Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko raidos centras

QUOTE(astuliax @ 2011 11 07, 13:51)
vienitelis dalykas del ko mus siunte pediatre i si centra tai del masazu... kadangi visus masazus buvom isnaudoje kurie yra nemokami... ir daugiau ligoniu kasasos negalejo ju duoti, jei nera vaikui diagnozuotas raidos sutrikimas

Na nezinau,mes vaikstom,tiesa jau vaiksciojom,nes sian buvo paskutinis uzsiemimas i raidos centra,viskuom esu patenkinta,pas psihologa buvom,aisku vaikui 2 menesiai buvo,tai ne ka tas psihologas ir pasakis,pas logopede buvom,labai maloni panele,labai graziai uzsiiminejo mano mazaja,kinezaterapija isvis be zodziu,labai patenkinta.
Atsakyti
Sveiki,

Norejau pasiteirauti del patekimo i vaiku raidos centra. As su sunumi buvau konsultacijoje pas neurologe Vaiku raidos centro vieno skyriaus vedeja Laima Mikulenaite. Ji mums sake (tai buvo rugsejo 13 d.), kad uzrasys mano sunu i eile del patekimo i vaiku raidos centro stacionara ir eileje teks palaukti 1-1,5 men. Sake laukti skambucio. Buvom nueje be jokiu dovaneliu, be nieko. Jau praejo du menesiai, bet niekas neskambina. Manau, skambinsiu ryt poryt pati, pasiteirausiu, nes mums labai reikalinga pagalba, istyrimas (sunui uz menesio 4 metukai, jis nekalba, tiksliau kalba sava kalba, aktyvus). Gal kas zinote, ar ten paprasta patekti, ar reikia tikrai ilgai laukti?
Atsakyti
QUOTE(Rasyciux @ 2011 11 13, 17:51)
Sveiki,

Norejau pasiteirauti del patekimo i vaiku raidos centra. As su sunumi buvau konsultacijoje pas neurologe Vaiku raidos centro vieno skyriaus vedeja Laima Mikulenaite. Ji mums sake (tai buvo rugsejo 13 d.), kad uzrasys mano sunu i eile del patekimo i vaiku raidos centro stacionara ir eileje teks palaukti 1-1,5 men. Sake laukti skambucio. Buvom nueje be jokiu dovaneliu, be nieko. Jau praejo du menesiai, bet niekas neskambina. Manau, skambinsiu ryt poryt pati, pasiteirausiu, nes mums labai reikalinga pagalba, istyrimas (sunui uz menesio 4 metukai, jis nekalba, tiksliau kalba sava kalba, aktyvus). Gal kas zinote, ar ten paprasta patekti, ar reikia tikrai ilgai laukti?

po pirminės konsultacijos mes laukėm virš metų
Atsakyti
Butinai pasiskambinkit,mes laukem puse metu,kai paskambinau pati tada tik pajudejo.
Atsakyti
Mano sesei rugpjucio vidury pasake, kad rugsejo antroje puseje paguldys..rugsejo gale pradejo skambineti ten..ir pagulde spalio pirmoje puseje. Bet ji liko LAAAAAAABAI nepatenkinta ir sokiruota kiek aplinka, tiek ir personalu. Jos suneliui pastoviai daro mokamus masazus..tai tame centre, tuos masazus dare kaip sveikiems vaikams mamytes pacios daro..tai kol nepaprase daryti kaip reikia, tol ir gloste ta vaika, serganti VCP (aciu die, kad lengva forma)..
Palatoje buvo laaabai salta..sena sofa-lova miegojimui. virtuve rakinama ir nevisada galima ten patekti (savo produktus pasiimt). Arbatinuku naudotis negalima. Kambariuose razeciu nera. Nera ir vaiku kambario - vaikai turi sedet palatoje ir zaist su savo zaislais..o specialaus kambario nera..
Vaikas tapo labai irzlus..Apsiramino tik namuose, kai sese is sio centro "pabego" kartu su kambarioke, kuri irgi neistvere tokioje aplinkoje gydytis..
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 11 13, 18:00)
po pirminės konsultacijos mes laukėm virš metų

aciu uz atsakyma!
Papildyta:
QUOTE(funnygirl- @ 2011 11 13, 18:12)
Butinai pasiskambinkit,mes laukem puse metu,kai paskambinau pati tada tik pajudejo.

aciu uz atsakyma!

praejusi pirmadieni kaip ir planavau pasiskambinau, tadien sake palaukti dar, o antradieni paskambino patys, kad galim atvaziuoti. Siandien vaziuojame....Paziuresim kaip seksis, nes paskutiniai atsiliepimai apie si raidos centra siek tiek isgasdino.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sermuksnio uoga @ 2011 11 13, 17:51)
Sveiki,

Mes greitai patekom,vaikas gime rugpjucio menesi,rugsejo gale jau pradejom vaikscioti i masazus.
Atsakyti
Vilnietes mamytes, ar leidzia po proceduru namo vazineti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazge @ 2011 12 06, 18:03)
Vilnietes mamytes, ar leidzia po proceduru namo vazineti?  smile.gif

Kai paguldo? reikia tartis su vedeja,sake,jei geros nuotaikos bus,tai leis vazineti namo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazge @ 2011 12 06, 18:03)
Vilnietes mamytes, ar leidzia po proceduru namo vazineti?  smile.gif

Sveiki,

Norint grizineti vakarais i namus, reikia rasyti skyriaus vedejai prasyma, patariu nurodyti svaria priezasti (palikti mazi vaikai namuose, augintinis be prieziuros ar vakarais reikia namuose atlikti tam tikras proceduras vaikui, ko neimanoma padaryti centre). Musu nenorejo isleisti, bet vaikas buvo ka tik po operacijos, kai pakviete atvaziuoti, turejom darytis ramuneliu voneles ir teptis tepaliukais, tad grizinejam i namucius....
Atsakyti
mes šiandien buvom VRC pirmą kartą konsultacijai. įspūdį teigiamą paliko. išbuvom valandą su puse pas gydytoją blink.gif galvojau, kad bus kaip poliklinikoi, 15 min. maximum ir eikit lauk greičiau.. gydytoja lyg ir Grigaliūnienė .
Lauksim stacionaraus gydymo. eiles apie 2-3 menesius.

klausiat ar paleidžia namo gulint tenai nakčiai. tai iš gydytojos labai aiškiai supratau , kad pas juos gydytis galima dviem būdais.
1. guli ligoninėje 2-3 savaites.
2. atvyksti tik į procedūras.

aišku matyt susitarus galima visaip elgtis, juk ne kalėjimas 4u.gif

Atsakyti
Mes gulėjome centre stacionare prieš pusantrų metų. Aš likau patenkinta gydymu, labai dėkinga visiems darbuotojams, tikrai ten dirba atsidavę žmonės. Na o kas liečia sąlygas, juk ne jie kalti, kad finansavimas per mažas, o galų gale juk važiuoji ten gydytis, o ne gyventi kurorto sąlygomis. Man tie seni baldai visiškai netrukdė, svarbiausia, kad buvo švaru. Kaž kastai skundėsi, kad nėra rozečių, bet taigi jų nėra saugumo sumėtimais, juk ten guli ir protinę negalią turintys vaikučiai. |Tikrai rekomenduoju norimtiems gauti geriausia pagalbaą važiuoti gydytis ten.
Atsakyti