Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Padariau pratesima stai

Atsiprasau is anksto. Zinau, kad paskubejau ir dar anksti man dalyvaut tokiuose zaidimuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 05 06, 14:03)

kristukass nu jei tave paguos, tai as nematau ne vienos cia, kurios nuotraukos butu nepriekaistingos, antraip super fotografai ir nesedetu pradziamoksliu temoj  laugh.gif
Taip, kad tu pasakei savo nuomone, kazkas pasake savo-tik nereik priimt  visko uz gryna piniga juk.

O as kuo toliau besimokydama, tuo labiau suprantu, kad as ne velnio  dar nieko nesuprantu fotografijoje  biggrin.gif Kuo toliau i miska-tuo daugiau medziu tsakant  doh.gif

Na as pries kazka rasydama gerai pagalvoju, ar tas zmogus kitame laido gale nesupras klaidingai. Ai sakiau nesiplesiu, bet visviena sneku. Vsio...

Noriu fotkint. Bet oras tai ka zinau... Greiciau siltesni orai sugriztu... rolleyes.gif
Atsakyti
dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 05 06, 14:07)
Na as pries kazka rasydama gerai pagalvoju, ar tas zmogus kitame laido gale nesupras klaidingai. Ai sakiau nesiplesiu, bet visviena sneku. Vsio...
Noriu fotkint. Bet oras tai ka zinau... Greiciau siltesni orai sugriztu...  rolleyes.gif

Kristuk, neimk taip giliai i sirdi,as ir buvau gavus lygiai tokia pat pastaba, na nustojau komentuoti, zymiai maziau dabar rasau komentaru, nes vis prisimenu ta pastaba, bet vis tiek komentuoju rolleyes.gif mirksiukas.gif geriau rodyk ka turi smile.gif

O as neturiu tos foto,kur Airv man siunte mainams,gal ji ikels ax.gif na nebent perfotografuociau, bet spalvos ne tokios bus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 06 gegužės 2011 - 13:28
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 06, 14:05)
Padariau pratesima stai

Atsiprasau is anksto. Zinau, kad paskubejau ir dar anksti man dalyvaut tokiuose zaidimuose  doh.gif

NA žinok, visai nieko žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
faktas, kad vienos cia fotkina labai graziai, kitos pusetinai, kitos labai baisiai, taip pat faktas, kad vienu komentarus vertinam labiau, o kitu maziau. o cia forumas tik, ir snekam ka norim. taskas smile.gif
Atsakyti

Vanilla, vertimas į jb nelabai patinka. Ne be priekaištų foto, bet įdomia linkme einam. Lauksiu Fredericos foto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 06 gegužės 2011 - 13:38
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 06, 14:36)
faktas, kad vienos cia fotkina labai graziai, kitos pusetinai, kitos labai baisiai, taip pat faktas, kad vienu komentarus vertinam labiau, o kitu maziau. o cia forumas tik, ir snekam ka norim. taskas smile.gif

o as cia prie kuriu? idomu pasidare rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 06, 13:34)
NA žinok, visai nieko žiūrisi  mirksiukas.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 06, 13:37)
Vanilla, vertimas į jb nelabai patinka. Ne be priekaištų foto, bet įdomia linkme einam. Lauksiu Fredericos foto  biggrin.gif

aciu, jau galvojau isvarysit mane is cia biggrin.gif
Atsakyti
daugtaskis... galima sneket ka nori, bet elementariausiai gerbiant kita zmogu.

zirze, tai kad nieko neturiu. I seimos albuma yra tokiu, bet ...
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 14:39)
o as cia prie kuriu? idomu pasidare rolleyes.gif

o dieve, dabar pradekim rykiuot.. dar iskelkim teorija, kad as taip teigdama, kad yra baisiai fotkinaciu, save laikau gerai fotkinacia ir dar ka prisikurkim.

man buna grazu, negrazu.. negrazu, pamirstu. viskas. daugiau gyvenime apie tai negalvoju. ir as cia del saves
Atsakyti
Ačiū visoms komentavusioms mano portreto bandymus 4u.gif ir ačiū, kas nepatingi brūkštelti flickre ax.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 06, 12:05)
Fotkinu RAW ir JPG basic peržiūrai..

o bigsmile.gif gerą dalyką sužinojau iš tamstos ax.gif

QUOTE(rarity @ 2011 05 06, 13:00)
*monikute*, tavo eilė žaidimuko pratęsime  4u.gif

Ačiū, kad priminėt 4u.gif aš tokiais greitais tempais nelabai galiu pavežti kaip jūs čia blush2.gif tai truputį bent kelias dienas pagalvosiu, pamąstysiu, pasibandysiu ax.gif kol kas minčių nėra unsure.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 05 06, 13:45)
sėkmės  4u.gif

Varčiau žurnalus ir radau apie akis. Kažkas prašė parašyt kaip padaryt stiklines akis  mirksiukas.gif
Sakau gal šis tiks

user posted image

oo bigsmile.gif tik gaila, kad mano žabalos akys neįmato kas ten daroma.
Aš turėjau galvoje va tokį stiklinių akių efektą blush2.gif

user posted image

QUOTE(dosa @ 2011 05 06, 14:03)

O as kuo toliau besimokydama, tuo labiau suprantu, kad as ne velnio  dar nieko nesuprantu fotografijoje  Kuo toliau i miska-tuo daugiau medziu tsakant 

drinks_cheers.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 06, 14:05)
Padariau pratesima stai

Atsiprasau is anksto. Zinau, kad paskubejau ir dar anksti man dalyvaut tokiuose zaidimuose  doh.gif

visai neblogai smile.gif
Atsakyti