[quote=Ernesta,2012 10 22, 15:31]
[quote=Yyy,2012 10 22, 16:13]
žinoma bus
vaikas jau didelis pas jus
Na, padrąsino, jog neapsinuodyjo dukrelės ir panašiai
bet kaip viešbutį tinkamą išsirinkt
[/quot]
Tai gal ką agentūra pasiūlys
, aš tai norėjau, kad būtų vandens kalneliai ir žinoma geras maistas
po to jau skaityti atsiliepimus
[/quote]
Sveika,
mes buvom Hurgadoj "'Jungle aqua park'' Superinis viesbutis su vaikasi. Didziuslis vandens parkas, baseinai vaikams, net patiems maziausiems. Tiesa, iki papludimio reikia vaziuoti su autobusiuku, bet jis kursuoja nuolat, nemokamai. Maitas super, animacija taip pat
Tiesiog skaitykit viesbuciu aprasymus, atsiliepimus ir susidarysit bendra vaizda
Papildyta:
QUOTE(lori30 @ 2012 10 09, 12:34)
Mes ir su 10men princese norime i egipta, i sarma, nes ten buvome 6 kartus ir be jo negalime, tik vat klausimas kaip su maistu, nes jai MP nebera, o misinuko ne i burna neima, tad per diena nemazai gamint reikia
ji pas mane is valgiuju
Kol vaiko neturejome, tai niekad ir neatkreipdavom demesio ka tie mazieji tuose viesbuciuose valgo
Ir dar domina kaip tie slegiai, ka daryti jei jau nemaitini krutimi/
musu mazylei buvo 7 men kai mes pernai skridom. pasiemem "'spirale';, didesni puodeli ir uzpilamu kosiu
Vandeni is buteliuku uzkaitindavau, kose sumakaluodavau ir pamaitindavau! Restoranuose vaisiu duodavau. tiesa, vaisiu tyreles taip pat veziausi is namu. Na as dar MP maitinau, bet jei to nebegauna, tada arbateles juk galima girdyti. Irgi tirpios isidekit, vandenuko uzsivirinsit ir no problem
Papildyta:
QUOTE(Krista J. @ 2012 01 10, 14:17)
labai dekui uz atsakymus
o girdejau, kad leliukams maziau uzgula ausytes jeigu ciulptuka traukia, bet maniske neima nuo gimimo jo. kaip mazesniai lelytei padet jeigu uzgultu?
ir o jeigu istiktu "bedele" i pampersa, ar imanoma lektuve susitvarkyt ta reikala?
Papildyta:
tiesa, dar prisiskaiciau, kad vykstant i egipta reiketu pasiskiepyt nuo hepatito a ar b. ar tikrai? mano mazoji neturi net to ale privalomo skiepo nuo hepatito b nes mes atsisakem. kazin ar tikrai reik skiepu? gal reik ir dar nuo ko pasiskiepyt?
tikrai skiepytis nuo nieko nereikia