Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko raidos centras

sveikos 4u.gif
klausimas gulejusioms skyriuje vilnietems - ar po proceduru galima vaziuoti namo ir atvaziuoti ryte? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2010 10 19, 10:15)
apie 1h gali but ir trumpiau , bet neilgiau
Papildyta:

laukti reikia 2-3 sav , neilgiau mes laukem 1sav

Papildyta:

kazinau  mano nuomone nevertejo vaziuot 300km ,nieko ten gero,pazuri kaip vaikas pasikeites paklause kaip sekasi ir i eile stacionarui uzrase, logopede pazaide su vaiku,

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2010 10 19, 10:37)
sveikos  4u.gif
klausimas gulejusioms skyriuje vilnietems - ar po proceduru galima vaziuoti namo ir atvaziuoti ryte? aciu  smile.gif

mane tas pats domintu, nes mums uzrase skubius tyrimus per 3 dienas. bet kai gydytojos paklausiau gal vilnietems nereik likt nakvot, tai atsake jog nzn bet greiciausiai jog ne. nes ale pas juos viesbutis skirtas tiems kas atvyke is kitur g.gif
Atsakyti
sveikos  4u.gif
klausimas gulejusioms skyriuje vilnietems - ar po proceduru galima vaziuoti namo ir atvaziuoti ryte? aciu  smile.gif

galit
Atsakyti
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 10 19, 14:18)
mane tas pats domintu, nes mums uzrase skubius tyrimus per 3 dienas. bet kai gydytojos paklausiau gal vilnietems nereik likt nakvot, tai atsake jog nzn bet greiciausiai jog ne. nes ale pas juos viesbutis skirtas tiems kas atvyke is kitur  g.gif

lankant dienos stacionara, kinezioterapiaute sake, kad vietiniai vakare gali vaziuot namo, nereikia likti nakvoti.
Atsakyti
sveikos  4u.gif

QUOTE(Mazas angelas @ 2010 10 19, 15:18)
mane tas pats domintu, nes mums uzrase skubius tyrimus per 3 dienas. bet kai gydytojos paklausiau gal vilnietems nereik likt nakvot, tai atsake jog nzn bet greiciausiai jog ne. nes ale pas juos viesbutis skirtas tiems kas atvyke is kitur  g.gif
galite važiuoti namo,tik aštunta ryte turite jau būti vietoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2010 10 19, 17:58)
galite važiuoti namo,tik aštunta ryte turite jau būti vietoje 4u.gif

bet jei mums tik su kalba bedos tai gal nereikes tiek anksti keltis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 10 20, 09:33)
bet jei mums tik su kalba bedos tai gal nereikes tiek anksti keltis  g.gif

užsiėmimai prasideda apie 8,30
Atsakyti
uzsiemimai prasideda 8val.,bet gali paskirti jums ir 11val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2010 10 20, 10:01)
uzsiemimai prasideda 8val.,bet gali paskirti jums ir 11val. ax.gif

8 val. pusryčiai. per tris savaitės namčiau,kad kam tokiu laikų būtų įrašytas užsiėmimas.
Atsakyti
ir dar - ar gerai supratau, kad skyriaus vaikams uzsiemimai skiriami tik iki pietu?
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2010 10 20, 14:23)
ir dar - ar gerai supratau, kad skyriaus vaikams uzsiemimai skiriami tik iki pietu?

mum vėliausia buvo 16val. įprastai paskutinis 14val. būdavo. ar net ankščiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukraus pudra: 20 spalio 2010 - 13:35