Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 07, 12:07)
bet džiaugiuosi,kad darai kas patinka ir tobulėji  blush2.gif
Nenoriu dėmesio ir nenoriu plėstis šitom temom, bet patikėk, kad mane kuo tolyn tuo labyn varo į depresiją nuotraukos ir kai man tikrai kas patiks, aš labai garsiai rėksiu biggrin.gif

Dabar tik pamačiau, kad ten kiaušiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 07, 13:14)
Nenoriu dėmesio ir nenoriu plėstis šitom temom, bet patikėk, kad mane kuo tolyn tuo labyn varo į depresiją nuotraukos ir kai man tikrai kas patiks, aš labai garsiai rėksiu biggrin.gif

nu tada lauksim kada rėksi bigsmile.gif aš išvis nepatenkinta savo nuotraukomis doh.gif bet aš manau ,kad tai nebutinai blogai - nes tai verčia tobulėti blush2.gif tik nereikia nuleisti rankų ,dirbit,skaityti,varytit foto,dalintis čia savo fotografijomis ,ir tada išeis....nu man dar neišėjo,bet tikiu kad išeis lotuliukas.gif beje,gal kartais reikia pabandyti ką nors naujo,man tai padeda,na tie patys pinhole, fisheye ,nu ar dar kas nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 07, 12:20)
nu tada lauksim kada rėksi  bigsmile.gif aš išvis nepatenkinta savo nuotraukomis  doh.gif bet aš manau ,kad tai nebutinai blogai - nes tai verčia tobulėti  blush2.gif tik nereikia nuleisti rankų ,dirbit,skaityti,varytit foto,dalintis čia savo fotografijomis ,ir tada išeis....nu man dar neišėjo,bet tikiu kad išeis  lotuliukas.gif beje,gal kartais reikia pabandyti ką nors naujo,man tai padeda,na tie patys pinhole, fisheye ,nu ar dar kas nors  ax.gif

Nežinau, gal aš skubu gyventi, bet mane erzina, kad nepersilaužau. Faktas - pati kalta, nes mažai fotografuoju
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 07, 13:29)
Nežinau, gal aš skubu gyventi, bet mane erzina, kad nepersilaužau. Faktas - pati kalta, nes mažai fotografuoju

na mane tai išmokė univeras dydis užsispirimo lotuliukas.gif baigiau VGTU statybos inžineriją , buvau viena mergina grupėje,visi kiti bernai, mokiausi projektavimo, dėstytojų požiūris buvo toks - nu KĄ TU ČIA VEIKI???? blink.gif visus tuos keturis metus turėjau dirbti ir mokytis dvigubai daugiau nei mano grupiokai,nes skalpavo mane kaip reikiant vien dėlto kad merginai ne vieta tokio srityje verysad.gif nu ir ką, turiu dabar daug užsispyrimo dėka univero lotuliukas.gif reikia užsibrėžti tikslą ir daryti daryti daryti... nu aš irgi mažai fotkinu...fotkinu visai ne tai ką reikia...o reikia normalią fotosesiją padaryti, o tu jau tai darai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 07, 12:35)
nu aš irgi mažai fotkinu...fotkinu visai ne tai ką reikia...o reikia normalią fotosesiją padaryti, o tu jau tai darai  4u.gif
Nepradėkim ginčytis kuri blogesnė ir kuri blogiau mokosi lotuliukas.gif Tik norėjau pasakyt, kad aš irgi užsispyrus, bet... Visaip pasitaiko smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 07, 07:06)
Tikriausiai tu jam užduodi baltą spalvą pagal natūralų apšvietimą. O pabandyk popieriaus lapą dėti ten pat kur dedi baltą daiktą dirbtiniam apšvietime (juk baltą spalvą "nurodai" fotikui naudodama baltą lapa? ar ne?)

Nenaudojau as balto lapo niekur, paprastai nufotkijau keisdama nustatymus skirtingame apsvietime ir viskas rolleyes.gif . Taip ir manau kad netiks kazkas, nes pamenu kitos rase jog kazka reikia su baltu lapu daryti. Va ta reikia man issiaiskinti ax.gif
Atsakyti
Rita Gude - na tai ir šaunu thumbup.gif aš čia norėjau tau biški geresnės nuotaikos įpūsti, padrąsinti blush2.gif nors pačiai to reikia.... sakau gal vyrą pafotkint...ale kad mano vyras pastoviai maivosi doh.gif
Atsakyti
nd1
user posted image
user posted image
user posted image

n2
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ru.: 07 gegužės 2011 - 13:36
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 07, 13:44)
Rita Gude - na tai ir šaunu  thumbup.gif aš čia norėjau tau biški geresnės nuotaikos įpūsti, padrąsinti  blush2.gif nors pačiai to reikia.... sakau gal vyrą pafotkint...ale kad mano vyras pastoviai maivosi  doh.gif

Nori fotkint? O as noriu graziu nuotrauku, bet mane labai sunku fotkint as labai nefotogeniska, uztai isuki gera turetum lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ru. @ 2011 05 07, 14:28)

Man tinka... nepaisant to kad antrame kazka su ISO suvelei... Tikriausiai galejai ir nekeisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 05 07, 13:38)
Man tinka... nepaisant to kad antrame kazka su ISO suvelei... Tikriausiai galejai ir nekeisti smile.gif

atsiprašau dėl ISO blush2.gif

nd3
user posted image
user posted image
user posted image

nd4
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 05 07, 13:38)
Nenaudojau as balto lapo niekur, paprastai nufotkijau keisdama nustatymus skirtingame apsvietime ir viskas  rolleyes.gif . Taip ir manau kad netiks kazkas, nes pamenu kitos rase jog kazka reikia su baltu lapu daryti. Va ta reikia man issiaiskinti  ax.gif

tai jeigu nenaudojai balto lapo, tai tavo rankinis WB nera rankinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 05 07, 14:38)
Nori fotkint? O as noriu graziu nuotrauku, bet mane labai sunku fotkint as labai nefotogeniska, uztai isuki gera turetum  lotuliukas.gif

davai bigsmile.gif nu ir tikrai nesutinku ,kad nefotogeniška schmoll.gif
Atsakyti