Laukinę išvertėm iš lovos Na, kai vyksiu pasiimt, tai gal suorganizuosim kokį meetuką jau su fotoaparatais
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 02, 15:27)
frederica smagi mergaitės išraiška
Papildyta:
tuo pačiu viena foto iš šiandieninių bandymų, rodau kad jau vieną pamoka išmokau ir šakelių ant veido nėra
kritikai
Papildyta:
tuo pačiu viena foto iš šiandieninių bandymų, rodau kad jau vieną pamoka išmokau ir šakelių ant veido nėra
kritikai
Sorius, bet labai knietėjo nagus prikišti Man irgi oda pilkoka atrodo ir viršuje erdvės per daug. Mano foto variante būt gerai truputį daugiau viršaus ir kairės.
Labai šitoj foto patinka, kad porą šakelių pakliūna į ryškumo zoną
Jei nepatinka, kad lendu - sakyk -tuoj pat ištrinu
Va kaip maždaug man patiktų
paprasta, viskas bus gerai su tavo fotiku
Smagu Jums, akd susitikot, pabendravot
Vienintele, man ir veiduko spalvytė nepatinka, bet viršus netrukdo man
Rarity, tikiuosi greit parkeliaus
Rarity, tikiuosi greit parkeliaus
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 02, 16:27)
kritikai
kritikai
Odos spalva tikrai negera... pilka.... O noretusi kiek daugiau gyvumo... Gal ant obuolio fotkes tvarkai, kad kitaip matai? ar koks nec monitorius pas tave?...
Del kadravimo, tai virsus grazus, bet prie taip tiesiai per krutines viduri nukirstos merginos, tiek erdves virs galvos nera gerai.... Na ta didele tustuma ja lyg slegtu.... O ir pagal visas taisykles neteisinga... Cia seniau tokia gera fraze buvo pamegta "Lauzyti taisykles gali tada kai jas moki" Tai va pradziai grazus geras kadravimas ir kai jis jau iauga i kauja, gali pradet lauzyt ir isradinet savo ....
Frederikos kaip visada nuostabios fotkes...
O merginoms su kuriom matemes, dekui uz puikiai praleista laika ir svetinguma
Labutis,
rūšiuoju penktadienio fotosesijos darbelius. Šitas koliažiukas tik dėl smagumo, žodžiu fotosesijos iliustracija. Nuo pat pradžių taip ir pradėjom padaužiškai. Priminsiu, kad viskas vyko labai greitai Kai apdorosiu parodysiu ir kitas. Taigi laukiu verdikto
rūšiuoju penktadienio fotosesijos darbelius. Šitas koliažiukas tik dėl smagumo, žodžiu fotosesijos iliustracija. Nuo pat pradžių taip ir pradėjom padaužiškai. Priminsiu, kad viskas vyko labai greitai Kai apdorosiu parodysiu ir kitas. Taigi laukiu verdikto
aš trumpam vaikai neleidžia parašyt daugaiu, tai vakare kai sumigs brūkštelsiu, o dabar trumpai dėl odos, kai gryžau namo supratau ka rašot, diena kur buvau monikas apgavo, va ir nedarysiu daugiau tokių klaidų kitų monikais nepasitikėsiu. O šiaip aš su applu dirbu, bet turiu dar ir dideli monika pasijungusi juo tikrai pasitikiu, todėl matau dideli skirtuma, vakare patvarkysiu dėkui
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 02, 17:45)
o kiek tau mm gausis ant tavo fotiko?
QUOTE(frederica @ 2011 05 02, 15:22)
Džiaugiuosi
na groziu grozis ...man tie taskiukai, tai tokia raudonkepuraites istorija, kvepianti vaikyste
Rita Gude, maladiec, moterau gerai pafotkinai, man patiko...gaila pirmoje nuotraukoje nukirstos rankos, bet pasitaiko gi..o kadro ismesti gaila buna...tai va, saunia fotosesija turejot
Vienintele, man irgi spalvyte negrazia rodo...o siaip liuks
Kristuk, irgi saunuole esi puikus modelis tavo paskutine j/b isvis super...modeliukas atsipalaidaves atrodo, su tokia nuosirdzia, nesuvaidinta sypsena
Labusikas, paparaces..as vakar pabuvojau pilaites soduose (kur MB pries 3 metus man pasipirso ) tai ta proga bandziau pafotkinti....bet nieko "padabno" nera...buvo vejas, tai visu plaukai per stipriai plaikstomi dar netvarkytos visos, tai kai aptvarkysiu, tikiuos turesiu ka ideti kritikai
o cia klausima turiu.... kaip tvarkot RAW formatus? Ka darot pagrinde? Kokius slankyklius stumdot ar kas karta kitaip, ar jau perprate sistema plius, minus ir taikot kazkuriuos tvarkymo parametrus ( kaip pvz.: saturation paryskinus ar dar ka)? Kazkuri minejot, kad konvertavus is RAW i JPG, failas issaugomas didesnis ir uzima daugiau mg...bet man atvirksciai pvz, originalus RAW uzima 14.9MB, originalus jpg. 7.13MB, o konvertuotas is RAW i jpg. 4.57MB..tai kame bajeris? tvarkau su naujausiu PS....ne su lightroom gal kur slepiama info ar failas spaudziamas....neisivaizduoju..gal kas ka zinot?
QUOTE(Ersė @ 2011 05 02, 20:13)
o kiek tau mm gausis ant tavo fotiko?
Kaip suprantu kokius ~150-170 mm
Tiksliai nesigillinau, nes tiesiog norėjau portretinio pabandymui. Turiu kintamo žinio iki 300 ai man kazkaip patinka. Tik va fokuso nėra, bet gal ką surasiu fotografuot, gal gamtą, jei ne žmones
O dėl adapterio nežinai?
pandre ačiū tau
Laukine, Bandžiau paieškoti, bet nerandu, gal aš ir neteisingai įsivaizduoju, reikia ten kažkaip paskaičiuoti tuos mm, su tais skaičiukais padauginus ant obj, bet aš nemoku, o ir nelabai rūpi, nes padidėja kažkiek, o kiek nežinau. Bijau dėl fokusavimo, bet dievuliau, gi sakau kadanors turėsiu juostą, tai pravers. Aišku labiau norėjau Takumar ar dar geriau Vivitar, bet man jau per brangu žaidimams.
QUOTE(Akasha @ 2011 05 02, 17:03)
Svetingumas įvyksta tada, kai esi laukiamas ir su daug vaišių.. Šiuo atveju, pagavot mane atsikėlusią sujauktuose namuose, su alkanu kūdikiu ant rankų ir visišku neturėjimu ką padėt ant stalo.. taip kad prašyčiau... Aš gyvenime svetingesnė Bet tik ne tokiomis ekstremaliomis sąlygomis Žodžiu, panos, jei norėsit keksų, teks pakartot antrą dublį. bo daug praradot
QUOTE(pandre @ 2011 05 02, 20:44)
Labusikas, paparaces..as vakar pabuvojau pilaites soduose
Vere iz Pilaites sodai?
Merginos, moterys ir visi kiti gerieji sutvėrimai- patarkit kur po krikštynų būtų galima pasipaveiksluoti gražioje vietoje? ... Ar šiuo atveju irgi galioja taisyklė, kad žvejai savo vietų neišduoda? Jez, taip reik kažkokių fotogeniškų vietelių po krikštynų ceremonijos jaukiai pasifotografuot..