Padariau pratesima stai
Atsiprasau is anksto. Zinau, kad paskubejau ir dar anksti man dalyvaut tokiuose zaidimuose
QUOTE(dosa @ 2011 05 06, 14:03)
kristukass nu jei tave paguos, tai as nematau ne vienos cia, kurios nuotraukos butu nepriekaistingos, antraip super fotografai ir nesedetu pradziamoksliu temoj
Taip, kad tu pasakei savo nuomone, kazkas pasake savo-tik nereik priimt visko uz gryna piniga juk.
O as kuo toliau besimokydama, tuo labiau suprantu, kad as ne velnio dar nieko nesuprantu fotografijoje Kuo toliau i miska-tuo daugiau medziu tsakant
Na as pries kazka rasydama gerai pagalvoju, ar tas zmogus kitame laido gale nesupras klaidingai. Ai sakiau nesiplesiu, bet visviena sneku. Vsio...
Noriu fotkint. Bet oras tai ka zinau... Greiciau siltesni orai sugriztu...
QUOTE(kristukass @ 2011 05 06, 14:07)
Na as pries kazka rasydama gerai pagalvoju, ar tas zmogus kitame laido gale nesupras klaidingai. Ai sakiau nesiplesiu, bet visviena sneku. Vsio...
Kristuk, neimk taip giliai i sirdi,as ir buvau gavus lygiai tokia pat pastaba, na nustojau komentuoti, zymiai maziau dabar rasau komentaru, nes vis prisimenu ta pastaba, bet vis tiek komentuoju geriau rodyk ka turi
O as neturiu tos foto,kur Airv man siunte mainams,gal ji ikels na nebent perfotografuociau, bet spalvos ne tokios bus
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 06, 14:05)
Padariau pratesima stai
Atsiprasau is anksto. Zinau, kad paskubejau ir dar anksti man dalyvaut tokiuose zaidimuose
NA žinok, visai nieko žiūrisi
faktas, kad vienos cia fotkina labai graziai, kitos pusetinai, kitos labai baisiai, taip pat faktas, kad vienu komentarus vertinam labiau, o kitu maziau. o cia forumas tik, ir snekam ka norim. taskas
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 06, 14:36)
faktas, kad vienos cia fotkina labai graziai, kitos pusetinai, kitos labai baisiai, taip pat faktas, kad vienu komentarus vertinam labiau, o kitu maziau. o cia forumas tik, ir snekam ka norim. taskas
o as cia prie kuriu? idomu pasidare
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 06, 13:34)
NA žinok, visai nieko žiūrisi
QUOTE(Yvette @ 2011 05 06, 13:37)
Vanilla, vertimas į jb nelabai patinka. Ne be priekaištų foto, bet įdomia linkme einam. Lauksiu Fredericos foto
aciu, jau galvojau isvarysit mane is cia
daugtaskis... galima sneket ka nori, bet elementariausiai gerbiant kita zmogu.
zirze, tai kad nieko neturiu. I seimos albuma yra tokiu, bet ...
zirze, tai kad nieko neturiu. I seimos albuma yra tokiu, bet ...
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 14:39)
o as cia prie kuriu? idomu pasidare
o dieve, dabar pradekim rykiuot.. dar iskelkim teorija, kad as taip teigdama, kad yra baisiai fotkinaciu, save laikau gerai fotkinacia ir dar ka prisikurkim.
man buna grazu, negrazu.. negrazu, pamirstu. viskas. daugiau gyvenime apie tai negalvoju. ir as cia del saves
Ačiū visoms komentavusioms mano portreto bandymus ir ačiū, kas nepatingi brūkštelti flickre
o gerą dalyką sužinojau iš tamstos
Ačiū, kad priminėt aš tokiais greitais tempais nelabai galiu pavežti kaip jūs čia tai truputį bent kelias dienas pagalvosiu, pamąstysiu, pasibandysiu kol kas minčių nėra
oo tik gaila, kad mano žabalos akys neįmato kas ten daroma.
Aš turėjau galvoje va tokį stiklinių akių efektą
O as kuo toliau besimokydama, tuo labiau suprantu, kad as ne velnio dar nieko nesuprantu fotografijoje Kuo toliau i miska-tuo daugiau medziu tsakant
visai neblogai
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 06, 12:05)
Fotkinu RAW ir JPG basic peržiūrai..
o gerą dalyką sužinojau iš tamstos
QUOTE(rarity @ 2011 05 06, 13:00)
*monikute*, tavo eilė žaidimuko pratęsime
Ačiū, kad priminėt aš tokiais greitais tempais nelabai galiu pavežti kaip jūs čia tai truputį bent kelias dienas pagalvosiu, pamąstysiu, pasibandysiu kol kas minčių nėra
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 06, 13:45)
sėkmės
Varčiau žurnalus ir radau apie akis. Kažkas prašė parašyt kaip padaryt stiklines akis
Sakau gal šis tiks
Varčiau žurnalus ir radau apie akis. Kažkas prašė parašyt kaip padaryt stiklines akis
Sakau gal šis tiks
oo tik gaila, kad mano žabalos akys neįmato kas ten daroma.
Aš turėjau galvoje va tokį stiklinių akių efektą
QUOTE(dosa @ 2011 05 06, 14:03)
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 06, 14:05)
Padariau pratesima stai
visai neblogai