Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 03, 10:49)
uzbaigti reikia tam, kuris pradejo, t.y. Zydraakei smile.gif

Žydraakė taip pat dingusi, nes jau keliskart rašiau, kad ji gali užbaigti, vietoj Terezos.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 09:48)
dar dvi dalyvės buvo, nors galima žinoma su viena foto užbaigti. Jei norėjai dalyvauti, gali užbaigti tu, jokių prob. Tik sutariam, max per dvi dienas.

Aš ryt kaip tyčia išvažiuoju į mokslus ir grįšiu tik ketvirtadienį nakčia. Taigi, negaliu. Nebent kaip sakei Tu ryt nuotrauką įdedi, o aš turiu dvi dienas, tai pavyzdžiui, penktadienį vakare ką nors parodau... Blyn bijau, bet gi visada išeitis būna, ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 03 gegužės 2011 - 09:52
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 10:51)
Aš ryt kaip tyčia išvažiuoju į mokslus ir grįšiu tik ketvirtadienį nakčia. Taigi, negaliu. Nebent kaip sakei Tu ryt nuotrauką įdedi, o aš turiu dvi dienas, tai pavyzdžiui, penktadienį vakare ką nors parodau... Blyn bijau, bet gi visada išeitis būna, ar ne?  g.gif

tiek to, kitam žaidime sudalyvausi, gerai?
Padarysiu paskutinę foto ir viskas. Ta grupė bus baigta.
Atsakyti
trumpas kalusimas, ar dabar jau gerai jums oda atrodo??
Vakar akmenim apmėtėt smile.gif)))
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 09:54)
tiek to, kitam žaidime sudalyvausi, gerai?
Padarysiu paskutinę foto ir viskas. Ta grupė bus baigta.

Gerai.

Vienintele,ai flicrėj parašiau tą patį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 03 gegužės 2011 - 10:18
registruokitės žaidimui Kad vyktų greičiau gal max 5 dalyviai grupėje. Pirmas užsiregistravęs įkelia pradinę foto
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 03, 10:02)

Man mergina su jos suknele, sukuosena ir veido israiska nedera prie to selstancio pavasario.Tesiog jos stylius kitoks, jai kitokios aplinkos reikia.
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 10:12)
registruokitės žaidimui Kad vyktų greičiau gal max 5 dalyviai grupėje. Pirmas užsiregistravęs įkelia pradinę foto

Pasuoju.Emiau bijoti.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 03, 11:18)
Pasuoju.Emiau bijoti.

bijoti ko?
Mažai veiksmo moksliukų temai, mažai foto. Nieko bendro nedarom, nei temos kokios bendros, nei žaidimo. Pasyviai juk nieko neišmoksim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 gegužės 2011 - 10:22
Ai surasiu ką, visvien eilė ateis, einu registruotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 03 gegužės 2011 - 10:28
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 10:35)
Frederica   wub.gif  ačiū, kad užbaigei.

Beliko 6 grupė. Užtempta ir neaišku ar ir kada bus užbaigta.

Tai ,Tau, ačiū, kad užspaudei biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 11:12)

Gal visos užsirašom, tada pasimaišom? Ar kaip?
Atsakyti
pabandysiu ir as pirma kart zaidime sudalyvaut tongue.gif net pilva suspaude is jaudulio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 03, 10:34)
pabandysiu ir as pirma kart zaidime sudalyvaut tongue.gif net pilva suspaude is jaudulio biggrin.gif
Laukiau biggrin.gif Šaunuolė. pamatysi, į naudą tau bus.
Atsakyti