Įkraunama...
Įkraunama...

Į Egiptą su vaiku

O Egipto viesbuciuose buna animacija? Niekas apie tai nerasot g.gif Kada ten geriausia vaziuoti, kad oras butu +30?
Atsakyti
gal galit kas pasipasakot, kokius viešbučius imti su vaiku, kad kuo daugiau pramogų vietoj būtų
domina Šarm_el_Šeichas
Atsakyti
Norim vaziuoti irgi i Sarm el Seicha, bet nezinau as truputi baiminuosi, nes laukiuosi, dabar man 2 menesiai, ir dar turim dukryte 2,3 metu. nezianu is pradziu nebuvo minties kad vestis vaika, o dabar kai pasiskaiciau kaip faina jura ir t.t.t. tai kaip jai butu smagu, bet kitas dalykas del maisto, apsinuodijimo, vel baisu. istikro ir del saves truputi gal bijociau, na net nezinau, vyras labai nori vaziuoti.
Atsakyti
Mes važiuojam su dviem vaikais (3 m. ir 7 m.) į Šarmą, per pačias Kalėdas. ax.gif Po ilgų svarstymų, pasirinkom Calimera Moderna Beach 5* viešbutį, nes vyro kolega italas kaip tik ten atostogavo su šeima, jam labai patiko, todėl manom, kad ir mum patiks. smile.gif O taip baimintis gal ir neverta, juk gali nevalgyti maisto, kuris tau nepažįstamas, geriau europietiška virtuvė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 27 rugsėjo 2006 - 08:48
QUOTE(vilmuce @ 2006 07 31, 15:52)
o ar su vaiku buvai? As baiminuosi , kad mano penkiametis nelabai istvers  schmoll.gif

nea schmoll.gif , buvom be vaiko... tiesą sakant, nežnau, ar jis ištvertų, nėra ta kelionė sunki, bet vėlgi, jei vaikas aktyvus, judrus, tai manau tikrai ištvertų rolleyes.gif buvo ten ir su vaikais seimu, visai normaliai, na aisku pavargsta jie greičiau, bet pasnaudžia, ir tvarkoj viskas. na bet juk pažįsti savo vaiką, tai manau geriausiai žinai kaip elgtis. smile.gif
Atsakyti
Mes buvom Hurgadoj su 8 mėn. dukryte ir viskas buvo thumbup.gif
Maistą vežiausi (bet valgė ir restorane vaisius, paukštieną, desertus, bandeles), vandenį pirkom.
Atsakyti
vyras įkalbinėja skristi po poros savaičių į Hurgadą. Mažiukui 1,7 mėn nežinau, ką daryt g.gif Prieš metus buvom Kanaruose - tai ir saugesnė šalis ir dar pati maitinau, tai visiškai jokių problemų nekilo, o dabar... unsure.gif Reikia greitai apsispręsti, o man labai neramu dėl tos šalies, ką patartumėt ten buvusios?
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2006 10 12, 20:45)
vyras įkalbinėja skristi po poros savaičių į Hurgadą. Mažiukui 1,7 mėn nežinau, ką daryt g.gif Prieš metus buvom Kanaruose - tai ir saugesnė šalis ir dar pati maitinau, tai visiškai jokių problemų nekilo, o dabar... unsure.gif Reikia greitai apsispręsti, o man labai neramu dėl tos šalies, ką patartumėt ten buvusios?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dėl saugumo nežinau, bet su vaiku siūlo važiuot MADINAT MAKADI, visi viešbučiai 5 ar 4 žvaigzdžių, gražu tvarkinga, daug ne papramogausit, bet panardyt galėsit.
kada važiuot žadat, mes galvojam gal lapkričio vid., tai jei grįžtumėt iki to laiko pasidalintumėt įspūdžiais
Atsakyti
labai noriu i kelione, vaikui dabar 2.5 men, galvoju pavasari, tada jau butu 7-8 men. Egiptas buvo atkrites (nes afrika, bla bla bla) bet paskaiciau ir susidomejau, jau pradejau mastyti tuo labiau kad mums gautusi visai papigiai.... g.gif
taip kad laukiu daugiau nuomoniu ax.gif ypac su panasaus amziaus vaikuciais
Atsakyti
Ar verta vaziuoti i Egipta su 4,5 metu vaiku tiesiog pailseti, paplaukioti, pasideginti ( piramides su vyru jau esam mate, todel si kelione butu grynai poilsine), koki viesbuti pasiulytumet Sharme ar guanoj ?
Atsakyti
Manau su tokiu vaiku nebus jokiu problemu drinks_cheers.gif ,tikrai daug seimu su vaikais ir 1,2,3,4 ir t.t metu vaikais.As vaziavau su 5 ir 10 metu vaikais,mazasis su dideliu noru ejo su mumis nardit pavirsutini.Jam buvo labai idomu,tik aisku uzdedavom jam pripuciamas rankoves,kiti teveliai dejo vaikams lemenes.Taip pat idomios isvikos su dzipais pas beduinus,pasivazinejimas su bagi,kvadraciklais,kupranugariais. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Manau daug linksmybiu ar net siaip pasimaudyt siltoj juroi.Tikrai vaziokit,net nera del ko abejot!!! vacation1.gif vacation4.gif vacation1.gif
Atsakyti
Mes gruodžio 9d. dešimčiai dienų išvykstam į Hurgadą clap.gif .
Maniškiui 11 mėnesiukų su trupučiu.Kartu dar važiuos mano mama ir vyro sesė.Tai manau problemų pakeliauti, panardyti ar šiaip ką smagaus nuveikti nebus thumbup.gif .
Skaičiausi čia kelionių aprašymus ir pastebėjau (jei suklydau nepykite victory.gif ). kad su vaikais į egiptą nevyktų, nes ten jie viduriuoja, vemia ir t.t... tie-kurie buvo be vaikų g.gif .O kas buvo su mažuliukais be jokių didelių problemų sugebėjo pasidžiaugti atostogomis yahoo.gif .Ir nors aš irgi labai pergyvenu dėl savo pupuliuko, nusiraminau paskaičiusi čia smagių pasakojimų ir vyksiu tikėdamasi visko geriausio drinks_cheers.gif
O poto būtinai parašysiu.
Atsakyti