Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2011 05 03, 00:13)
va, mano pasibandymai is vakarykscio pasivaiksiojimo

Pirma labai nuostabi. NU LABAI.

O pirma su vyriškiu- anei kaip. Pedališkas ir supozuotas žvilgsnis.

Bet pirma, vis gryžtu pasižiūrėt.. Išsiskiria iš dedamų nuotraukų.. Labai ta ramunytė plaukuose patikti.

QUOTE(Akasha @ 2011 05 03, 07:20)

Pirmas vyruko portretas man labai...

Nu va. Aš gi sakiau- man visada patinka kas nors nekaip kitiems biggrin.gif

Šiuo atveju, norėčiau ne tokios svajingos pozos, griežtesnių spalvų..

Kaip supratau- gražių vietų niekas man nepasakys.. Kągi unsure.gif
O gal tada pasidalinsite, ką darote, kai sesija numatyta lauke, o ima ir pradeda lyti? Pvz per krikštynas?
Atsakyti
Akasha man tavo ši serija nelabai, man trūksta nėštumo parodymo, nes juk tam skirta sesija, nors gal ka ne taip supratau. Supratau kad gotte labai energinga, bet manau kitaip galima tai parodyt, tai šy kart sakau ne, nes ir fokuso trūksta, ir man kažkaip neapgalvotai atrodo, ko iš taves nesitiki, man tu tokia krapštukė atrodai viska apgalvoji, va aš tai dar daug pykš pykš kadrų padarau.

Yvette labai ačiū už gražius žodžiu, padrasisi ax.gif
Rita Gude ačiū už toki išsamų komentara
user posted image
dar viena kritikai, vis dedu dedu su viltim kad patiks tongue.gif

Papildyta:
pandre man pirma nereali, wub.gif
kitos kažkaip nelabai, man vyrus ir fotografuoti ir kritikuoti sunku, iš vyriškos nuotraukos man norisi vyriškumo, o tai nelengva perteikti
Atsakyti
Aš nesuprantu - pasakykit taip ar ne, bet visos akcentuojat, kad pilvuko nesimato. Bet juk realybėj to pilvuko niekas neišryškinat, tai kodėl nuotraukoje jis turi būti būtinai pagrindinis akcentas? kad nėščia juk matosi. Smagi nėštukė, ko daugiau reikia?
Papildyta:
Nors gal ir nusišneku nežinau. Man ten nieko netrūksta apart fokuso.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 12:57)
Neturiu aš dar tų nuotraukų neturiu, reik ką įdėti stresas didžiausias  verysad.gif  Nufotkinau beleką, parašu nepykti, pasitaisysiu kai apsuksim ratą...

aš tai nepykstu, išsisuksiu.
Bet požiūris tavo nepatinka. Tu nufotkinai bet ką, žadi pasitaisyti. Na o jei visi imsim taip sakyti ir fotografuoti, bei dėti bet ką, na jeigu taip pasielgs dalyvis esantis prieš tave ir tau iš bet ko reikės daryti kažką? Ar tik ne vakar rašei, kad eisi kartoti fotosesijos, nes nori turėti nors vieną darbą, kuriam nerastum priekaištų. Vakar džiaugiausi skaitydama. O šiandien kažkaip tas noras daryti geriausiai, siekti optimaliausių rezultatų babam ir dingo. Tiesiog imk ir nuo daba, o ne nup rytdienos, daryk, stenkis, kuo gali geriausiai, be jokių beleką, belekaip
Žinau, esu burbeklė smile.gif peace
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 gegužės 2011 - 12:16
Dėkui dar kartą Akashai, už foto wub.gif wub.gif wub.gif ir laiką wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 05 02, 23:32)
Apie burbulus

Labai miela, liusiški burbulai, smagi nuotraukytė drinks_cheers.gif

QUOTE(pandre @ 2011 05 03, 00:13)
va, mano pasibandymai is vakarykscio pasivaiksiojimo blush2.gif

Pirma antra visai nieko, įdomiai tas vaikutis lange, vietą fotografvimui gerą turėjai. Kitos - nekabina.

QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 09:38)
Man tai nepatinka kad taip užtempia, pati pamenu kaip norėjau aš į tą grupę, bet nedrįsau, o atėjo, užsirašė ir dingo  verysad.gif  davai griežčiau, nes jau tikrai mėnesiais tempiasi, nesąmonė. Ateis, parodys, ok.

o aš kur dariau su tuo pudeliuku koliažą, tai iš is dingo pudeliuko nuotraukos savininke taip nieko ir nepasisakius...kažkaip nefainiai unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 09:10)
Joreta , koliažas, kaip koliažas nepatinka. Bet dešinėje foto faina. Tik tonavimas matyt skonio reikalas, man tai toks nea.

tonavimas tik dėl mamos, tiesiog prašė tokios foto mirksiukas.gif Bandysiu kitokį variantą padaryt, ne "sepia" ax.gif Aš tikriausiai tyliai dabar pabūsiu - be žaidimų tuo tarpu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 12:08)
Bet juk realybėj to pilvuko niekas neišryškinat, tai kodėl nuotraukoje jis turi būti būtinai pagrindinis akcentas?

Kaip neišryškinam? Nors aš čia už save kalbu, bet nėščia dėvėjau beveik vien aptemptus drabužius, kad kuo labiau mano bumbulas matytųsi. Man tai buvo didžiausia garbė tas pilvas.

O kas dar gali būti nėštukės akcentas? Su kuo Tau asocijuojasi vien pats žodis nėščioji?
Na, bent man, tai su apvaliu pilvuku...

Gootės man irgi trūksta abiejose sesijose pilvuko, švelnumo.. Gana agresyvoka apranga bei spalvos. Bet tai jos stilius.. Man nėščioji labiau su švelnesniais tonais siejasi, kažkokiu tingumu, lėtumu.. O šiose sesijose to nė su žiburiu nerasi. Nei pilvuko nei svajų nei švelnumo smile.gif Energingos moters energinga fotosesija. Bet kodėl ne? Jei ji tokia, jai ji taip nori save matyti, tai pirmyn.. Kai kurios save nėščia mato darbiniam kostiumėlyje.. Pamenu, Loreta pasakojo, kad atėjo į sesiją nėštukė su ofisiniais rūbais ir ant kulniukų.. Tada nusistebėjau, bet po to pagalvojau.. juk yra moterų ne tokių tapkinių, maminių, rūžavų svajoklių.. Yra visai kitokių, tik gal ne tiek dažnai ir daug, todėl mes ir stebimės ar gužčiojam pečiais, kad kažkas netaip... O gal visai taip? Nors šiuo atveju aš vistiek akcento pilvukui norėčiau- nes tai trumpas ir unikalus bei stebuklingas moters laikas. Karjeriste ar energetine bomba dar prisibūsim..
Atsakyti
Ir aš pilvuko akcentuoto norėčiau wub.gif
Atsakyti
Aš ne... Ir kiekvieną utiutiujintoją nugesindavau žvilgsniu.

tačiau pati neštukes mylu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 12:24)
Aš ne... Ir kiekvieną utiutiujintoją nugesindavau žvilgsniu.

tačiau pati neštukes mylu  smile.gif

Aha, as irgi nepakesdavau to utiutiu.Ir dar to poziurio "sesk pailsek pagulek pavalgyk nesirupink negalvok pamiegok, tu gi nescia".
Man Akashos Gotte labai patiko butent del aprangos-tokia jaunai, grazi, madinga nestuke, kuri laksto iki paskutines dienos.Juk nebutina jei nescia, tai gelytes ir meskiukai, ane?
Atsakyti
o vat as neapsisprendziu kuri foto spalvini varianta kelti grupes zaidimui biggrin.gif ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 03, 13:37)
o vat as neapsisprendziu kuri foto spalvini varianta kelti grupes zaidimui biggrin.gif ka daryt?

jūsų grupė taip pat gali startuoti.
Jei foto ta pati, tai kelk tą spalvinį variantą, kuris tau mieliausias
Atsakyti