QUOTE(marinulia @ 2007 02 23, 14:36)
Sveika!
Buvom Hilton Long Besch Resort,ten kur ir jus planojat.Del maisto nepergyvenk ten yra vaikams atskiras meniu,nors mano valge ir ten kur suaugusiems.Butinai paimk vaistu,as paimiau visa maisa,bet ju mums neprireike Saugotis :dantis valykite su mineraliniu vandeniu ir skalaukite ir del maisto jei kazko nezinot geriau vaikams neduot.
Del avalynes mes pirkom paciam viesbuti po 8$,nes cia dabar tokiu nesurasi.Papludimis labai didelis ir kad nueiti i giluma eini kokius 200 metru,labai super del vaiku saugumo.Man tai patiko,kai kurie zmonies skundziasi.Jokio maisto nereikia imt,ten jo tiek ir labai skanaus.O kokio amziaus jusu lieliukas?
Buvom Hilton Long Besch Resort,ten kur ir jus planojat.Del maisto nepergyvenk ten yra vaikams atskiras meniu,nors mano valge ir ten kur suaugusiems.Butinai paimk vaistu,as paimiau visa maisa,bet ju mums neprireike Saugotis :dantis valykite su mineraliniu vandeniu ir skalaukite ir del maisto jei kazko nezinot geriau vaikams neduot.
Del avalynes mes pirkom paciam viesbuti po 8$,nes cia dabar tokiu nesurasi.Papludimis labai didelis ir kad nueiti i giluma eini kokius 200 metru,labai super del vaiku saugumo.Man tai patiko,kai kurie zmonies skundziasi.Jokio maisto nereikia imt,ten jo tiek ir labai skanaus.O kokio amziaus jusu lieliukas?
laba,
aciu uz greitus atsakymus ir patarimus.musu mergaitei 2.7 metai,bet ji pas mane tokia labai mazai gerianti,tai as labai nerimauju del jos sveikatos,del visokiu geltu ir dizinteriju,tai kai prades vemt ar viduriuot,tai labai sunku ikist ka nors gert,o dar svecioj salyje,manau kad ten labai prastai su gydytojais,as cia paskaiciau,kad vienam viesbutyje 5 zvaigzduciu vaikas dezinterija uzsikrete nuo baseino vandens.ar daug ten seimu su vaikais buvo?nors del skiepu gydytoja sake,kad nereikia skiepytis,o agenturoj tai sake skiepyta nuo hepatito,bet aisku nuo B, o ne nuo hepatitoA,galvoju,kad gal paskubejau su tuo vaziavimu. .dar gydytoja sake,kad jei nevaziuosim i jokias keliones,tai mazai sansu uzsikrest. o kas ten per batukai,as tai kazkokias gumines basutes turiu i vandeni? o ten daug vaiku viduriuojanciu ar vemianciu buvo?ir kaip ten tie baseinai? koks ten vanduo juros?nes kai buvau tai labai grauze oda nuo to vandens,oir ar is tikruju buvo sildomas baseinas?tiesa gal turi is ten nuotrauku,gal atsiustum emailu.tiesa,o kaip ten su vaikiskom pramogom ir suaugusiuju,ar ten kazkas arti yra ka galima butu paziuret,biski papasakok apie ta viesbuti ir pramogas.is anksto dekoju