu.bet cia paskaicius ziuriu,kad daug kas keliauja su tokiais vaikais,ir gydytoja sake galit ramiai sau vaziuot.
Atsakyti
QUOTE(augustella @ 2007 02 22, 17:27)
sveikos mamytes,

mes irgi bandysime skristi su 2.7 metu mergaite i hurgada kovo 6d.gal kas buvot apsistoje viesbutyje hilton hurgada long beach resort,kokie butu atsiliepimai?kazkaip neramu del tu ligu tiktai,kad nesusirgtu.bet cia paskaicius ziuriu,kad daug kas keliauja su tokiais vaikais,ir gydytoja sake galit ramiai sau vaziuot.

Mes buvom spalio pabaigoj ir likom labai patenkinti.Jei kas klausk.
Atsakyti
QUOTE(marinulia @ 2007 02 22, 20:29)
Mes buvom spalio pabaigoj ir likom labai patenkinti.Jei kas klausk.

laba,marinulia

norejau paklaust kokiam jus viesbutyje buvot,man kazkaip neramu,kad kokio blogo maisto neuzvalgytu ir nesusirgtu kokiom ligom ten,aisku pasiimsiu vaistu,bet as ne gydytoja. gal sakau reikia pasiimt dezinfekuojamo skyscio rankoms ir plaut juo?
i keliones tikriausiai nevaziuosim,tai gydytoja sake,kad neturetumem ten uzsikrest,tik liepe dantu nevalyt ju vandeniu ir viskas.mes pries 4 metus su vyru buvom,kai as laukiausi,buvom tada 3 zvaigzdziu viesbutyje,tai visai normaliai buvo,dabar i 4 zvaigzdziu,isgyre ta viesbuti.
sake reikia avalynes brist i vandeni,kokia reiktu imt?nors sako,ten valo ta papludimi ir jis negilus.Ka tu dar emei savo vaikui?gal kokio maisto atskirai,nors imam "viskas iskaiciuota".pasidalink savo patirtimi egipte.labai lauksiu.
Atsakyti
noriu paklausti kaip vaikai reaguoja į lėktuvo pakilimą ir nusileidimą
Papildyta:
augustella
kada ir į kokį kurortą važiuojat?, mes kovo 1 į šarmą bandysim patekti
Atsakyti
laba marinulia,

tiesa uzmirsau pamineti,kad ji pas mane megsta i burna labai kaisioti rankas,buvo praejes tas noras,bet dabar vel.del to ir klausiau del to dezinfekuojamo skyscio,kaip taviskiai pernese skrydi,nes mes pirma karta su mergaite skrendam,sakau gal dar kokiu vasariniu zaislu pasiimt,ir kaip lektuve issedi tokie vaikai,kaip mano,gal kokiu knyguciu reikia?
Papildyta:
QUOTE(Raganėlė @ 2007 02 23, 09:35)
noriu paklausti kaip vaikai reaguoja į lėktuvo pakilimą ir nusileidimą
Papildyta:
augustella
kada ir į kokį kurortą važiuojat?, mes kovo 1 į šarmą bandysim patekti

laba,raganele,

mes vaziuojam i hurgada.
Atsakyti
QUOTE(augustella @ 2007 02 23, 10:25)
laba,marinulia

norejau paklaust kokiam jus viesbutyje buvot,man kazkaip neramu,kad kokio blogo maisto neuzvalgytu ir nesusirgtu kokiom ligom ten,aisku pasiimsiu vaistu,bet as ne gydytoja. gal sakau reikia pasiimt dezinfekuojamo skyscio rankoms ir plaut juo?
i keliones tikriausiai nevaziuosim,tai gydytoja sake,kad neturetumem ten uzsikrest,tik liepe dantu nevalyt ju vandeniu ir viskas.mes pries 4 metus su vyru buvom,kai as laukiausi,buvom tada 3 zvaigzdziu viesbutyje,tai visai normaliai buvo,dabar i 4 zvaigzdziu,isgyre ta viesbuti.
sake reikia avalynes brist i vandeni,kokia reiktu imt?nors sako,ten valo ta papludimi ir jis negilus.Ka tu dar emei savo vaikui?gal kokio maisto atskirai,nors imam "viskas iskaiciuota".pasidalink savo patirtimi egipte.labai lauksiu.

Sveika!
Buvom Hilton Long Besch Resort,ten kur ir jus planojat.Del maisto nepergyvenk ten yra vaikams atskiras meniu,nors mano valge ir ten kur suaugusiems.Butinai paimk vaistu,as paimiau visa maisa,bet ju mums neprireike thumbup.gif Saugotis :dantis valykite su mineraliniu vandeniu ir skalaukite ir del maisto jei kazko nezinot geriau vaikams neduot.
Del avalynes mes pirkom paciam viesbuti po 8$,nes cia dabar tokiu nesurasi.Papludimis labai didelis thumbup.gif ir kad nueiti i giluma eini kokius 200 metru,labai super del vaiku saugumo.Man tai patiko,kai kurie zmonies skundziasi.Jokio maisto nereikia imt,ten jo tiek ir labai skanaus.O kokio amziaus jusu lieliukas?
Atsakyti
QUOTE(augustella @ 2007 02 23, 10:57)
laba marinulia,

tiesa uzmirsau pamineti,kad ji pas mane  megsta i burna labai kaisioti rankas,buvo praejes tas noras,bet dabar vel.del to ir klausiau del to dezinfekuojamo skyscio,kaip taviskiai pernese skrydi,nes mes pirma karta su mergaite skrendam,sakau gal dar kokiu vasariniu zaislu pasiimt,ir kaip lektuve issedi tokie vaikai,kaip mano,gal kokiu knyguciu reikia?
Papildyta:
laba,raganele,

mes vaziuojam i hurgada.

Nereikia manau to skyscio pakanka nusiplauti su muilu ir nusausint su rankslosciu drinks_cheers.gif Sau paimkit skranduka dezinfikot kazko stipresnio,nors as geriau tik ju alu ir raudono vyno, drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Skrydi pernesa labai gerai arba miega arba zaidzia,paemiau kramtomu ir saldainiuku-ciulpinuku,bet yra vaistinei specialiu vaistu pirkt ax.gif Zaislu paimk ir smeliuke pazaist ir baseine gali ir pripuciamo kokio rato ar zaislo.Jei kas domina klausk! ax.gif mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti