QUOTE(Ievukis @ 2011 05 03, 00:32)
Akasha,dabar pasisakyk kodel fotkijai su atvira skyle jei sitokia sviesi diena buvo?O fokuso tikrai gailoka kad nera
Apie burbulus
O man labai patinka burbulai... Toks centravimas taisyklese leistinas... Ta prasme, kai veidas labaiau profiliu, centravimas kiek kitaip ziurisi... O siaip sioje nuotraukoje dzin visos taisykles... man ji patinka...
fokuso ir man gaila
Na ziuresiu dar turiu sendien pabaikt skenuot, gal placioje kanors rasiu
Bliamba jau geda, kad taip neapsiziurejau su tuo F... as kai jo beveik niekada nejudinu, tai ir nepasiziurejau... O ziedukas gan laisvas ir pasirodo nusisuko...
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 01:07)
Man irgi nepatinka toks soft fokusas, jaučiu fobiją net anam, bet kokios pas Akashą spalvos, antrinių objektų ir tai, pasaka. Negaliu atsižiūrėti.
Nu nepasaka merginos... Nesakau, kad visai blogai... Yra keli kadrai kurie man labai patinka, bet mazokai su mano norais
As gi sioj srity, megstu buti maximaliste...
QUOTE(pandre @ 2011 05 03, 01:13)
va, mano pasibandymai is vakarykscio pasivaiksiojimo
Su mergaite man pirmoji labai patinka... Ir nebeidomu niekas... emocija labai faina, nuotaika man persiduoda... Taip galetu kiek daugiau virsaus ir kaires buti, bet labai akiu nebado...
Antroje kvadratas faina, bet pats mergaites ikomponavimas nepatinka... Noretusi ja matyti kiek zemiau ar auksciau...
Pirmas vyruko portretas man labai... Nu vat patinka ir ryskumo zona liuks.. ir tie remai mane veza....
Toliau drysciau sakyti, kad man kiek per svelnus apsvietimas vyriskiems pirtretams... Nors labai daug negaliu reikstis, nes ju beveik nefotkinus...
Siaip visumoje saunuole
Ir noriu i ta namuka pas jus