Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 02, 21:52)
Kaip suprantu kokius ~150-170 mm
g.gif  Tiksliai nesigillinau, nes tiesiog norėjau portretinio pabandymui. Turiu kintamo žinio iki 300 ai man kazkaip patinka. Tik va fokuso nėra, bet gal ką surasiu fotografuot, gal gamtą, jei ne žmones biggrin.gif
O dėl adapterio nežinai?  blush2.gif

pandre ačiū tau  4u.gif

bandau isivaizduot, kokiu atstumu tu nuo modeliu turetum stovet su ~150-170 mm smile.gif

pentax crop faktorius man rodos 1.5. tai 1.5 x 135 =202.5 mm. paejet teks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 02 gegužės 2011 - 21:39
Sveikutes...

Daugiau galesiu paplepeti ryt smile.gif O sendien ateinu prisiduoti su Gottes fotosesija....

Siek tiek esu nusivylusi, nes daug kur fokuso neuztaikiau, nes su 1.7 F fotkinau, tai dabar jau zinau, kad daugiau taip nedarysiu smile.gif Keleta pasirodau, o daugiau cia

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Zodziu tarkuokit.....

Gotte, su tavim irgi ryt susirasysim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 02, 21:34)
bandau isivaizduot, kokiu atstumu tu nuo modeliu turetum stovet su  ~150-170 mm smile.gif

pentax crop faktorius man rodos 1.5. tai 1.5 x 135 =202.5 mm. paejet teks biggrin.gif
Dėkui.
Aš labiau apie pievas galvoju blush2.gif O dėl modelių, pabandysiu būtinai, bus irgi įdomu bigsmile.gif smile.gif Gal kas gausis, jei ne, ateity gausis lotuliukas.gif Gausit mane pamokyt fokusuot į begalybę, kaip "senojoj fotografijoj" dabar susirašinėja biggrin.gif

Akasha
, na, taip neryšku, bet man patinka ir ypač batai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 02 gegužės 2011 - 21:44
Akasha - pakomentavau flickr smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi flickre parasiau. smile.gif
Atsakyti
Akasha,dabar pasisakyk kodel fotkijai su atvira skyle jei sitokia sviesi diena buvo?O fokuso tikrai gailoka kad nera unsure.gif Apie komentavimus..kai as prisedu tai prie kompo tai praktiskai visos foto jau buna is komentuotos,o kazko kito pasakyt nebeturiu tai ir nesakau visai blush2.gif
Cia kad ne visai tusciom...
Apie burbulus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 05 02, 22:40)
O sendien ateinu prisiduoti su Gottes fotosesija....

Zodziu tarkuokit.....

ka cia tarkuoti? Liuks, kaip visada...o paskutinej , tai is vis, kaip graziai tas svyrantis berzelis susizaidzia su priaspresais vedanciais laiptais...nu super, Akasha wub.gif O Gotte, stiliaga nestuke nestuke.gif thumbup.gif
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 03, 00:32)
Cia kad ne visai tusciom...

gal kiek daugiau erdves burbulams i kaire noretusi ax.gif
Atsakyti
Pandre, kokį grožį įdėjai į flicrę, tai net apstulbau wub.gif Pasaka.

Man irgi nepatinka toks soft fokusas, jaučiu fobiją net anam, bet kokios pas Akashą spalvos, antrinių objektų ir tai, pasaka. Negaliu atsižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 05 03, 01:02)

gal kiek daugiau erdves burbulams i kaire noretusi ax.gif

Va mane irgi biski nervina kad taip centre istatyta,bet buciau turbut palikus vietos kaip tik desinej,nes tuos burbulus vejas nese i desine puse.
Atsakyti
va, mano pasibandymai is vakarykscio pasivaiksiojimo blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sita neapsisprendziu ar geriau j/b ar spalvota ir kaip kirpti apacia...kazkas man cia ni to, bet nesuprantu kas...gal kirpti auksciau?! g.gif

user posted image

user posted image

ir sita....ar labai trugdo tie saules spinduliai ant veido?! g.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 01:07)
Pandre, kokį grožį įdėjai į flicrę, tai net apstulbau  wub.gif  Pasaka.

nu va, ant tu zodziu ir cia idejau jau jusu kritikai ax.gif
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 03, 01:10)
Va mane irgi biski nervina kad taip centre istatyta,bet buciau turbut palikus vietos kaip tik desinej,nes tuos burbulus vejas nese i desine puse.

nu as irgi pakometavau pirma, o po to, pastebejau, kad cia kova su veju ir, kad jis pucia tuos burbulus i desine...tai gal ir nera blogi cia tas centravimas...nes parodoma kova su veju g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 05 03, 00:13)
nu va, ant tu zodziu ir cia idejau jau jusu kritikai ax.gif
Čia iš tos serijos - pamačiau vieną, daugiau nenoriu biggrin.gif (jeigu konkrečiau, man norisi erdvės, išskirčiau, jau minėtą pirmą, trečią ir so so antrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 03, 00:32)
Akasha,dabar pasisakyk kodel fotkijai su atvira skyle jei sitokia sviesi diena buvo?O fokuso tikrai gailoka kad nera unsure.gifApie burbulus

user posted image

O man labai patinka burbulai... Toks centravimas taisyklese leistinas... Ta prasme, kai veidas labaiau profiliu, centravimas kiek kitaip ziurisi... O siaip sioje nuotraukoje dzin visos taisykles... man ji patinka...

fokuso ir man gaila sad.gif Na ziuresiu dar turiu sendien pabaikt skenuot, gal placioje kanors rasiu blush2.gif Bliamba jau geda, kad taip neapsiziurejau su tuo F... as kai jo beveik niekada nejudinu, tai ir nepasiziurejau... O ziedukas gan laisvas ir pasirodo nusisuko...

QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 01:07)
Man irgi nepatinka toks soft fokusas, jaučiu fobiją net anam, bet kokios pas Akashą spalvos, antrinių objektų ir tai, pasaka. Negaliu atsižiūrėti.

Nu nepasaka merginos... Nesakau, kad visai blogai... Yra keli kadrai kurie man labai patinka, bet mazokai su mano norais biggrin.gif As gi sioj srity, megstu buti maximaliste... biggrin.gif

QUOTE(pandre @ 2011 05 03, 01:13)
va, mano pasibandymai is vakarykscio pasivaiksiojimo blush2.gif

Su mergaite man pirmoji labai patinka... Ir nebeidomu niekas... emocija labai faina, nuotaika man persiduoda... Taip galetu kiek daugiau virsaus ir kaires buti, bet labai akiu nebado...
Antroje kvadratas faina, bet pats mergaites ikomponavimas nepatinka... Noretusi ja matyti kiek zemiau ar auksciau...
Pirmas vyruko portretas man labai... Nu vat patinka ir ryskumo zona liuks.. ir tie remai mane veza....
Toliau drysciau sakyti, kad man kiek per svelnus apsvietimas vyriskiems pirtretams... Nors labai daug negaliu reikstis, nes ju beveik nefotkinus...
Siaip visumoje saunuole mirksiukas.gif
Ir noriu i ta namuka pas jus blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti