Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na bandau dar karta smile.gif va toki balta daikta teradau smile.gif
Kad neteršt temos krūva vienodų fotkiu tai 5 ND
ČIA
slaptazodis supermamoms
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 05 06, 20:05)
O tu jau ne pirma karta vestuves fotografuosi? Jei taip, tai kaip sekasi?  smile.gif  Kazkaip nepamenu nuotrauku cia is vestuviu, o gal nerodei tik?  blush2.gif  Mano pacios vestuves uz menesiuko, tai labai idomu man dabar vestuviu nuotraukas paziurinet  bigsmile.gif

na fotkinau praeitą savaitgalį blush2.gif bet aš tik "priedo" buvau,tiesiog draugei padėjau blush2.gif na kažkas gavosi,kažkas nesigavo...bet po kol kas negaliu dėti foto,nes reikia gi jaunųjų sutikimo ax.gif nelabai gal ir yra ką žiūrėti,nes pirmas man kartas... va gal kitą kartą bus geriau ir daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 05 06, 18:57)
Akasha, dekui uz nuotrauka  4u.gif  4u.gif  4u.gif siandien gavau  bigsmile.gif vis tik kaip smagu spausdintas ziureti, visai kitaip ziurisi, dar graziau  wub.gif
ir uz zurnala  4u.gif skaitysiu kai laiko turesiu  blush2.gif 
Praganiau pakroveja, o pirmadieni susitariau fotkinti, fotikas jau nusedes  unsure.gif tikiuosi rasiu, nu neveikia galva visai, neisivaizduoju kur galejau padeti, nes iprastose vietose nera  doh.gif
laiko neturiu, spejau paziureti grupiu pratesimus, smaginates ziuriu tongue.gif  cool.gif

Na pagaliau, o jau galvojau, gal kur pastrigo, bet smagu, kad jau gavai smile.gif.... Zurnalas, kaip ir sakiau, tik del to, kad nesusilankstytu labai... ar sveika gavai? smile.gif
Atsakyti
Na ką padariau ir aš pratęsimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 06, 20:17)
ČIA
slaptazodis supermamoms

man gal prie naturalaus apšvietimo MANUEL mėlynuoja biški g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 05 06, 16:32)
Merginos, pasiskelbiau alia konkursą savo bloge ir FB  labai labai noriu tatuiruotos/piercinguotos merginos sesijos, jau suku planus galvoj, lieka tik modeliuką susirasti...

as labai noreciau kaubojiskos panelytes ant zirgo bigsmile.gif blush2.gif

QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 06, 18:17)
ČIA
slaptazodis supermamoms

man tai atrodo kad negerai custom g.gif

viska skaitau , bet kazko tais nekomentuoju doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 06, 20:49)

man patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 06, 20:53)
man gal prie naturalaus apšvietimo MANUEL mėlynuoja biški  g.gif

Man tai nemėlynuoja, bet gal mano monitorius taip rodo g.gif
QUOTE(eurikaite @ 2011 05 06, 20:53)

man tai atrodo kad negerai custom g.gif

o kas konkrečiai? ir kokiam apšvietime? ar abiejuose? Šiaip jau darau viską kaip priklauso, turėtų būt gerai. Galiu nebent keist fotografavimo vietą, gal kitam fone kitaip atrodytų...
Kiek suprantu, custom turi gautis panašiausiai į tai, kas matoma žmogaus akimis. Ar aš klystu?
Atsakyti
R.P.Z.reikia patikrinti su pipete, gaila Forgete nebepasirodo, ji cia WB dievas biggrin.gif bet Kikirike pasake, kad siek tiek melynuoja, o knyga tikrai balta?

QUOTE(Dalyja @ 2011 05 06, 20:49)

saunuole 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 06, 21:17)
Man tai nemėlynuoja, bet gal  mano monitorius taip rodo  g.gif

o kas konkrečiai? ir kokiam apšvietime? ar abiejuose? Šiaip jau darau viską kaip priklauso, turėtų būt gerai. Galiu nebent keist fotografavimo vietą, gal kitam fone kitaip atrodytų...
Kiek suprantu, custom turi gautis panašiausiai į tai, kas matoma žmogaus akimis. Ar aš klystu?

customs turi buti baltas, jeigu jam (fotikui) parodysi, kad va ta balta yra tikrai balta, ir ne kitokia rolleyes.gif siaip buna, kad pagauna atspalvi nuo sienu
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 21:26)
R.P.Z.reikia patikrinti su pipete, gaila Forgete nebepasirodo, ji cia WB dievas biggrin.gif bet Kikirike pasake, kad siek tiek melynuoja, o knyga tikrai balta?
saunuole 4u.gif
Papildyta:
customs turi buti baltas, jeigu jam (fotikui) parodysi, kad va ta balta yra tikrai balta, ir ne kitokia rolleyes.gif siaip buna, kad pagauna atspalvi nuo sienu

uoj patikrinti aš tai net nemoku su tom pipetėm ir šiaip gal geriau nusimanančių yra su tuo WB ax.gif nes gal tik man vienai čia mėlynuoja blush2.gif
Atsakyti
Gotte, jei rasi, tai turesi pasidalint kontaktais biggrin.gif

Kiek zinau Sm yra kazkokia tema apie tatuiruotes, tai gal ten panos ne tik apie tas tatuiruotes plepa, bet yra ir pasidariusiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 05 06, 18:25)
Na pagaliau, o jau galvojau, gal kur pastrigo, bet smagu, kad jau gavai smile.gif.... Zurnalas, kaip ir sakiau, tik del to, kad nesusilankstytu labai... ar sveika gavai? smile.gif

Sveika gavau 4u.gif galvoju kurioj vietoj kabinti ax.gif

Zurnalas siaip ar taip idomus ax.gif mirksiukas.gif

Maniskes irgi kazkur pastrigusios unsure.gif

Kikirike, patiko fish eye pirmoji bigsmile.gif

Dalyja, idomi mintis pratesimui thumbup.gif
Atsakyti