Įkraunama...
Įkraunama...

Į Egiptą su vaiku

QUOTE(decleor @ 2009 10 15, 11:03)
na skrandis tai mano jautrus, jei kas butu ne taip, buciau apsinuodijus, bet skridom i neblogus viesbucius, teko irgi persivalgyt  biggrin.gif bet viskas gerai buvo. tiesa, negerem vandens is krano, nes dantis valem su pirktu mineraliniu, nesimaudem baseinuose, tik juroje, vaisius irgi plovem tik su pirktiniu vandeniu.
kas del spardymosi ir cypimo, tai buvom siemet prie juros ir Palangoje , ir Nidoje, tai labai puikiai pailsejom, nes sunus istisai su smeliu zaide arba juroje mirko, o dukryte miegodavo vezime po 2 valandas, tik uzknisdavo maisto tempimas i papludymi, o jei nieko neisidedi, tai valanda pagulejus ziurek jau pradedi kaviniu dairytis.
o cia nuskridai i viebuti ant juros kranto, ir papludymys po ranka ir maistas visada paruostas  biggrin.gif  tik sakau, gydytoju komentarai labai atbaido... pries pusmeti kai klausiau, tai grieztai sake NE, atseit per mazi, apsinuodys, susirgs, pasigaus kokiu neisgydomu ligu,o jei ne, tai grize is silto oro i salta,  vis tiek susirgs  unsure.gif

palikti vaiku negaliu, esu isprotejus del ju  doh.gif nes kai buvau sunu uzpraita ziema palikus, tai pailsejau tik pirmas 3 dienas, o likusios 10 buvo tikra kankyne, maniau pescia pareisiu, kaip buvo sunku be vaiko. o cia du palikt  cool.gif
be to, juk ne visi turi galimybe savaite kazkam 2 vaikus palikt  ax.gif
Papildyta:
gal galetumet paminet viesbucio pavadinima i kuri skraidot?  rolleyes.gif

Pasidomėkit Taba kurortu, kiek žinau labai tinkantis šeimoms ir paplūdymiai smėlio, viešbučiai ant kranto, teritorijos didelės ir kainos dabar neblogos sūlomos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(decleor @ 2009 10 15, 11:03)
gal galetumet paminet viesbucio pavadinima i kuri skraidot?  rolleyes.gif

visą laiką keisdavom, o dabar savo apartamentus įsigijom
Jei skrisčiau su vaikais, tai iš mano lankytų rinkčiausi Club Madinat Makabi
Nors * neperdaugiausia, bet su vaikais ten idealu, teritorija su parkeliais, žaidimo aikstelem, jūra vietoj, pakrante smeliuko, po MakadiBay NEMOKAMAI traukinukas vezioja. Vienas baseinas šildomas, jei prie jūros vėjas, galima ten. Šalia buvo ir brangesnių viešbučių, bet nebandžius negaliu patart.

Atsargiai.. kartais rašo viešbutis ant jūros kranto, bet kol iki jo nulapnoji per didžiulę teritoriją...O vienam buvom, tai ant tokio skardžio, kad su liftu leisdavomės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 15 spalio 2009 - 10:17
QUOTE(Garmina @ 2009 10 15, 15:36)
Daugiau egzotikos, daugiau šypsenų veide, dar didesnis paslaugumas ir įkyrumas, daugiau saulės, šiltesnė ir nepalyginamai gražesnė jūra ir t.t.
o vaikus arabai tiesiog dievina, ten jie mini dievaičiai

va del vaiku as irgi pastebejau, kad arabai labai su jais meiliai elgiasi, paglosto, pakalbina, zaidzia. as maniau ar cia is ju taip reikalaujama, ar jie nuosirdziai tai daro g.gif
Papildyta:
Nemaloniai nuteike matytas vaizdelis, kai prie gretimo stalelio sedinciam olandui padavejas ant duonos uztepe neisvalgytus is lekstes maisto likucius ir liepe valgyt.....[/quote]
kas cia per cirkas blink.gif o tai kaip suprast liepe?
Atsakyti
Laba diena,iskrendam i Hurgada kita savaite,bus pirmas skrydis i siltus krastus tiek man,tiek dukrytei (metai ir 3 men),tai norejau paklausti kaip velkat vaikus kai bunat prie baseino ar juros,tai kazkaip bijau kad saulej nenukeptu.Kiek supratau is pasisakymu,kad vakarui reikia tureti siltesniu rubeliu.
Atsakyti
as vykau su 4meciu, jam uzdedavau maikute kai sauleje lakstydavo, o ir siaip stengiausi, kad smelyje kapstytusi, kur sketis seseli daro. bent as manau, kad vaikam nereikia degintis, nes jei nudegs iki raudonumo ar puslem, tai bus daug bedos. o kur nuoga tepdavom +50 kremu nuo saules.
Atsakyti
Sveiki, ka galite pasakyti apie viesbuti Sea Gul Hurgadoje? Su vaikais iki 2 metu ten alima vaziuoti ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 11 14, 19:34)
Sveiki, ka galite pasakyti apie viesbuti Sea Gul Hurgadoje? Su vaikais iki 2 metu ten alima vaziuoti ar nelabai?

paskaitykit cia smile.gif
viesbutis paciam centre smile.gif
foto desineje puseje sekantis pastatas sea gull viesbutis yra, prie pat juros kranto..tik deja cia jo nesimato ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nigma: 14 lapkričio 2009 - 20:05
Sveiki, kelios seimos su maziukais iki 2 m vaikais nutarem vaziuot i Egipta, Hurgada ir renkuosi viesbuti dabar. Labiausiai patiko HILTON LONG BEACH RESORT
aprasymas. Gal galima isgirst ir jusu komentaru, kaip ten kas is tikruju? smile.gif Didelis dekui visiems.
Atsakyti
sveiki,
gal kas zinot kaip ten oras dabar? blaskausi ka rinktis sharma, ar hurgada, esu salusi kovo menesi hurgadoje, o gruodi esu buvusi sharme, visai gerai, beda, kad viesbutis labiau patinka hurgadoje, aktualu, nes vaziuoju su trimeciu vaiku .... koks oras Hurgadoje lapkricio gale?
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2009 11 19, 08:12)
sveiki,
gal kas zinot kaip ten oras dabar? blaskausi ka rinktis sharma, ar hurgada, esu salusi kovo menesi hurgadoje, o gruodi esu buvusi sharme, visai gerai, beda, kad viesbutis labiau patinka hurgadoje, aktualu, nes vaziuoju su trimeciu vaiku .... koks oras Hurgadoje lapkricio gale?

Mano asmeninė nuomonė vienareikšmiškai - Šarmas 4u.gif Ir aš planuoja pasiimti su savim vaiką tenais, jis žinoma pas mane viresnis, bet Hurgados varianto net nemastau. Kadangi buvai ir ten ir ten, turėtu but lengviau tau apsispręsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 19 lapkričio 2009 - 17:45
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 11 18, 13:02)
Sveiki, kelios seimos su maziukais iki 2 m vaikais nutarem vaziuot i Egipta, Hurgada ir renkuosi viesbuti dabar. Labiausiai patiko HILTON LONG BEACH RESORT
aprasymas. Gal galima isgirst ir jusu komentaru, kaip ten kas is tikruju? smile.gif Didelis dekui visiems.

Šitam viešbutyje buvom pernai metais. Man visai patiko. Švaru tvarkinga. Mes gyvenom ne pagrindiniame pastate, o vadinamosiose bungalose. Tai labai faina buvo. Šiaip maistas neblogas, gal tik meniu galėtu būti įvairesnis, ir vaisių daugiau. Dėl animatoriu nieko negaliu pasakyti, nes vakarais arba būdavom kelionėse, arba su kompanija....
Bet šiaip tai tikrai neblogas viešbutis thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas galėtų pasidalinti patirtimi keliaujant su vaikais (1,5 metų ir 10 metų) į Egiptą, Šarm el Šeichą?
Kelionė jau po 2 savaičių. Kaip ten oras tokiu metų laiku? Kokias ekskursijas siūlytumėte užsisakyti?
Viešbutį išsirinkom Sea life SSH. Gal kam teko ten apsistoti?

Dėkui iš anksto visiems už komentarus 4u.gif
Atsakyti