Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Frederica, gražiai suderinta viskas. KArtosiuos jau, šaunuolė. Po pagyrimų pamėtysiu akmenukų, laukiam žaidimo pabaigos smile.gif

Vienintele , šaunuolė tu. Gražus modelis, tau vis geriau sekasi. Kitų merginų tobulinimai man nelabai .Kai kuriuose perdaug sharpo.

Joreta , koliažas, kaip koliažas nepatinka. Bet dešinėje foto faina. Tik tonavimas matyt skonio reikalas, man tai toks nea.

Akasha , Vanilla fotografuodama Gotte pabrėžė jos moteriškumą, pilvukas buvo kažkaip į antrą vietą nustumtas. Tavo darbai kitokie, patinka tai, kad juostelė. Nepažįstu Gottes, tik trumpai mačiau, bet kažkaip tokią ir įsivaizduoju, iš charakterio, kokią ir parodei. Spalviškai gražu, dera viskas.
Antroje fokuso trūksta, ir toks atsitiktinis kadras. Tarsi iš fotografų susitikimo, kur fotografuojama į kairę į dešinę. Batukų foto, na nežinau. Nu gražūs tie batai, betkaip foto tai nelabai ką sako. Pirma paprasta, miela. Paskutinė šiaip gera, bet nelabai suprantu ryšio. Fotoaparatas lieka, mergina išeina. Nu gražu, bet vėlgi, foto ne iš nėštukės fotosesijos.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 10:10)
Frederica, gražiai suderinta viskas. KArtosiuos jau, šaunuolė.  Po pagyrimų pamėtysiu akmenukų, laukiam žaidimo pabaigos  smile.gif

Turiu...bet neprisiverčiu įkelt, vis atrodo, kad reikia geresnės foto, jei rimtai tai jau kokias tris padariau...ir vis man neįtinka...gerai einu įdėsiu, kai padarysiu sau patinkančią - pakeisiu, visvien aš užbaigiu.

O gal kartojam žaidimą, smagu buvo, a?
Atsakyti
Ievuki, vos šviesesnio veido norisi, bet šiaip smagi, graži foto.

Pandre pirmos foto būtų užteke. Faina, išties. Antra prieš pirmą nublanksta.
Trečia ketvirta, na gal nėra blogai, bet kažkokios ne vyriškos foto, tik nesupyk. Gažko griežtėsnio, kitokio norisi vyro portretams. Iš penktos ir šeštos jb renkuosi. Paskutinė nelabai.
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2011 05 03, 10:18)
O gal kartojam žaidimą, smagu buvo, a?

aha, galim kartoti, nes kažkaip apstojo visi žaidimai. Koliažus rodos visi pridavė, knygų viršeliam laikas lig ir į pabaigą, tai gal flickr grupėse darom sąrašiukus ir vėl žaidžiam
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 10:22)

aha, galim kartoti, nes kažkaip apstojo visi žaidimai. Koliažus rodos visi pridavė, knygų viršeliam laikas lig ir į pabaigą, tai gal flickr grupėse darom sąrašiukus ir vėl žaidžiam

dar dainu yra neatsiskaiciusiu, atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 02, 23:32)
Akasha,dabar pasisakyk kodel fotkijai su atvira skyle jei sitokia sviesi diena buvo?

O kad ir sviesi, o jei reik plaut fona? unsure.gif

Burbulai liuks, ir kad striuke su burbulais irgi liuks:)

QUOTE(pandre @ 2011 05 03, 00:13)

Pirma ir antra nuostabios.
Del vyriskio foto pritariu Yvettei:)
Atsakyti
Frederica wub.gif ačiū, kad užbaigei.

Beliko 6 grupė. Užtempta ir neaišku ar ir kada bus užbaigta.
Atsakyti
Man tai nepatinka kad taip užtempia, pati pamenu kaip norėjau aš į tą grupę, bet nedrįsau, o atėjo, užsirašė ir dingo verysad.gif davai griežčiau, nes jau tikrai mėnesiais tempiasi, nesąmonė. Ateis, parodys, ok.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 10:38)
Man tai nepatinka kad taip užtempia, pati pamenu kaip norėjau aš į tą grupę, bet nedrįsau, o atėjo, užsirašė ir dingo  verysad.gif  davai griežčiau, nes jau tikrai mėnesiais tempiasi, nesąmonė. Ateis, parodys, ok.

aš šiandien pabandysiu pratęsimą padaryti, vietoj Terezos, na max iki rytdienos tikrai turėsiu. Kas norės užbaigti žaidimą ? Baigsim tą grupę ir galim iš naujo pradėti.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 09:38)
Man tai nepatinka kad taip užtempia, pati pamenu kaip norėjau aš į tą grupę, bet nedrįsau, o atėjo, užsirašė ir dingo  verysad.gif  davai griežčiau, nes jau tikrai mėnesiais tempiasi, nesąmonė. Ateis, parodys, ok.

Daryk vietoj jos:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 03, 09:42)
Daryk vietoj jos:)

Tai padarys Yvetė.
Yvete, o ką reiškia kas nori užbaigti? Jei Tu padarysi ir bus užbaigimas, ar ne? Aš net nesigilinau į taisykles šito žaidimo, tik matau, kad gauni nuotrauką ir pratęsi pagal kažkokią detalę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 03 gegužės 2011 - 09:47
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 10:46)
Tai padarys Yvetė.
Yvete,  o ką reiškia kas nori užbaigti? Jei Yvetė padarys ir bus užbaigimas, ar ne? Aš net nesigilinau į taisykles šito žaidimo, tik matau, kad gauni nuotrauką ir pratęsi pagal kažkokią detalę.

dar dvi dalyvės buvo, nors galima žinoma su viena foto užbaigti. Jei norėjai dalyvauti, gali užbaigti tu, jokių prob. Tik sutariam, max per dvi dienas.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 10:46)
Tai padarys Yvetė.
Yvete,  o ką reiškia kas nori užbaigti? Jei Tu padarysi ir bus užbaigimas, ar ne? Aš net nesigilinau į taisykles šito žaidimo, tik matau, kad gauni nuotrauką ir pratęsi pagal kažkokią detalę.

uzbaigti reikia tam, kuris pradejo, t.y. Zydraakei smile.gif
Atsakyti