Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kadangi vėl čia kila aistros kaip ir visose forumose, siūlyčiau neužmiršti ,kad mus SUJUNGĖ fotografija ir meilė jai wub.gif Ir tai patvirtinadami sudalyvauti meete ! Buvom kalbėję apie meetą ir darymą pinhole ir šiaip pasikalbėjimo,pasifotkinimo ir t.t. Kadangi žinau,kad dauguma gal dabar negali ir t.t. tai manau padarysim daugiau tų meetų ,ane? Tai šį kartą renkamės 05.14 dieną ,čia kitas šeštadienis,ką manot? kas negalės,padarysim dar vieną meetą...
Atsakyti
lotuliukas.gif Vienintele, tavo eilė žaidime atėjo lotuliukas.gif įdomu kur pasuksi.
Kažkaip nelabai rimtai mums čia gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 gegužės 2011 - 13:54
foto pakomentuosiu vakare,nes dabar sunkiai matosi ant monitoriaus ax.gif
Atsakyti
monikute, as tai pasarpinu trupuciuka. O siaip tai fokusa reikia gerai nutaikyt i akis, ir tada nereikes nei sarpo. Va dar ir akasha apie sviesa primine. Tai visom keturiom sutinku as su ja, jog veidas turi buti i sviesa nukreiptas, ir tada tikslus fokusas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 06 gegužės 2011 - 13:56
QUOTE(kristukass @ 2011 05 06, 14:43)
zirze, tai kad nieko neturiu. I seimos albuma yra tokiu, bet ...

na jau, trauk koki perliuka mirksiukas.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 06, 14:45)
o dieve, dabar pradekim rykiuot.. dar iskelkim teorija, kad as taip teigdama, kad yra baisiai fotkinaciu, save laikau gerai fotkinacia ir dar ka prisikurkim.

man buna grazu, negrazu.. negrazu, pamirstu. viskas. daugiau gyvenime apie tai negalvoju. ir as cia del saves

na matai, as paskaiciau, ir pagalvojau..... kadangi man cia nesiseka, ir dar kazkas parase kad yra baisiai fotografuojanciu, tai is karto nori nenori prisiimi sau. Tai va, idomu pasidare, jeigu yra daugiau cia taip mananciu, vadinasi ne to emiausi biggrin.gif ir aplamai jau knieti, kas cia taip baisiai fotorafuoja cool.gif biggrin.gif

bangos kyla, kazin ar ne pilnatis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 06 gegužės 2011 - 13:57
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 06, 14:36)
faktas, kad vienos cia fotkina labai graziai, kitos pusetinai, kitos labai baisiai, taip pat faktas, kad vienu komentarus vertinam labiau, o kitu maziau. o cia forumas tik, ir snekam ka norim. taskas smile.gif

Nu isvertei is koju su tokiais pasakymais.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 06, 14:47)
Aš turėjau galvoje va tokį stiklinių akių efektą  blush2.gif

Na nera cia beveik nieko daryta, gal kiek pasarpinta ir kontrasto uzdeta, bet tikrai nedaug...
SIaip tokios akys nuo apsvietimo pasidaro, kai jose pakankamai atspindziu... nusisukus i sesely tokiu akiu jau nepadarysi.. fokinant i lango, dangaus puse, zodziu i ta puse is kur sviesa krenta ir gausi tu tas grazias akis..

Soriukas, kad nekomentuoju ikeltu foto, bet kazkaip sendien nenuotaika komentarams... pabandysiu kada flickre prabegti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 06 gegužės 2011 - 13:56
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 06, 14:52)
Kadangi vėl čia kila aistros kaip ir visose forumose, siūlyčiau neužmiršti ,kad mus SUJUNGĖ fotografija ir meilė jai  wub.gif Ir tai patvirtinadami sudalyvauti meete ! Buvom kalbėję apie meetą ir darymą pinhole ir šiaip pasikalbėjimo,pasifotkinimo ir t.t. Kadangi žinau,kad dauguma gal dabar negali ir t.t. tai manau padarysim daugiau tų meetų ,ane? Tai šį kartą renkamės 05.14 dieną ,čia kitas šeštadienis,ką manot? kas negalės,padarysim dar vieną meetą...

o ko reikes? as manau busiu hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 14:56)
o ko reikes? as manau busiu hi.gif

As irgi busiu smile.gif

Tai sarasiuka darom?
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 14:53)
na jau, trauk koki perliuka mirksiukas.gif

Sese snd gal atvaziuos, tai manau tempsiuosi kur, o tada ir foto bus... cool.gif
Atsakyti
Va cia tai pratesimas! Frederica, nuostabu! Neatsimenu kada foto butu taip prajuokinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 14:53)
<..>  ir aplamai jau knieti, kas cia taip baisiai fotorafuoja cool.gif  biggrin.gif <..>

aš leisiu sau pasakyt ta tema - aš laugh.gif dėjau fotkę su knygom, batais ir akiniais kažkada seniai. patarimų/komentarų gavau. bet aš galiu pasakyt, kad fotkinu baisiai, todėl nieko ir nededu laugh.gif

p.s. Laukine25, ačiū už tai, kad privertei nusišypsot dėl to parašo paminėjimo. Susivokiau, kad geras jis, jei kažkas įsiminė hihihi.gif
Atsakyti
Tada darom sąrašą, konkreti data 05.14 diena ,vieta - dar nuspresim kitą savaitę.

1. Kikirike
2. Akasha
3. Zirze

Atsinešti ko reikės irgi padarysiu sąrašiuką kitą savaitę ,arba gal savaigalį parašysiu 4u.gif

Atsakyti