Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko raidos centras

QUOTE(alioniukas @ 2012 04 03, 13:37)
hmm..man sesele irgi pasake, kad i eiles gala irasys, bet kai paskambinau vedejai, ji liepe pranest kai pasveiksim, ir tada po 1-2 sav. galesime vel gulti. Zinoma neaisku, kaip bus istikruju...Mes laukem eiles nuo rugsejo, ir kai po triju dienu teko gristi, buvo labai apmaudu..mat diagnozes dar neturim, pirma karta VRC, sako aspergeris

Tykiu,mes pirma diena atsigulem,issiprasem,kad paleistu namo,is ryto turejom atvaziuoti i centra,bet vyresnioji is ryto pradejo karscioti,paskambinau vedejei pranesti,tai ji pasake,kad nesilaikau vidaus taisykliu ir stato mus i eiles gala,nors negalejau su temperatura vaiko vezti i darzeli,nes tiesiog nepriimtu,vyras dirbo,tai irgi apmaudu,kai negali persiplesti per dvi puses,kad ir mazajai butu gerai ir didziaja priziuret.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 03, 10:44)
Tykiu,mes pirma diena atsigulem,issiprasem,kad paleistu namo,is ryto turejom atvaziuoti i centra,bet vyresnioji is ryto pradejo karscioti,paskambinau vedejei pranesti,tai ji pasake,kad nesilaikau vidaus taisykliu ir stato mus i eiles gala,nors negalejau su temperatura vaiko vezti i darzeli,nes tiesiog nepriimtu,vyras dirbo,tai irgi apmaudu,kai negali persiplesti per dvi puses,kad ir mazajai butu gerai ir didziaja priziuret.

verysad.gif tikrai apmaudu...sekmes jums kita karta, kad isbutumete iki galo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2012 04 03, 13:47)
verysad.gif tikrai apmaudu...sekmes jums kita karta, kad isbutumete iki galo  4u.gif

Jums irgi smile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Norejau truputi informacijos apie si centra. Buvome konsultacijai, vaikas labai judrus, neklauso ar nesupranta paliepimu, vaiksto ant pirstu galiuku, nesneka visai, dabar sunui 1.10men. uzrase mums i eile, vakar skambinau, sake turetume ppaulti menesio gale. sakykite kurios jau gulejote, ka ten vezetes? ar reikalinga patalyne, sau ir vaikui? koks maistas?ar nemokamas mamai ir vaikui? o gal savo maista veztis? ar yra ten dujine, kad butu galima vaikui valgyti isvirti?
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2012 04 11, 16:21)
Sveikos.
Norejau truputi informacijos apie si centra. Buvome konsultacijai, vaikas labai judrus, neklauso ar nesupranta paliepimu, vaiksto ant pirstu galiuku, nesneka visai, dabar sunui 1.10men. uzrase mums i eile, vakar skambinau, sake turetume ppaulti menesio gale. sakykite kurios jau gulejote, ka ten vezetes? ar reikalinga patalyne, sau ir vaikui? koks maistas?ar nemokamas mamai ir vaikui? o gal savo maista veztis?  ar yra ten dujine, kad butu galima vaikui valgyti isvirti?

Mes tik viena diena ten pabuvom,nes vyresnioji susirgo,tai teko issirasyti,bet viska aprode ir pasake pirma diena.
Patalyne duoda ir vaikui ir jums.
Maistas,vaikui ir pusryciai,ir pietus ir vakarene,mamai tik pusriciai ir vakarene,pietums reikia sau turet pavalgyti,yra vyrtuve-saldytuvas ir mikrobange.
Yra dusine,vonele vaika maudyti,skalbimo masina.
Iseiginemis isleidzia namo,jeigu esi is Vilniaus,tai galima prasima parasyti vedejei,kad isleidinetu namo po visu proceduru,jeigu pvz yra dar vienas mazas vaikas,o ryte 8 val jau reikia buti vietoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 11 balandžio 2012 - 19:59
QUOTE(Sirse2010 @ 2012 04 11, 13:21)
Sveikos.
Norejau truputi informacijos apie si centra. Buvome konsultacijai, vaikas labai judrus, neklauso ar nesupranta paliepimu, vaiksto ant pirstu galiuku, nesneka visai, dabar sunui 1.10men. uzrase mums i eile, vakar skambinau, sake turetume ppaulti menesio gale. sakykite kurios jau gulejote, ka ten vezetes? ar reikalinga patalyne, sau ir vaikui? koks maistas?ar nemokamas mamai ir vaikui? o gal savo maista veztis?  ar yra ten dujine, kad butu galima vaikui valgyti isvirti?

Kaip jau viena mamyte parase, patalines nereikia, bet man labai praverte nedidelis pledukas uzdengti gelezine lovos pertvarele, kad pro miegus vaikas neuzsigautu. Taip pat pasiimkite savo puoduka (jei vaikas be sauskelniu). Pasiimkite siek tiek indu: sau ir vaikui puoduka, sakute, lekstute (cia tuo atveju, jei vesites savo maisteli). Mano sunui 4metai, bet racionas toks siauras, kad maista turejau atsivezti, yra galimybe pasildyti - mikrobangine, yra saldytuvas, dujines nera verysad.gif . Mamytems duoda pusrycius ir vakariene, nors man pilnai uzteko, nes jau kaip rasiau, vaikas ten nevalge, tai man atitekdavo. Tai pat pasiimkite koki termosa, patogu palatoje tureti silto gerimo vaikui, kad nereiktu lakstyti i virtuve. Turekite kazkiek savo zaislu, nes kartais teks palaukti uzsiemimu, o vakare nuo 18 atidaro zaidimu kambariuka, kuriame susiburia vaikuciu wub.gif
Ka cia dar pridurti? g.gif
Klauskite biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz informacija smile.gif dar turiu pora klausimeliu...o vandenuka arbatai, misiniui duoda, ar is krano gerete? bijau kad jei mano vaikui nepatiks maistas, ir jis jo nevalgys, kad neliktu vaikas alkanas... gal rekomenduotumete ka pasiimti? kokiu uzpilamu kosiu, varskyciu?
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2012 04 12, 11:19)
Aciu uz informacija smile.gif dar turiu pora klausimeliu...o vandenuka arbatai, misiniui duoda, ar is krano gerete? bijau kad jei mano vaikui nepatiks maistas, ir jis jo nevalgys, kad neliktu vaikas alkanas... gal rekomenduotumete ka pasiimti? kokiu uzpilamu kosiu, varskyciu?

virtuveleje yra virinto vandens, bet as tiesiog nusipirkau didesni buteli vandens ir laikiau palatoje. Beto netoliese yra IKI, jei ko nors pritruksite. O del maisto, tai mums irgi cia didziausia problema doh.gif , nes vaikas valgo tik tam tikra savo maisteli verysad.gif . Jei jusu mazulis dar valgo kosytes, tai nusipirkyte uzpilamu.
Atsakyti
mano vaikas jau viska valgo, ir kotletus, ir karbanadus ir kugeli smile.gif tik abejoju kad jis ten toki maista gaus smile.gif
Atsakyti
aš su vaikučiu gulėjau prieš pat naujus metus, vaikui tada buvo 1 metai ir 10 men. tai kaip supratau maitinimas priklauso tik mamom kuriu vaikiukam iki vieneriu metu. tada ligonine nemaitina vaiko, maitina mama. yra galimybe mamoms užsisakyti už pinigelius maitinima, reikia pasakyti sesutei. dar pamenu, kad pirmą gulėjimo dieną negavom jokio maitinimo, priklauso tik nuo antros dienos.
aišku maistas ligoninės mažąjam netiko, tai suvalgydavau aš didžiąją dalį.
Atsakyti
QUOTE(Owlet @ 2012 04 12, 15:49)
aš su vaikučiu gulėjau prieš pat naujus metus, vaikui tada buvo 1 metai ir 10 men. tai kaip supratau maitinimas priklauso tik mamom kuriu vaikiukam iki vieneriu metu. tada ligonine nemaitina vaiko, maitina mama. yra galimybe mamoms užsisakyti už pinigelius maitinima, reikia pasakyti sesutei. dar pamenu, kad pirmą gulėjimo dieną negavom jokio maitinimo, priklauso tik nuo antros dienos.
aišku maistas ligoninės mažąjam netiko, tai suvalgydavau aš didžiąją dalį.

truputi nesupratau, jei mano vaikui 1metai ir 10 men, tai nuo antros dienos as gausiu pusrycius ir vakariene, o vaikas nieko? ar vaikas gaus pusrycius, pietus ir vakariene, o mama nieko?
Atsakyti
QUOTE(Sirse2010 @ 2012 04 12, 14:57)
truputi nesupratau, jei mano vaikui 1metai ir 10 men, tai  nuo antros dienos as gausiu pusrycius ir vakariene, o vaikas nieko? ar vaikas gaus pusrycius, pietus ir vakariene, o mama nieko?

vaikas gaus viska,mama gaus tik pusricius ir vakarene.
Atsakyti