QUOTE(*Kaledine* @ 2010 04 14, 08:40)
Mane labiausiai domina ar imanoma vykti su vaiku pvz i kaira ar luxora?maniskiui beveik 1m ir abejoju ar ji imti ar ne, ir taip ir taip bus negerai, ar yra mamyciu kurios vyko su leliukais ir keliavo i ekskursijas?
as esu buvusi ir su vaikais ir be vaiku . Su maziuku ( 7 men.) visa laika praktiskai prabuvome viesbucio teritorijoje, vakarais iseidavome i miesta....
Visokiu tevu yra, kaip ir vaiku...man tai tiek fantazija nenesa, kad tept toki kelia...
as asmeniskai nesivezciau vaiku i joki Kaira nei i Luxora... Ir be vaiku is tokiu ekskursiju parvaziuoji nusikales it suo, nors nieko rodos nedirbai
Is Sarmo teko vaziuoti i Kaira. Isvykimas 3 valanda nakties, plius kol dar surenka visus is visu viesbuciu . Vaziuoti buvo salta, mes buvom apsirenge plonai, autobuse drebejom... niekas sildymo nejunge, gal pas ju net neveikia peciukai ....
Nacionaliniam muziejuj zmoniu buvo minios (gal mes taip pataikem), sunku net prasilenkti. Jei maziukas ramus, nevaikscijantis gal ir imanoma toj grustinej su nesiokle ji prasitampyt . Man asmeniskai pritruko paciai ten sveikatos , gidai saukia klykia visokiom kalbom ir grudies grudies grudies...
Atgal gryzimas irgi velai... nu nezinau as savo maziuko nesivesciau 100 proc. nes jis ir as nusikaltume juodai :