QUOTE(plazma @ 2009 01 31, 20:18)
o jums procentais ivertino,ar tik skaiciais pagal amziu kiek atitinkat?
visaip. tik manes tai nevertino
, as ir taip zinau, kiek man metu
jei rimtai, tai tie ivertinimai - ne pasaulio bamba, nusiraminkit. be to, saviskio aprase radau net 3 FAKTINES klaidas!!! kazkokiu nesamoniu kratini gavom, net kilo minciu, kad cia ne musu sunaus: nei gimimo dienos, nei menesio, nei mano nestumu skaiciaus nesugebejo parasyti teisingai. t.y nurasyti. .... o bandant uzsiregistruoti spec. darzelyje, vedeja pakraupo: "jusu 3-metis tik trinta maista valgo???!! ne, ne, mes tokiu nepriimam i savo istaiga!! "
, as VRC kazkokiai "specei' tik leptelejau, kad bananus su spanguolem trinu ziema, nes kitaip gi tos spanguoles butu rugstu, o cheminiu vitaminu isiulyti neimanoma... tai va, i ka pavirto mano zodziai
. dar pvz. stambiosios motorikos niekas netyre jokiais testais ar pan., o ivertinime eme ir atsirado, kad atitinka toki ir toki amziu... o ir siaip, kruva sabloniniu fraziu toks
copt-paste'as l.l. jauciasi. viena ten tuo metu su vaiku buvusi medike-rezidente issidave, kad ir pati praktika atlikinedama yra rasiusi tokias "ataskaitas", nei vaiko maciusi, nei su tevais kalbejusi, tik is kazkieno uzrasu nurasinejusi ir gatavas "formas" naudodama... galit lengvai patikrinti paskui: paprasykit tuo metu kartu VRC buvusiu mamu persiusti ju vaiku aprasus, pamatysit panasumu
as nusprendziau kuri laika i VRC nebesigrusti, nes tik nuotaika susigadinsiu ir tiek. koks man skirtumas, koki amziu tas mano viakas atitinka, nuo to vertinimo jam nei silta, nei salta, o man stogas vel veziuos menesi, asaros skandins, blaiviai mastyti, o t.y. ir jam kuo nors padeti negalesiu. vis tiek vesim i ta darzeli, kuri vedam, ugdysim pagal ta metodika, kuria ugdom. deagnostikai, paciai pradziai, savo baimiu patikrinimui - VRC gera vieta, bet paskui vis tiek yra tik tevu pastangos, tik ju pasirinkimas, ju ieskojimai ir bandymai rasti pagalba. nes VRC isleidziant pasako, kada vel atvykti TIKRINIMUI ir IVERTINIMUI, bet ne GYDYMUI ar UGDYMUI. 3 sav. per metus ar pusmeti - mizeris, nuolatine pagalba to nepavadinsi, pats D.Puras pripaziiista, tai tik uzvedimas ant kelio, net tik takelio, sakyciau. dar iduoda i dantis spec. darzeliu sarasa. ir viskas. VRC isvados darzeliams ne rodiklis, kita ministerija, kita tvarka ir VRC isduoti popieriai visai negarantuoja patekimo i tuos perkimstus darzus. taip, jie reikalauja priimant vaika i tokia istaiga visu imanomu VRC ir PPT vertinimu, bet cia tuo atveju, jei yra vietu. o tos vietos negali isrupinti nei viena, nei kita mineta institucija.
oho, kiek as cia privariau...