Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko raidos centras

QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 11, 14:31)
ar mum kas yra?

esu visiska ziople.mus ne i vrc siuncia o i toki centriuka poliklinikoj musu doh.gif sorry drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(elvyra100 @ 2009 02 11, 14:35)
esu visiska ziople.mus ne i vrc siuncia o i toki centriuka poliklinikoj musu doh.gif  sorry drinks_cheers.gif

okas jum yra kokios bedos? visiem visko pasitaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elvyra100 @ 2009 02 11, 14:35)
esu visiska ziople.mus ne i vrc siuncia o i toki centriuka poliklinikoj musu doh.gif  sorry drinks_cheers.gif

gal i antakalnio ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurrike @ 2009 02 11, 16:35)
gal i antakalnio ? ax.gif

jo i antaalnio smile.gif ten kazkoks ankstyvos reabilitacijos centras ar panasiai smile.gif bedu turim tokiu kad nerami mazoji, dirgli, na ir tie tonusiukai padideje...
gal kas ten lanketes?
Atsakyti
QUOTE(elvyra100 @ 2009 02 12, 10:32)
jo i antaalnio smile.gif ten kazkoks ankstyvos reabilitacijos centras ar panasiai smile.gif bedu turim tokiu kad nerami mazoji, dirgli, na ir tie tonusiukai padideje...
gal kas ten lanketes?

tai Antakalnio poliklinikoje pirmiausiai siunčia į savo Raidos tarnybą, o ji po to galės Jums duoti siuntimą į Vaiko raidos centrą. Tokia tvarka mirksiukas.gif Mes patys jau dukart taip gavom siuntimus.
O jei vaiko tonusai padidėję, reik masažų.
Atsakyti
QUOTE(elvyra100 @ 2009 02 12, 11:32)
gal kas ten lanketes?

lankemes, bet ne kokios nuomones... aš reabilitacijos centrą vadinau laiko gaišimu. Na bet gal ten kas nors pasikeitė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurrike @ 2009 02 13, 16:34)
lankemes, bet ne kokios nuomones... aš reabilitacijos centrą vadinau laiko gaišimu. Na bet gal ten kas nors pasikeitė  mirksiukas.gif

aiskutis... Jums ne kiek nepadejo?
Atsakyti
Sveikutes !
Mes laukiam eiles gultis i stacionara . Noriu gulejusiu ten mamyciu paklaust, ar yra ten virtuvele, kad galeciau vaikuciui pagamint maisteli. Nes vaikelis valgo tik mano pacios gaminta maista. Ar yra ten koks saldytuvas? Gal ka dar reiketu veztis su savim?
Busiu dekinga uz jusu patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elvyra100 @ 2009 02 13, 21:32)
aiskutis... Jums ne kiek nepadejo?

Na palyginus su raidos centru, tai ten "žaidžia" reabilitaciją, o ne ja užsiima smile.gif

QUOTE(lenusia @ 2009 02 26, 13:55)
Sveikutes !
Mes laukiam eiles gultis i stacionara . Noriu gulejusiu ten mamyciu paklaust, ar yra ten virtuvele, kad galeciau vaikuciui pagamint maisteli. Nes vaikelis valgo tik mano pacios gaminta maista. Ar yra ten koks saldytuvas? Gal ka dar reiketu veztis su savim?

Sveika. Yra virtuvėlė kur gali pavalgyti ir laikyti maistą šaldytuve. Bet pasigamint nelabai... Na karšto vandens gali išsivirt, yra arbatinukas.
Atsakyti
QUOTE(lenusia @ 2009 02 26, 13:55)
Sveikutes !

Yra ir mikrobangė, o palatoj nieko negalima daryti, nes nėra nei vienos rozetės. Telefoną reikia krauti kolidoriuj, kur laksto vaikai, tai viena mama net prie sienos klijavo aukštai, kad nieks nepasiektų.
Atsakyti
[quote=laurrike,2009 02 26, 14:57]
o tai gal galima atsivezt koki iiilga prailgintuva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lenusia @ 2009 02 27, 16:16)
o tai gal galima atsivezt koki iiilga prailgintuva? g.gif

neturiu supratimo ar leis ten į palatą su tuo prailgintuvu. g.gif .mes matai negyvenom ,nes vilniečiai..
Atsakyti