Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko raidos centras

QUOTE(escada* @ 2012 08 14, 21:35)
o kaip surasti dienos uzsieimai?ar jie skiriasi nuo tu kur guletum ligonineje?na jei galima paaiskinkit unsure.gif

Dienos uzsiemimai,tai tiesiog tau padaro tvarkarasty savaitei ir tu atvaziuoji i tam tikra uzsiemima tam tikru laiku,o jau kai guli,tai tvarkarastis kiekviena diena pildomas,tai reikia buti tenai ir stebeti,ar ko nedarase.
Atsakyti
Sveiki,
noriu parasit savo nuomani apie sia istaiga ax.gif , mano zujkiuj dabar tris metukai. Gulejom paskutini karta kai jam buo 6 men, cia buvo pirmas ir paskutinis kartas doh.gif . Visu pirma pagulde kai is palatos iveze pora vaiku i ligonine su plauciu uzdegimu ir rotovirusu blink.gif . Kambariukas mazas rozeciu nera, jokiu elektros prietaisu nauduot negalim. Mes is Vilniuas, tai as irgi planavau vazinet namo, pirma diena paleido nes nebuvo uzeimimu. Bet paskuj pasake kad reikes gulet, pas vedeja geriau neprasit tenai besansu kazka gaut, man seselios padejo, tenai venoj palatoj gulejo viras su vaiku, tai perkele mane tenai, na zinoma kad su svetemu viru tu nenakvosi lotuliukas.gif . Tai as pas vedeja...sakau kad pas mania viras pavidus, arba jus leidziat man vazinet arba rasisiu skunda tongue.gif . Tai tik tada gavou leidima vazinet, bet ir tai truko neilgam, labai daug ten serganciu vaiku, susirgo mano berniukas bronhitu po savaites, ir paprase atsilaisvint vieta. Tai kad nieko gero apart ligos mes is tenai daugiau nieko neatvezem schmoll.gif . Buvom dar karta dienos stacionare, man daugiau patiko, gal uzseimimu maziau. Bet mum daug ir negalia, turim epi, tai labai reikia ribot fizini kruvi. Tai ta ka mes gavom mum uzteko su kaupu. O seis metais buvom tenai tik disktesta padarit ir tai darem mokamai, nes kitaip eilios nesveikos doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2012 08 15, 08:31)
Sveiki,
noriu parasit savo nuomani apie sia istaiga ax.gif , mano zujkiuj dabar tris metukai. Gulejom paskutini karta kai jam buo 6 men, cia buvo pirmas ir paskutinis kartas doh.gif . Visu pirma pagulde kai is palatos iveze pora vaiku i ligonine su plauciu uzdegimu ir rotovirusu blink.gif . Kambariukas mazas rozeciu nera, jokiu elektros prietaisu nauduot negalim. Mes is Vilniuas, tai as irgi planavau vazinet namo, pirma diena paleido nes nebuvo uzeimimu. Bet paskuj pasake kad reikes gulet, pas vedeja geriau neprasit tenai besansu kazka gaut, man seselios padejo, tenai venoj palatoj gulejo viras su vaiku, tai perkele mane tenai, na zinoma kad su svetemu viru tu nenakvosi lotuliukas.gif . Tai as pas vedeja...sakau kad pas mania viras pavidus, arba jus leidziat man vazinet arba rasisiu skunda tongue.gif . Tai tik tada gavou leidima vazinet, bet ir tai truko neilgam, labai  daug ten serganciu vaiku, susirgo mano berniukas bronhitu po savaites, ir paprase atsilaisvint vieta. Tai kad nieko gero apart ligos mes is tenai daugiau nieko neatvezem schmoll.gif . Buvom dar karta dienos stacionare, man daugiau patiko, gal uzseimimu maziau. Bet  mum daug ir negalia, turim epi, tai labai reikia ribot fizini kruvi. Tai ta ka mes gavom mum uzteko su kaupu.  O seis metais buvom tenai tik disktesta padarit ir tai darem mokamai, nes kitaip eilios nesveikos doh.gif .

Nevisada iseina taip kaip mes norim,mes gulim,nei vienas vaikas per 2 sav nesusirgo,matomai buvot tokiu metu kai siautejo virusai.Guli ir pas mus vyras su berniuku,vienoj palatoj su moterim ir nieko baisaus,jis dazniausiai buna isejes,nes pastoviai matom kazkur lakstanti ji smile.gif Vedeja normali,aisku ne paty meliausia,bet susikalbeti galima,mane irgi nenorejo isleisti,bet pasakiau,kad per puse persiplest negaliu,nes viena vaika reikia veti i darzeli ir pasiimineti,o kitaj reikia cia buti ir vaikscioti i uzsiemimus,tai pasirase be jokiu paskui kalbu.
Pas mus palatoj rezetes yra,bet aisku savo prietaisu negalima nauduoti,nes yra virtuve,kur yra ir virdulis,ir maisto sildytuvas vaikeliams maziems ir saldytuvas,ir mikrobange,tai ko ten dar reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 15 rugpjūčio 2012 - 08:42
man rozete reikalinga pvz telefonui pasikrauti ax.gif ax.gif ar cia jis skaitosi kaip buities prietaisas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 08 15, 13:56)
man rozete reikalinga pvz telefonui pasikrauti ax.gif  ax.gif ar cia jis skaitosi kaip buities prietaisas? ax.gif

dičkių pusėj yra palatose, o pas mažiukus koridoriuj šalia palatos. Nebuvo bėdos su pasikrovimu.

Kai gulėjom mes irgi buvo tėtis su vaiku. Jo kaimynė tragedijos nedarė. Atvažiavo su reikalu, tad kaip buvo taip gerai.

Juk iš ligoninės po operacijos lauk neisim, tik todėl ,kad į palatą vyrą perkėlė g.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna11 @ 2012 08 15, 14:56)
man rozete reikalinga pvz telefonui pasikrauti ax.gif  ax.gif ar cia jis skaitosi kaip buities prietaisas? ax.gif

Na telefona tai aisku galit krauti.
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2012 08 15, 08:31)
Sveiki,
noriu parasit savo nuomani apie sia istaiga ax.gif , mano zujkiuj dabar tris metukai. Gulejom paskutini karta kai jam buo 6 men, cia buvo pirmas ir paskutinis kartas doh.gif . Visu pirma pagulde kai is palatos iveze pora vaiku i ligonine su plauciu uzdegimu ir rotovirusu blink.gif . Kambariukas mazas rozeciu nera, jokiu elektros prietaisu nauduot negalim. Mes is Vilniuas, tai as irgi planavau vazinet namo, pirma diena paleido nes nebuvo uzeimimu. Bet paskuj pasake kad reikes gulet, pas vedeja geriau neprasit tenai besansu kazka gaut, man seselios padejo, tenai venoj palatoj gulejo viras su vaiku, tai perkele mane tenai, na zinoma kad su svetemu viru tu nenakvosi lotuliukas.gif . Tai as pas vedeja...sakau kad pas mania viras pavidus, arba jus leidziat man vazinet arba rasisiu skunda tongue.gif . Tai tik tada gavou leidima vazinet, bet ir tai truko neilgam, labai  daug ten serganciu vaiku, susirgo mano berniukas bronhitu po savaites, ir paprase atsilaisvint vieta. Tai kad nieko gero apart ligos mes is tenai daugiau nieko neatvezem schmoll.gif . Buvom dar karta dienos stacionare, man daugiau patiko, gal uzseimimu maziau. Bet  mum daug ir negalia, turim epi, tai labai reikia ribot fizini kruvi. Tai ta ka mes gavom mum uzteko su kaupu.  O seis metais buvom tenai tik disktesta padarit ir tai darem mokamai, nes kitaip eilios nesveikos doh.gif .

Sveiki.Mes gulejome su suneliu pries 3 sav.Pagulde su sergancia mergaite, tai po 3 dienu, mes atsidureme santariskese su temperatura , snargliai ir visais priedais, be viso to dar pagavome salmanelioze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bendruose uzsiemimuose is 7 vaiku 3 sergantys.O apie Mikulenaite , nei vieno gero zodzio negaliu pasakyti.Atgrasi, grubi,chamiska,ziauriai nemaloni.sad.gif 3 dienos raidos centre= savaitei santariskese sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salvador_dalli: 24 rugsėjo 2012 - 13:36
QUOTE(Salvador_dalli @ 2012 09 24, 13:35)
Sveiki.Mes gulejome su suneliu pries 3 sav.Pagulde su sergancia mergaite, tai po 3 dienu, mes atsidureme santariskese su temperatura , snargliai ir visais priedais, be viso to dar pagavome salmanelioze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bendruose uzsiemimuose is 7 vaiku 3 sergantys.O apie Mikulenaite , nei vieno gero zodzio negaliu pasakyti.Atgrasi, grubi,chamiska,ziauriai nemaloni.sad.gif  3 dienos raidos centre= savaitei santariskese sad.gif

Uzjauciu verysad.gif , bet ziuriu nieko nepasikejte. Sveikit ir stiprekit 4u.gif .
Atsakyti
Norejau paprasyti mamyciu kurios dabar guli vrc, kad suzinotu kineziterapeutes tel.nr.
Inesa berods vardu(norime pas ja privaciai lankytis).Tokia stambi,trumpi plaukai ,tamsi.Zmona bijau isleist tenai, kad vel jie nepasigautu ko, o manes is darbo jau neisleidzia.Buvau palikes tel . savo registraturoje, tai aisku nieks neperdave, o taip nieks neduoda.Buciau labai dekingas.
Atsakyti
QUOTE(Salvador_dalli @ 2012 09 24, 14:35)
Sveiki.Mes gulejome su suneliu pries 3 sav.Pagulde su sergancia mergaite, tai po 3 dienu, mes atsidureme santariskese su temperatura , snargliai ir visais priedais, be viso to dar pagavome salmanelioze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bendruose uzsiemimuose is 7 vaiku 3 sergantys.O apie Mikulenaite , nei vieno gero zodzio negaliu pasakyti.Atgrasi, grubi,chamiska,ziauriai nemaloni.sad.gif  3 dienos raidos centre= savaitei santariskese sad.gif

KIEK man teko pabendrauti su Mikulenaite,tikrai baisu doh.gif ..mes taip pat jau neuzilgo vaziuosime gultis i VVRC,TAI lb bijau vien susitikimo su ta Mikulenaite,baisu ka netaip pasakyti,na tikrai labai jau nemaloni ,moteris,,o dar dirbanti toki darba kur pagrinde ir benduaja asu vaikuciais ir ju teveliais doh.gif agal specialybe turetu buti miela moteris kad nebijotu vaikuciai,ir teveliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2012 09 24, 17:15)
KIEK man teko pabendrauti su Mikulenaite,tikrai baisu doh.gif ..mes taip pat jau neuzilgo vaziuosime gultis i VVRC,TAI lb bijau vien susitikimo su ta Mikulenaite,baisu ka netaip pasakyti,na tikrai labai jau nemaloni ,moteris,,o dar dirbanti toki darba kur pagrinde ir benduaja asu vaikuciais ir ju teveliais doh.gif  agal specialybe turetu buti miela  moteris kad nebijotu vaikuciai,ir teveliai lotuliukas.gif

Tai gal ne ja skirs jums smile.gif As tai su ja tik viena karta bendravau,kai nesiau prasyma,kad namo isleidinetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 24, 17:43)
Tai gal ne ja skirs jums smile.gif As tai su ja tik viena karta bendravau,kai nesiau prasyma,kad namo isleidinetu smile.gif

tada lb tikiuosi kad tiek pat ir man tektu su ja bendrauti rolleyes.gif
Atsakyti