QUOTE(Lenusikas @ 2012 08 15, 08:31)
Sveiki,
noriu parasit savo nuomani apie sia istaiga
, mano zujkiuj dabar tris metukai. Gulejom paskutini karta kai jam buo 6 men, cia buvo pirmas ir paskutinis kartas
. Visu pirma pagulde kai is palatos iveze pora vaiku i ligonine su plauciu uzdegimu ir rotovirusu
. Kambariukas mazas rozeciu nera, jokiu elektros prietaisu nauduot negalim. Mes is Vilniuas, tai as irgi planavau vazinet namo, pirma diena paleido nes nebuvo uzeimimu. Bet paskuj pasake kad reikes gulet, pas vedeja geriau neprasit tenai besansu kazka gaut, man seselios padejo, tenai venoj palatoj gulejo viras su vaiku, tai perkele mane tenai, na zinoma kad su svetemu viru tu nenakvosi
. Tai as pas vedeja...sakau kad pas mania viras pavidus, arba jus leidziat man vazinet arba rasisiu skunda
. Tai tik tada gavou leidima vazinet, bet ir tai truko neilgam, labai daug ten serganciu vaiku, susirgo mano berniukas bronhitu po savaites, ir paprase atsilaisvint vieta. Tai kad nieko gero apart ligos mes is tenai daugiau nieko neatvezem
. Buvom dar karta dienos stacionare, man daugiau patiko, gal uzseimimu maziau. Bet mum daug ir negalia, turim epi, tai labai reikia ribot fizini kruvi. Tai ta ka mes gavom mum uzteko su kaupu. O seis metais buvom tenai tik disktesta padarit ir tai darem mokamai, nes kitaip eilios nesveikos
.
Nevisada iseina taip kaip mes norim,mes gulim,nei vienas vaikas per 2 sav nesusirgo,matomai buvot tokiu metu kai siautejo virusai.Guli ir pas mus vyras su berniuku,vienoj palatoj su moterim ir nieko baisaus,jis dazniausiai buna isejes,nes pastoviai matom kazkur lakstanti ji
Vedeja normali,aisku ne paty meliausia,bet susikalbeti galima,mane irgi nenorejo isleisti,bet pasakiau,kad per puse persiplest negaliu,nes viena vaika reikia veti i darzeli ir pasiimineti,o kitaj reikia cia buti ir vaikscioti i uzsiemimus,tai pasirase be jokiu paskui kalbu.
Pas mus palatoj rezetes yra,bet aisku savo prietaisu negalima nauduoti,nes yra virtuve,kur yra ir virdulis,ir maisto sildytuvas vaikeliams maziems ir saldytuvas,ir mikrobange,tai ko ten dar reikia.