QUOTE(Lenusikas @ 2009 12 03, 18:06)
Sveiki mamytes. As turbut cia busiu labai zalia, nes mano vaikui tik 5 men. Bet isgivenom jau labai daug . Tik gimus iskart papuolem i reanimacija, su sirdies yda. Tai po menesio operavo. O dabar pas mus su vistimo problemos . Vaikas iki siol nepasakie nei vieno gu gu, zuodziu ne guguoja visiskai . Svoris auga gerai, ugis irgi. Valgo normalei, bet su zaislais zaist nelabai nori,jeigu tik nuotaika gera o sitas dalikas pas mus labai retai buna . Pastovei zize, verkia zodziu neramus . Neurologes israsinejo visokiu raminanciu, bet ne padeda. Darem ehoskopa galvites, rado skisciu smegenise. Bet cia komplikacijos po musu krize, buvo nustojios sirdies veikla ir teko reanimuoti vaika . Tai pasake kad vaistuku gert nereikia, o darit masazus, mankstos. Bet kaip darit jeigu isai pastovei verkia. Zodziu masazu darom bet verkiam, ir kokia cia nauda bus . Dabar mes 7 diena vaziosim i raidos centra, man taip baisu . Noriu paklaust gal pas kazka buvo panasu?
pradzia buvo panasi ir pas mane ,tik mes gimem sunkiai 1 balu ,reanimacija ir t.t. toliau seke nenoras zaist ,imt ziaslus,irzlumas ,auktstas visu galuniu tonusas ir t.t. to pasekoj veluojanti ,raida .VRC ytare VCP ,neseniai tai patvirtino na ka teko susitaikyti su tuo kaip viskas yra, dirbam dirbam su vaiku rezultatai gereja .... tik mums va metukai bet nesedim ,bet as jau nebepanikuoju jei ka man i AZ visada atsakysiu i rupymus klausimus ,kiek galesiu tiek padesiu ....galiu pasakyti ,praejau beveik pragara .... bet dabar jau viskas ok