QUOTE(janudi @ 2008 09 07, 21:32)
Si pavasari kovo men buvau su 9 men suneliu ir 6 metuku dukryte, viskas buvo super, mergaite mano jau ne pirma syki vyko i Egipta, puikiai nardo, negalim istraukti is juros (zavisi zuvytem ir vis nemo iesko
, nors nemo zuviukai gyvena gyliau truputuka
). manau kad svarbu su vaikais vykstant pasirinkti gera viesbuti, laikytis higienos, daznai plauti rankas ir viskas
Vykome i Sarm El Seiche esanti viesbutuka tropicana Grand Azure resort, ten daug lietuviu vyksta su vaikuciais, yra net lietuviskai kalbanti animatore, vardu Elena. Tikrai mums labai patinka sis viesbutis, todel va spali vykstame i ta pati vel jau trecia karta:super , suneliui mano jau 1m ir 5 men bus
Sis viesbutis dar superinis ir del to, kad be galo grazus rifas salio jo yra, na, pontonas siek tiek ilgokas, bet nieko, pasivaikscioti labai smagu...
jei dar kas domina del kelioniu su vaikuciais, rasykite, galesiu pasidalinti savo patirtimi
Šiame viešbutyje buvome prieš metus, spalio pabaigoje - sūneliui buvo 9 mėnesiai (dar maitinau krūtimi), dukrytei - 2 metai ir 3 mėn., draugai vežėsi panašaus amžiaus mažylę. Per vakaro programą vaikams bendravome ir su ta pačia animatore - tikrai buvo malonus netikėtumas
Viešbučio teritorija labai graži ir didelė - vežėmės sportinuką, tai važinėdama migdydavau sūnelį, o ir vakare visai smagu buvo pasivažinėti gražiai apšviestais takais.
Man ten nepatiko tik paplūdimys, todėl dieną gulėdavome su vaikais prie baseino (kas labai svarbu - didžiausias jų yra specialiai pritaikytas vaikams, su sekliu krantu), todėl ir tos problemos, kad vaikai paragaus smėlio, nebuvo.
Vaikus prausiau su vandentieko vandeniu, sūneliui vežiausi tyrelių. Nei mes, nei vaikai nesunegalavome ir grįžome pailsėję, sveiki ir pilni gerų įspūdžių.
Šiemet lapkričio pradžioje vykstame į Hurgadą, "Dana Beach" viešbutį. Tikiuosi, įspūdžiai bus tokie pat geri
Nėra nieko uždengta, kas nebus atidengta, ir nieko paslėpta, kas nepasidarys žinoma. (Mt 10, 2433)