Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rico @ 2011 05 06, 21:45)

Kikirike, patiko fish eye pirmoji  bigsmile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
pabaigiau knaisiot foto. dar įdėjau šičia kelias. matysis tik flickr draugams 4u.gif
Atsakyti
Šiandien žiauriai šalta doh.gif
Susitvarkysiu, pasirodysiu, truputį papyškinom.

Bet Jūs tai duodat, mytai, visokie pinholai, šaunuolės smile.gif

Dalyja, man labai labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 06 gegužės 2011 - 22:09
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 18:26)
R.P.Z.reikia patikrinti su pipete, gaila Forgete nebepasirodo, ji cia WB dievas biggrin.gif bet Kikirike pasake, kad siek tiek melynuoja, o knyga tikrai balta?
saunuole 4u.gif
Papildyta:
customs turi buti baltas, jeigu jam (fotikui) parodysi, kad va ta balta yra tikrai balta, ir ne kitokia rolleyes.gif siaip buna, kad pagauna atspalvi nuo sienu

Man prie dirbtinio apsvietimo manual labai geltona gaunasi. Reikia vadinasi susizinoti kaip fotikui parodyti ta balta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 05 06, 00:02)
ND abu gerai  smile.gif

aciu, keliu tada dar du ax.gif

ND-3
user posted image

user posted image

user posted image

ND-4
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Foggy gerai 4u.gif

Mane vėl ant maisto fotografavimo užnešė.

Kritikai pusryčiams:
user posted image

Kritikai užkandžiams:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 21:26)
R.P.Z.reikia patikrinti su pipete, gaila Forgete nebepasirodo, ji cia WB dievas biggrin.gif bet Kikirike pasake, kad siek tiek melynuoja, o knyga tikrai balta?
Papildyta:
customs turi buti baltas, jeigu jam (fotikui) parodysi, kad va ta balta yra tikrai balta, ir ne kitokia rolleyes.gif siaip buna, kad pagauna atspalvi nuo sienu

Oi.. su pipete tai nemoku patikrint. O knyga balta, bet ne popieriaus lapo baltumo. Ir fotikui parodau baltą, būtent popieriaus lapą. Jaučiu imsiu glamžytą lapą ir bus tikrai baltas ir tada gal gerai bus smile.gif Dar cia tikriausiai nuo fono priklauso, nes dariau vieną variantą geltonam-rudam fone tai ir atspalvis šiek tiek toks persidavė.

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 06, 21:36)
uoj patikrinti aš tai net nemoku su tom pipetėm ir šiaip gal geriau nusimanančių yra su tuo WB  ax.gif nes gal tik man vienai čia mėlynuoja  blush2.gif

Aisiu kito fono ieškot, niautralesnio kokio smile.gif

QUOTE(Muggy @ 2011 05 06, 23:14)
Man prie dirbtinio apsvietimo manual labai geltona gaunasi. Reikia vadinasi susizinoti kaip fotikui parodyti ta balta?  g.gif

Tikriausiai tu jam užduodi baltą spalvą pagal natūralų apšvietimą. O pabandyk popieriaus lapą dėti ten pat kur dedi baltą daiktą dirbtiniam apšvietime (juk baltą spalvą "nurodai" fotikui naudodama baltą lapa? ar ne?)
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 06, 20:44)
Gotte, jei rasi, tai turesi pasidalint kontaktais biggrin.gif

Kiek zinau Sm yra kazkokia tema apie tatuiruotes, tai gal ten panos ne tik apie tas tatuiruotes plepa, bet yra ir pasidariusiu smile.gif

Jo jo...man negaila, galėsiu, bet kad rast pirma reikia...

Aš jau pasiskelbiau ir ne vienoj vietoj...kad Lietuvėlė ta maža...sunku bus doh.gif

Šiandien toks Š... oras, o aš nėštukę fotografuosiu...kaip suprantu, nepasiruošus ji dėl kadro lauke nusimesti striukę...tai gaila...aišku, modeliuko sušaldyt aš irgi nenoriu, teks ieškoti kompromisų... tik kad gana vėlai važiuojam pas tą draugę į svečius, tikiuos nesutems apie 17 val g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Tiek to, kai akys atsimerks, kam nors ką nors parašysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 gegužės 2011 - 09:43
Brum, dosa, gotte, Kikirike, Ievuki, Zirze (atsiprašau, jei ką praleidau), ačiū už pastabas, labai padėjot notworthy.gif Užsiprivatinau, paskaičiau pastabas, kalu į galvą biggrin.gif O tai jau liūdna buvo, nes nesupratau - kas yra, ko nesuprantu, wtf, kodėl nesižiūri biggrin.gif

Dabar aiškiau, teks padirbėt. Raw visai nieko, nuima kažkokius mėlynumus, matyt ką nureguliavus esu doh.gif Arba jaučiu tikrai nuo dienos priklauso, nesuprantu, kartais taip lengvai, o kartais vos ne milimetrą turi reguliuot, kad žiūrėtųsi unsure.gif Žodž, sunku man kol kas doh.gif

Brum, jei modelio nori šito, kad pasakytum, jog aš jo nemoku fotografuoti, tai pakentėk, ji man sakė padės, kiek reikės biggrin.gif O jei nori tikrai, tai kai būsi pajūry, mielai, ji tikrai pasirašytų mirksiukas.gif Tik aišku, parašyk man anskčiau ir viskas, paskolinsiu irnesakyk.gif Ir dar reflektorių palaikysiu biggrin.gif Bus proga pasimytint, man bile tik proga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 07 gegužės 2011 - 11:17
QUOTE(joreta @ 2011 05 06, 22:23)
pabaigiau knaisiot foto. dar įdėjau šičia kelias. matysis tik flickr draugams  4u.gif

komentarai flickr smile.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 06, 23:06)

Bet Jūs tai duodat, mytai, visokie pinholai, šaunuolės smile.gif

tai davai ir tu į meetą bigsmile.gif 05.15 dieną!!!

QUOTE(Foggy @ 2011 05 07, 05:45)
aciu, keliu tada dar du  ax.gif

ND-3

aš užskaitau 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2011 05 07, 10:41)
Jo jo...man negaila, galėsiu, bet kad rast pirma reikia...
Aš jau pasiskelbiau ir ne vienoj vietoj...kad Lietuvėlė ta maža...sunku bus  doh.gif
Šiandien toks Š... oras, o aš nėštukę fotografuosiu...kaip suprantu, nepasiruošus ji dėl kadro lauke nusimesti striukę...tai gaila...aišku, modeliuko sušaldyt aš irgi nenoriu, teks ieškoti kompromisų... tik kad gana vėlai važiuojam pas tą draugę į svečius, tikiuos nesutems apie 17 val g.gif  g.gif  g.gif

na šiandien apsiniaukė labai,bet gal nesutems taip greitai - sėkmės fotosesijoje 4u.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 07, 12:02)
Brum, dosa, gotte, Kikirike, Ievuki, Zirze (atsiprašau, jei ką praleidau), ačiū už pastabas, labai padėjot  notworthy.gif Užsiprivatinau, paskaičiau pastabas, kalu į galvą  biggrin.gif  O tai jau liūdna buvo, nes nesupratau - kas yra, ko nesuprantu, wtf, kodėl nesižiūri biggrin.gif

aš tai turbūt menka patarėja, gi pati esu žalia doh.gif bet džiaugiuosi,kad darai kas patinka ir tobulėji blush2.gif o man kažkaip reikia pasiryžti padaryti fotosesiją,nu normalią,apgalvotą... jau buvau kaip ir sutarus,o draugė susirgo... dar tas oras subjuro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 05 07, 07:28)
Foggy gerai  4u.gif

Mane vėl ant maisto fotografavimo užnešė.

Kritikai pusryčiams:
user posted image

Kritikai užkandžiams:
user posted image

Pusryčiai tikrai atrodo skaniai ir gana traukiančiai, mielai pasivaišinčiau:) thumbup.gif Labai tinkamas apšvietimas.
Užkandžiai man nelabai... unsure.gif Gal todėl, kad nesu kiaušinių mėgėja, nors manyčiau reikėtų mėginti fotografuoti kitu kampu, nes dabar sunkiai suprantama kas tai ir nelabai traukiančiai atrodo... unsure.gif
Atsakyti