QUOTE(Garmina @ 2009 10 15, 10:47)
priklauso nuo JŪSŲ vaikiukų
Teko matyt šeimas puikiai besiilsinčias su panašaus amžiaus vaikas
Bet teko matyt žymiai baisesnių vaizdelių, kai vaikas ištisai cypia, zyzia, tėvai perpykę.
Gėda prisipažinti, bet kai lėktuve už nugaros ar šone atsisėda šeima su mažiukais, dažniausiai tenka apturėti košmarišką skrydį. Ir tėvų gaila, ir savęs, kad nežinia už kokią bausmę priversta klausyt 4 val zyzimą ir kėdžių spardymą
O dėl apsinuodijimo - viskas irgi priklauso nuo JŪSŲ skranduko, kuris gali sureaguot ir į europinį ir į arabų maistą.
Aš asmeniškai labai mėgstu visokį nematytą maistą valgyti, tiesiog iš smalsumo, bet nė kart neapsinuodijau (persivalgyt teko ne kartą), o skraidom po kelis kart per metus.
na skrandis tai mano jautrus, jei kas butu ne taip, buciau apsinuodijus, bet skridom i neblogus viesbucius, teko irgi persivalgyt
bet viskas gerai buvo. tiesa, negerem vandens is krano, nes dantis valem su pirktu mineraliniu, nesimaudem baseinuose, tik juroje, vaisius irgi plovem tik su pirktiniu vandeniu.
kas del spardymosi ir cypimo, tai buvom siemet prie juros ir Palangoje , ir Nidoje, tai labai puikiai pailsejom, nes sunus istisai su smeliu zaide arba juroje mirko, o dukryte miegodavo vezime po 2 valandas, tik uzknisdavo maisto tempimas i papludymi, o jei nieko neisidedi, tai valanda pagulejus ziurek jau pradedi kaviniu dairytis.
o cia nuskridai i viebuti ant juros kranto, ir papludymys po ranka ir maistas visada paruostas
tik sakau, gydytoju komentarai labai atbaido... pries pusmeti kai klausiau, tai grieztai sake NE, atseit per mazi, apsinuodys, susirgs, pasigaus kokiu neisgydomu ligu,o jei ne, tai grize is silto oro i salta, vis tiek susirgs
palikti vaiku negaliu, esu isprotejus del ju
nes kai buvau sunu uzpraita ziema palikus, tai pailsejau tik pirmas 3 dienas, o likusios 10 buvo tikra kankyne, maniau pescia pareisiu, kaip buvo sunku be vaiko. o cia du palikt
be to, juk ne visi turi galimybe savaite kazkam 2 vaikus palikt
Papildyta:
QUOTE(Garmina @ 2009 10 15, 10:47)
Jei jau nuspręsit skristi su vaikais, tai rinkitės viešbutį AI ant jūros kranto. Kad būtų galima dažnai į kambarį parbėgt. Ir žiūrėkit kad būtų smėlio, o ne koralų pakrante. Jei į jūrą galima įbristi tik nuo pantoninio tilto - vaikams netiks. O skrist į Egiptą ir maudytis baseine .... nelabai suvokiu.
gal galetumet paminet viesbucio pavadinima i kuri skraidot?