Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2011 05 05, 18:44)
Dosa, na labai charakteringas tavo 'vyriokas' thumbup.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 05, 19:23)
aga,jau paciokinau ir pakomentavau  ax.gif

Dekui uz komentarus diedukui smile.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 05, 20:35)
įmetu vieną  smile.gif 

Pritarsiu merginoms-spalvos tikrai liuksiskos, bet as nezinau, kazkaip gal kompoziciskai man nesiziuri cia, kad berniukas per viduri....
QUOTE(Alabama @ 2011 05 05, 20:41)
Dooooosaaaaaaa wub.gif  wub.gif  wub.gif
O cia siaip

Aciu, aciu uz tiek wubiku biggrin.gif
Tas tavo siap-lyg ir grazu butu, bet ta saule ant pievos-man per ryski, noretusi gal ciut prigesintu spalvu, tokia but mano nuomone 4u.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 06, 08:03)
Laba diena  4u.gif Pagaliau gryzau, ir gryzau iskart su Auto...

Man labai patinka, iskart zvilgsnis ima tyrineti tatuiruote, labai graziai spalvsikai atrodo tavo raudoni plaukai ir fonas-dera viskas. Tikrai saunus autopotretas!

QUOTE(kristukass @ 2011 05 06, 10:04)
Daugiau nebesakysiu savo nuomones (kritikos/pastebejimu). kol nefotografuosiu nepriekaistingai.  ph34r.gif

O kas cia per mintys tokios? Net nebandai, cia gi PRADZIAMOKSLIS-ir visos nuomones yra laukiamos, bent jau as tai is visu nuomoniu laukiu, kitaip nieko ir neismoksim cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 06, 12:30)
Įdomu kaip sekasi pradėjusioms 1/7 52 projektą. Buvau atsilikusi, bandau vytis. Šiai savaitei reikia dar foto sumąstyti. Pradėjau teminį projektą bet jetau kaip darosi sunku ir šiaip, toks periodas kad nesinori savęs fotografuoti. Nu negi mesti, kai netrukus ir įpusės  verysad.gif

o kas cia per projektelis buvo? rolleyes.gif man sioji tavo nuotrauka - projektuko- tokia jausminga labai, erotiskai jausminga smile.gif

Noriu pasigirti, gi nuo AIRV gavau savo portreta bigsmile.gif kaip sirdis baladojosi beplesiant voka.....aciu Tau, wub.gif bus naujiems namams pirmasis potretas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 05 06, 12:58)
Laba diena,

Bandau taisytis ir dar karta keliu 4 ND. Tikiuosi si karta bus gerai  rolleyes.gif

Na dabar kaip ir viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 05 06, 11:04)
Daugiau nebesakysiu savo nuomones (kritikos/pastebejimu). kol nefotografuosiu nepriekaistingai.  ph34r.gif

Sakiau nekomentuosiu šito, bet nesusilaikiau biggrin.gif

O kas bus ta persona, kuri jau sakys: kristuk, Tavo foto nepriekaištingos, gali komentuoti/sakyti savo nuomonę?
O kas bus, jei tos personos nuomone, Tavo foto bus nepriekaištingos, bet vistiek atsiras manančių, kad jos visgi ne be priekaištų?

Siūlau prisiminti Rarity auksinę minty: įsižeidimas yra pačių įsižeidusiųjų reikalas. Visi laisvi čia komentuoti ir išsakyti savo mintis. dar geras kažkieno parašas, kurį pacituosiu: "nepatinka? Išsiregistruork" tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 06, 10:31)
Na dabar kaip ir viskas gerai  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif . Bandysiu WB kankinti, tik pirma reikes issiaiskinti kaip nustatyti pusiau auto ir manual g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 05 06, 13:39)
Aciu  4u.gif . Bandysiu WB kankinti, tik pirma reikes issiaiskinti kaip nustatyti pusiau auto ir manual  g.gif

sėkmės 4u.gif

Varčiau žurnalus ir radau apie akis. Kažkas prašė parašyt kaip padaryt stiklines akis mirksiukas.gif
Sakau gal šis tiks

user posted image

Tiesa, UK gyvenančios juk galit įsigyt labai neblogų žurnalų apie PS ir kitokius dalykus mirksiukas.gif
Atsakyti
dosa, kaip su mazgote jauciuosi per trigrasi gavus. Pasakiau savo nuomone, uz kuria gavau atkirti kazkas panasaus kaip: '' Kai pati gerai fotkinsi, tada ir kitiems gali sakyti pastabas''. O dabar pasiziurek i savo foto!!! Tai ir ziurau. bigsmile.gif Ir man jos patinka, nors ir persviesintos, pilnos klaidu, bet dziaugiuosi savo pasistumejimu koks jis bebutu. Tik vat nesmagu gauti toki atkirti, kai zmogui nieko blogo nenorejai, tiesiog issakiau savo nuomone, kas man atrode negraziai. Viskas baigiu. Nebenoriu daugiau kalbeti. Jau dabar nurimau... Juk buna ir kitiem sunkiu dienu/rytu, kai reikia kazkur issilieti. Kartais forumas pati tam tinkamiausia aplinka. cool.gif
Atsakyti
Piene labai patiko tavo auto , puikios spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 05 06, 13:46)
Juk buna ir kitiem sunkiu dienu/rytu, kai reikia kazkur issilieti. Kartais forumas pati tam tinkamiausia aplinka.  cool.gif

Kaip ten sakė tarybinių laikų katinas Leopoldas mirksiukas.gif vaikai, gyvenkime draugiškai friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 06, 13:36)
Sakiau nekomentuosiu šito, bet nesusilaikiau  biggrin.gif

O kas bus ta persona, kuri jau sakys: kristuk, Tavo foto nepriekaištingos, gali komentuoti/sakyti savo nuomonę?
O kas bus, jei tos personos nuomone, Tavo foto bus nepriekaištingos, bet vistiek atsiras manančių, kad jos visgi ne be priekaištų?

Siūlau prisiminti Rarity auksinę minty: įsižeidimas yra pačių įsižeidusiųjų reikalas. Visi laisvi čia komentuoti ir išsakyti savo mintis. dar geras kažkieno parašas, kurį pacituosiu: "nepatinka? Išsiregistruork" tongue.gif  biggrin.gif

As ta persona nepatikesiu, nes man toli toli iki nepriekaistingu foto. Ir visai del to nepergyvenu. smile.gif
As kiekvieno nuomone priimu ir uz neigiamus foto atsiliepimus nepuolu draskyt akiu (man ju paklokas irgi niekas nedrasko...) Daugiau ir nesisplesiu, nes net ne savo foto turejau omeny pasriubaudama, kad nebekomentuosiu nuotrauku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 12:21)
Noriu pasigirti, gi nuo AIRV gavau savo portreta bigsmile.gif kaip sirdis baladojosi beplesiant voka.....aciu Tau,  wub.gif bus naujiems namams pirmasis potretas  4u.gif

Smagu, kad patinka smile.gif

Aš irgi pasigirsiu, kad gavau nuotrauką. Labai laukiau ir labai mane pradžiugino - Ačiū Erikai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 06, 11:21)
Noriu pasigirti, gi nuo AIRV gavau savo portreta bigsmile.gif kaip sirdis baladojosi beplesiant voka.....aciu Tau,  wub.gif bus naujiems namams pirmasis potretas  4u.gif

QUOTE(airv @ 2011 05 06, 11:54)
Aš irgi pasigirsiu, kad gavau nuotrauką. Labai laukiau ir labai mane pradžiugino - Ačiū Erikai  wub.gif

Tai pasirodykit ka gavot? Smalsu gi bigsmile.gif

kristukass nu jei tave paguos, tai as nematau ne vienos cia, kurios nuotraukos butu nepriekaistingos, antraip super fotografai ir nesedetu pradziamoksliu temoj laugh.gif
Taip, kad tu pasakei savo nuomone, kazkas pasake savo-tik nereik priimt visko uz gryna piniga juk.

O as kuo toliau besimokydama, tuo labiau suprantu, kad as ne velnio dar nieko nesuprantu fotografijoje biggrin.gif Kuo toliau i miska-tuo daugiau medziu tsakant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 06 gegužės 2011 - 13:04