QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 13:53)
na jau, trauk koki perliuka
na matai, as paskaiciau, ir pagalvojau..... kadangi man cia nesiseka, ir dar kazkas parase kad yra baisiai fotografuojanciu, tai is karto nori nenori prisiimi sau. Tai va, idomu pasidare, jeigu yra daugiau cia taip mananciu, vadinasi ne to emiausi ir aplamai jau knieti, kas cia taip baisiai fotorafuoja
bangos kyla, kazin ar ne pilnatis
na matai, as paskaiciau, ir pagalvojau..... kadangi man cia nesiseka, ir dar kazkas parase kad yra baisiai fotografuojanciu, tai is karto nori nenori prisiimi sau. Tai va, idomu pasidare, jeigu yra daugiau cia taip mananciu, vadinasi ne to emiausi ir aplamai jau knieti, kas cia taip baisiai fotorafuoja
bangos kyla, kazin ar ne pilnatis
jaunas
labai subjektyvu, kas yra baisiai ir nebaisiai. Parodžiau modeliukui (ta baisi fotosesija) su vienintelės pagalba sutvarkytą portretuką ir žinot, ką pasakė: "Aš net pati patinku sau toj nuotraukoj". Merginos nebereikia tada nieko daugiau
Žodžiu, dirbkim, fotografuokim, kai nebenorim - ilsėkim. Aš niekada nepriimu kritikos asmeniškai. Gal esu išmokus tiesioginiam darbe, kad ne visi mano užmanymai 100 proc. atrodo taip kaip vaizduotėj. Kartais įdėjus lb daug pastangų gauni ŠŠŠŠ ir verkt noris, bet pamiršti ir vėl darai
QUOTE(Almost @ 2011 05 06, 14:00)
aš leisiu sau pasakyt ta tema - aš dėjau fotkę su knygom, batais ir akiniais kažkada seniai. patarimų/komentarų gavau. bet aš galiu pasakyt, kad fotkinu baisiai, todėl nieko ir nededu
treniruokis, kol išeis nebaisiai. Čia mano toks požiūris, gal tiks Žodžiu, žiūrėsit į mano baisias foto, kol išmoksiu nes man patinka fotografuoti, ieškoti, nerasti, pradėt iš pradžių ir t.t.
Kikirike, vasarą gausi į pajūrį atlėkt, mus pinhole užkrėst