Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 05 06, 14:58)
Sese snd gal atvaziuos, tai manau tempsiuosi kur, o tada ir foto bus...  cool.gif

as ryt irgi planuoju pafotografuoti, bet mano modelis apsirges, tikiuosi ryt bus sveika kaip ridikas rolleyes.gif

QUOTE(Almost @ 2011 05 06, 15:00)

o tau ne per ilgai tvarko fotoaparata? ar jo netvarko, ar jau sutvarke bet nieko nededi cia? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 06 gegužės 2011 - 14:04
Dievinu kai žmonės mušasi wub.gif laugh.gif Ketinau pradėt ieškot per visas nuotraukas, kuri ten nuskriaudė kristuką, alia laiko labai nėra.

Bet jau 1-os grupės merginos, eikit jūs sau, griuvau pamačius laugh.gif
Turėsiu nepasišiukšlint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 15:03)
o tau ne per ilgai tvarko fotoaparata? ar jo netvarko, ar jau sutvarke bet nieko nededi cia? rolleyes.gif

jo netvarko. bet aš blogai fotkinu, todėl ir nededu biggrin.gif o ką dedu, tai dedu į blogą smile.gif bet ta tema aš jau rašiau viską mirksiukas.gif
Atsakyti
Zirze, mes prieš kelias dienas su Almost turėjom pokalbį biggrin.gif

federika, tu nuostabi, super super. ***** nuotaiką kaip pakėlėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 06, 15:04)
Dievinu kai žmonės mušasi  wub.gif laugh.gif Ketinau pradėt ieškot per visas nuotraukas, kuri ten nuskriaudė kristuką, alia laiko labai nėra.

Bet jau 1-os grupės merginos, eikit jūs sau, griuvau pamačius laugh.gif
Turėsiu nepasišiukšlint  unsure.gif

niekas kristuko neskriaudzia. biggrin.gif Tik kristukass turi tokia beda labai asmeniskai viska priimt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 05 06, 14:12)
niekas kristuko neskriaudzia.  biggrin.gif  Tik kristukass turi tokia beda labai asmeniskai viska priimt.  doh.gif
4u.gif biggrin.gif
Aš irgi doh.gif Genai ple doh.gif Gerai, geros dienelės, šaunuolės Jūs.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 05 06, 14:53)
monikute, as tai pasarpinu trupuciuka. O siaip tai fokusa reikia gerai nutaikyt i akis, ir tada nereikes nei sarpo. Va dar ir akasha apie sviesa primine. Tai visom keturiom sutinku as su ja, jog veidas turi buti i sviesa nukreiptas, ir tada tikslus fokusas.  drinks_cheers.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 14:53)

bangos kyla, kazin ar ne pilnatis biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 05 06, 14:53)

Na nera cia beveik nieko daryta, gal kiek pasarpinta ir kontrasto uzdeta, bet tikrai nedaug...
SIaip tokios akys nuo apsvietimo pasidaro, kai jose pakankamai atspindziu... nusisukus i sesely tokiu akiu jau nepadarysi.. fokinant i lango, dangaus puse, zodziu i ta puse is kur sviesa krenta ir gausi tu tas grazias akis..

aciuks.gif 4u.gif

aš kažkaip galvojau, kad visgi su PS tai galima padaryt/paryškinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 06, 13:52)
lotuliukas.gif Vienintele, tavo eilė žaidime atėjo  lotuliukas.gif  įdomu kur pasuksi.
Kažkaip nelabai rimtai mums čia gaunasi  lotuliukas.gif

nu blyn kai spirgu vieną mintį įgyvendinti į tą tema nieko rimto biggrin.gif tikiusoi pavyks taip kaip dabar galvoj matau
Atsakyti
Bandau pristatyt 5ND smile.gif
Naturalus apšvietimas
Auto
user posted image

Debesėlis
user posted image

Custom
user posted image

Ir dirbtinis apšvietimas
Auto
user posted image

Lempa
user posted image

Custom
user posted image

Laukiu komentarų smile.gif
Atsakyti
Vienintele biggrin.gif lauksim ir iš tavęs neiko rimto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 06, 14:52)
Kadangi vėl čia kila aistros kaip ir visose forumose, siūlyčiau neužmiršti ,kad mus SUJUNGĖ fotografija ir meilė jai  wub.gif Ir tai patvirtinadami sudalyvauti meete ! Buvom kalbėję apie meetą ir darymą pinhole ir šiaip pasikalbėjimo,pasifotkinimo ir t.t. Kadangi žinau,kad dauguma gal dabar negali ir t.t. tai manau padarysim daugiau tų meetų ,ane? Tai šį kartą renkamės 05.14 dieną ,čia kitas šeštadienis,ką manot? kas negalės,padarysim dar vieną meetą...

gal 15 tada... sad.gif sestadieniais daug kas isvazineja..
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 14:53)
na jau, trauk koki perliuka mirksiukas.gif
na matai, as paskaiciau, ir pagalvojau..... kadangi man cia nesiseka, ir dar kazkas parase kad yra baisiai fotografuojanciu, tai is karto nori nenori prisiimi sau. Tai va, idomu pasidare, jeigu yra daugiau cia taip mananciu, vadinasi ne to emiausi biggrin.gif  ir aplamai jau knieti, kas cia taip baisiai fotorafuoja cool.gif  biggrin.gif

bangos kyla, kazin ar ne pilnatis biggrin.gif

ziurek, o tu pagalvok, koks man skirtumas, ar tu baisiai ar ne baisiai fotkini?smile.gif fotkink tik del saves wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 06, 15:27)

ziurek, o tu pagalvok, koks man skirtumas, ar tu baisiai ar ne baisiai fotkini?smile.gif fotkink tik del saves wink.gif

asmeniškai aš kai darau, tai beabejo mėgaujuosi tuo procesu, ieškojimais, atradimais ir t.t., bet norisi, kad rezultatas pradžiugintų ne tik mane, bet ir kitus, norisi kažkokio užtarimo, pagyrimo, taip pat norisi ir kritikos, pamokymų ir pan. smile.gif manau tokie mes jau žmonės esame smile.gif negalime gyventi kas sau, reikia mums to bendravimo, reikia bendrumo jausmo ax.gif ir kai vadovaujiesi tokiu principu visgi patampa svarbu baisiai fotkini ar ne smile.gif
Atsakyti