Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 13:53)
na jau, trauk koki perliuka mirksiukas.gif
na matai, as paskaiciau, ir pagalvojau..... kadangi man cia nesiseka, ir dar kazkas parase kad yra baisiai fotografuojanciu, tai is karto nori nenori prisiimi sau. Tai va, idomu pasidare, jeigu yra daugiau cia taip mananciu, vadinasi ne to emiausi biggrin.gif  ir aplamai jau knieti, kas cia taip baisiai fotorafuoja cool.gif  biggrin.gif

bangos kyla, kazin ar ne pilnatis biggrin.gif

jaunas smile.gif
labai subjektyvu, kas yra baisiai ir nebaisiai. Parodžiau modeliukui (ta baisi fotosesija) su vienintelės pagalba sutvarkytą portretuką ir žinot, ką pasakė: "Aš net pati patinku sau toj nuotraukoj". Merginos nebereikia tada nieko daugiau wub.gif
Žodžiu, dirbkim, fotografuokim, kai nebenorim - ilsėkim. Aš niekada nepriimu kritikos asmeniškai. Gal esu išmokus tiesioginiam darbe, kad ne visi mano užmanymai 100 proc. atrodo taip kaip vaizduotėj. Kartais įdėjus lb daug pastangų gauni ŠŠŠŠ ir verkt noris, bet pamiršti ir vėl darai smile.gif

QUOTE(Almost @ 2011 05 06, 14:00)
aš leisiu sau pasakyt ta tema - aš laugh.gif dėjau fotkę su knygom, batais ir akiniais kažkada seniai. patarimų/komentarų gavau. bet aš galiu pasakyt, kad fotkinu baisiai, todėl nieko ir nededu laugh.gif

treniruokis, kol išeis nebaisiai. Čia mano toks požiūris, gal tiks mirksiukas.gif Žodžiu, žiūrėsit į mano baisias foto, kol išmoksiu cool.gif nes man patinka fotografuoti, ieškoti, nerasti, pradėt iš pradžių ir t.t.
Kikirike, vasarą gausi į pajūrį atlėkt, mus pinhole užkrėst mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors ir labai daznai jauciuos nematoma (reik kazkaip tai suprast) bet vistiek atnesu viena...Ar labai maiso nusokes fokusas?Ir fone zaislai?

user posted image
Atsakyti
Na labai laukiam meetoko...
Kikirike, nu ir svetingumas pas mane, kavos gi tik padariau lotuliukas.gif

Nu o man sendien foto isdirbinejimo diena uzejo... kadangi ilsiuosi nuo paties mygtuko spaudymo, kol saus kokia ideja i galva, tai kankinu senus kadrus lotuliukas.gif ir manipuliacijom uzsiimineju.... Cia siaip...

user posted image

Matyt pasiilgau PS... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 06, 17:01)
Nors ir labai daznai jauciuos nematoma (reik kazkaip tai suprast) bet vistiek atnesu viena...Ar labai maiso nusokes fokusas?Ir fone zaislai?

Pala pala... ar cia mano ar tavo akys blogai rodo... man rodos, kad fokusas i akis... fonas truputi erzina, bet labiau ta tamsi dalis nei zaislai...
Atsakyti

va ta pati norejau parasyt, kaip ir Ahasha, zaislai tai nemaiso, labiau sofos/fotelio krastas trukdo smile.gif o fokusa ir as matau mirksiukas.gif

Akasha, tavo jau flircke pakomentavau, nesikartosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 06 gegužės 2011 - 16:18
QUOTE(joreta @ 2011 05 06, 16:55)

Kikirike, vasarą gausi į pajūrį atlėkt, mus pinhole užkrėst  mirksiukas.gif

busiu prie jūros lotuliukas.gif bet tik fotkinti ir atgal namo...nu nebent ką nors vasarą suorganizuosiu blush2.gif

na man gal tas kampas rudas irgi labiau maišo,bet šiaip gal pabandyti ją kvadratą padaryti g.gif
Atsakyti
man niekas nemaišo, labai gražios spalvos. Kai pasakėt, pastebėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 06 gegužės 2011 - 16:35
Akasha - na tai ko gi daugiau reikia -kava ir pokalbiai biggrin.gif
Atsakyti
Oho kokios čia aistros kartais verda blink.gif
Pagaliau prisiruošiau 5 nd padaryt, taigi keliu.
Natūraliam apšvietime
user posted image
Dirbtiniam apšvietime
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 06, 17:42)
Oho kokios čia aistros kartais verda  blink.gif

o fokusas tai į užuolaidą g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 05 06, 15:19)
Bandau pristatyt 5ND  smile.gif

Laukiu komentarų  smile.gif

man atrodo,kad prie naturalaus apsvietimo siek tiek geltonuoja Customs

QUOTE(R.P.Z. @ 2011 05 06, 17:42)
Oho kokios čia aistros kartais verda  blink.gif

cia gi kaip ir gyvenime, visko buna mirksiukas.gif
o del ND, tai siulyciau paimti kita daikta, kad butu lengviau sufokusuoti rolleyes.gif o sio nenoreciau uzskaityti
Atsakyti
Zinau, kad ir sitos jb pilkokas. O kas dar kliuna? kokios dar klaidos? aciu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, pasiskelbiau alia konkursą savo bloge ir FB puslapiukyje, gal žinot, kas norėtų pasifotografuoti? Gal norit pasiūlyt kam nors? bigsmile.gif labai labai noriu tatuiruotos/piercinguotos merginos sesijos, jau suku planus galvoj, lieka tik modeliuką susirasti... gal žinot, kur ieškoti? Gal patarimų turit?????? bigsmile.gif g.gif

info - paraše blush2.gif
Atsakyti