Įkraunama...
Įkraunama...

Į Egiptą su vaiku

QUOTE(moggie @ 2010 01 27, 00:49)
as patarciau pasiimt mirksiukas.gif zymiai patogiau, kai po ranka viskas... ir nereiks ryte pabudus lekt vandens, o ten aisku duos labai karsta (kaip ir lektuve) ir dar reiks daug laiko, kol ataus iki tinkamo gert misinuka ax.gif

drinks_cheers.gif Aš tai veždavaus mažą virduliuką ir termusiuką, tai nereikėjo niekur dėl nieko sukti galvos...
Papildyta:
QUOTE(Darling @ 2010 01 27, 09:15)
Nežinau,aš tai turėjau spiralę, bet nei karto nepanaudojau. Reikia jam indo didesnio, dar vandens reikia eiti iki restorano,tai man buvo paprasčiau vaiką maitinti restorane, paprašius karšto vandens. Bet čia kaip kam patogiau...

O tai negi kambary neturėdavot vandens buteliukų? Kažkaip dėl to problemos niekad nekildavo... Jei matydavau, kad pamiršo papildyt, tai paprašydavau...
Papildyta:
Tiesa, kai kuriuose viešbučiuose virduliai būna. Tarkim, gruodžio mėn buvom Oriental resort, tai kambariuose visur buvo virduliai... bet man jo nebereikėjo... biggrin.gif nes vaikai užaugę...
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 01 27, 11:34)
drinks_cheers.gif  Aš tai veždavaus mažą virduliuką ir termusiuką, tai nereikėjo niekur dėl nieko sukti galvos...
Papildyta:
O tai negi kambary neturėdavot vandens buteliukų? Kažkaip dėl to problemos niekad nekildavo... Jei matydavau, kad pamiršo papildyt, tai paprašydavau...

Nu vat ir neturėjom,lido vandenį neštis stiklinėse, bet jis labai greitai susinaudodavo.O jokių buteliukų irgi nebuvo,nebent būčiau pirkusi vandenį viešbuty. O viešbutis tikrai ne iš prastų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2010 01 27, 12:37)
Nu vat ir neturėjom,lido vandenį neštis stiklinėse, bet jis labai greitai susinaudodavo.O jokių buteliukų irgi nebuvo,nebent būčiau pirkusi vandenį viešbuty. O viešbutis tikrai ne iš prastų mirksiukas.gif

na pasmus i viesbucio kambario mini bara kasdien po 1,5 litro vandens buteli idedavo...tai ji ir naudodavom vaikui, turejom nusiveze maza virduli ax.gif pvz musu atveju be virdulio butu prastai, nes pabudes jis visad geria misinuka, o jei dar reiktu ji rengt ir eit i bara...tai viesbutis skambetu nuo klyksmu doh.gif
manau kiekviena mamyte pagal savo vaika ir pasirinks, reikia jai virdulio ar ne mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2010 01 27, 13:37)

Nu nieko sau... blink.gif 7 kartus buvau Egipte, bet su tokia problema neteko susidurt... Mes visi ir dantų valymui visada naudojam tik vandenį iš butelių...
Papildyta:
O ten AI sistema?
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2010 01 27, 23:15)
Nu nieko sau... blink.gif 7 kartus buvau Egipte, bet su tokia problema neteko susidurt... Mes visi ir dantų valymui visada naudojam tik vandenį iš butelių...
Papildyta:
O ten AI sistema?

Taip, AI, tai ir mes dantis valėmės su geriamu vandeniu,tik ne iš butelių, o iš stiklinių mirksiukas.gif Bet tas stiklines pastoviai reikėjo pasipildyt.Jei būčiau turėjusi tuščią butelį,būčiau pylusi į jį vandenį.Bet neturėjau.
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Gal kas buvot El Gounoje Movenpick Resort & Spa El Gouna? Ir kaip ten tas pats miestelis, kokio didumo, kaži ar isiverstume be vežimėlio (vaikiukui 1,5 m.) , į ekskursijas jokias nežadam važiuoti, tik po miestelį ir viežbučio teritorijoj ilsėsimės. Ir dar iškilo klausimas ar ten sauskelnių gausiu nusipirkti?
Atsakyti
Sveikos mamytes, jei vaziuojat i Egpta ar kur kitur, mano patarimas, ieskokite viesbucio kur vandeni pastoviai papildo kambaryje, tikrai nebus problemu nei su arbatom, nei su dantu valymu....tasgyvatukas vandeniui uzvirinti mums buvo labai reikalingas visose kelionese-ir pati kava rytais atsigerdavau, ir vaikuciui padarydavau. Vezimeli veziausi su savimi kai mano merginai buvo 1.8 men., labai prireike ir nesigailejau, kad veziausi, nors buvo gana sunku. O siaip, geras oras ir jura ar baseinai maziukams viska atperka, ir jie tai labai gerai atsimena. Sekmes visoms vaziuojancioms 4u.gif

P.S. sauskelniu pasiimkit maziukams kiek reikia, jei vaziuojat su vyru, tai juk nebus problemu ta svori pavezti, as vaziavau viena, buvau pasiemusi ir mums uzteko 4u.gif paskui lagaminai buvo lengvesni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raselė1: 29 sausio 2010 - 20:36
dar man iskilo klausimėlis - jeigu maudotes viešbučio baseine su vaikiuku, tai ar dedat vaikiukui specialias pampersines maidymosi kelnaites ar paprastas kelnaites? Nes jeigu maidantis atsitiktu nelaime ir priterstume visa baseina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasute @ 2010 02 08, 16:18)
dar man iskilo klausimėlis - jeigu maudotes viešbučio baseine su vaikiuku, tai ar dedat vaikiukui specialias pampersines maidymosi kelnaites ar paprastas kelnaites? Nes jeigu maidantis atsitiktu nelaime ir priterstume visa baseina  ax.gif

Dedu visada maudyniu sauskelnes nes kur esu buvusi tai neleidzia i baseina be sauskelniu.
Atsakyti
Dar vienas rupestėlis - peržiūrėjau ką siūlo lėktuve užsisakyti iš maisto, tai maniškis tokių dalykų nevalgo schmoll.gif O skrydis vistik netrumpas, ir registracijai reikia atvykti iš ankto, tai tiek laiko vaikas neišbus nevalgęs. Ar neleidžia įsinešti į lėktuvo saloną nors kokių sausainių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasute @ 2010 02 09, 16:25)
Dar vienas rupestėlis - peržiūrėjau ką siūlo lėktuve užsisakyti iš maisto, tai maniškis tokių dalykų nevalgo  schmoll.gif O skrydis vistik netrumpas, ir registracijai reikia atvykti iš ankto, tai tiek laiko vaikas neišbus nevalgęs. Ar neleidžia įsinešti į lėktuvo saloną nors kokių sausainių?  g.gif

galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasute @ 2010 02 09, 16:25)
Dar vienas rupestėlis - peržiūrėjau ką siūlo lėktuve užsisakyti iš maisto, tai maniškis tokių dalykų nevalgo  schmoll.gif O skrydis vistik netrumpas, ir registracijai reikia atvykti iš ankto, tai tiek laiko vaikas neišbus nevalgęs. Ar neleidžia įsinešti į lėktuvo saloną nors kokių sausainių?  g.gif

galima maista nestis tik skysciu galima iki 100ml o maista galit nestis kiek norit ir koki norit ir visi taip daro nes lektuve kaip pradeda visi savo maista valgyti tai tie visokie kvapai tai skrandi uzspaudzia kad nori nenori valgysi smile.gif
Atsakyti