Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu,va kaip gerai kitom akim paziuret hihihi.gif man sofa nei netrukde,nes nas namie tai fonas man nematomas darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 06, 18:00)
o fokusas tai į užuolaidą  g.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 18:18)
cia gi kaip ir gyvenime, visko buna mirksiukas.gif
o del ND, tai siulyciau paimti kita daikta, kad butu lengviau sufokusuoti rolleyes.gif o sio nenoreciau uzskaityti

užuolaida įeina į fokuso sritį, o dėl to kad sunku į susuktą popieriaus lapą sufokusuot, tai taip, bet namie neradau jokio kito balto daikto, turiu galvoj tikrai balto o ne papilkėjusio, pageltusio ir pan.
Ainu tarp žaislų pasiraust, gal ten ka balto rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 06, 18:29)
Zinau, kad ir sitos jb pilkokas. O kas dar kliuna? kokios dar klaidos? aciu smile.gif
user posted image

Man tai labiausiai , kad vynas netikras biggrin.gif
Negeras jb. Tu Raw fotkini?
Veidą į šviesą gal būčiau sukusi, man lyg ryškumo zonos mažesnės norėtųsi, na, kad būtų toks pažaidimas, patyrinėjimui. Būtent šiai foto būčiau labiau pritūpus, pamažinus f , priėjus arčiau( nereikalingas lovos kraštas) ir fokusavus į plaukus, veidą, ar blakstienas biggrin.gif

Ievuk ,ir man trukdo tas juodas daiktas, daugiau viskas normoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 06 gegužės 2011 - 17:40
QUOTE(frederica @ 2011 05 06, 17:37)
Man tai labiausiai , kad vynas netikras biggrin.gif

aciu, kad pakomentavai wink.gif o mes taip stengemes vyna daryt biggrin.gifD vaistu i vandeni primaisem, o vis tiek matosi, kad birzgalas kazkoks smile.gif)) o f jau maziau nebera pas mane sad.gif as irgi galvoj turejau kita vaizda, bet va gavosi tas, kas gavosi. reiks dar bandyt smile.gif)
Atsakyti
na va,mano menas su fisheye lotuliukas.gif blush2.gif

user posted image

dar daug daug čia http://www.flickr.co...92@N05/?saved=1

o va čia nu pažiūrėkit kokie geltoni krūmai lotuliukas.gif gi visai pamiršau kad aš su jb juostele fotkinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 06, 18:34)
užuolaida įeina į fokuso sritį, o dėl to kad sunku į susuktą popieriaus lapą sufokusuot, tai taip, bet namie neradau jokio kito balto daikto, turiu galvoj tikrai balto o ne papilkėjusio, pageltusio ir pan.
Ainu tarp žaislų pasiraust, gal ten ka balto rasiu smile.gif

o neskaitei kaip fokusuoti balta lapa?

na...lekste, puodelis, arba bent ta pati lapa paimti gali, bet ji arba kaip nors sulankstyk, paglamzyk, na gal butu lengviau sufokusuoti mirksiukas.gif

Atsakyti
Akasha, dekui uz nuotrauka 4u.gif 4u.gif 4u.gif siandien gavau bigsmile.gif vis tik kaip smagu spausdintas ziureti, visai kitaip ziurisi, dar graziau wub.gif
ir uz zurnala 4u.gif skaitysiu kai laiko turesiu blush2.gif

Praganiau pakroveja, o pirmadieni susitariau fotkinti, fotikas jau nusedes unsure.gif tikiuosi rasiu, nu neveikia galva visai, neisivaizduoju kur galejau padeti, nes iprastose vietose nera doh.gif
laiko neturiu, spejau paziureti grupiu pratesimus, smaginates ziuriu tongue.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 06, 18:54)
na va,mano menas su fisheye  lotuliukas.gif  blush2.gif

pirma patinka wink.gif dar patinka, kad yra ir kitaip fotkinaciu cia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 06 gegužės 2011 - 18:34
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 06, 19:34)
pirma patinka wink.gif dar patinka, kad yra ir kitaip fotkinaciu cia wink.gif

ačiū blush2.gif na aš viską noriu išbandyti ir ačiū Svajonei,kad suteikė man tokią galimybę 4u.gif ji man šitą Fisheye paskolino blush2.gif nu ir patiko,tikrai...

ką dar galima būtų naujo išbandyti? bigsmile.gif aj , joooo....reikia išmokti išlaižytas ( na tokios ir aštrios ir raiškios ir visokios) foto daryti lotuliukas.gif dar kompoza lotuliukas.gif ir aplamai man reikia modelių,o tai mano modeliai serga dabar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 06 gegužės 2011 - 18:41
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 06, 14:52)
Kadangi vėl čia kila aistros kaip ir visose forumose, siūlyčiau neužmiršti ,kad mus SUJUNGĖ fotografija ir meilė jai  wub.gif Ir tai patvirtinadami sudalyvauti meete ! Buvom kalbėję apie meetą ir darymą pinhole ir šiaip pasikalbėjimo,pasifotkinimo ir t.t. Kadangi žinau,kad dauguma gal dabar negali ir t.t. tai manau padarysim daugiau tų meetų ,ane? Tai šį kartą renkamės 05.14 dieną ,čia kitas šeštadienis,ką manot? kas negalės,padarysim dar vieną meetą...

Oi kaip noreciau ir as bent karta sudalyvauti meete rolleyes.gif Gaila, be 15d dar nebusiu LT unsure.gif Parskrendu 25d. O gal sugalvosit daryt koki meetuka 26-29dienomis, tada tai jau tikrai dalyvauciau ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 05 06, 19:46)
Oi kaip noreciau ir as bent karta sudalyvauti meete  rolleyes.gif Gaila, be 15d dar nebusiu LT  unsure.gif Parskrendu 25d. O gal sugalvosit daryt koki meetuka 26-29dienomis, tada tai jau tikrai dalyvauciau ir as  ax.gif

nu va tai tau doh.gif aš tai 28dieną vėl praktikuojuosi vestuvėse... bet kitom dienom gal ir pavyktų kas nors bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 06, 19:49)
nu va tai tau  doh.gif aš tai 28dieną vėl praktikuojuosi vestuvėse... bet kitom dienom gal ir pavyktų kas nors  bigsmile.gif

O tu jau ne pirma karta vestuves fotografuosi? Jei taip, tai kaip sekasi? smile.gif Kazkaip nepamenu nuotrauku cia is vestuviu, o gal nerodei tik? blush2.gif Mano pacios vestuves uz menesiuko, tai labai idomu man dabar vestuviu nuotraukas paziurinet bigsmile.gif
Atsakyti