Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Daugiau nebesakysiu savo nuomones (kritikos/pastebejimu). kol nefotografuosiu nepriekaistingai. ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 06, 10:44)

O aš jau be RAW nelabai įsivaizduoju fotografavimo  blush2.gif 

drinks_cheers.gif Aš skaitau komentarus, kad merginos nemoka su RAW dirbti, kad sudėtinga, tai niekaip nesuprantu kas ten tokio sudėtingo? Nebent neprilimpa...Nes jei net tokia šviesiaplaukė kaip aš supratau ką ten reik daryti, tai tikrai visi supras smile.gif Daug lengvesnis gyvenimas pasidarė kai atradau RAW.. Fotkinu RAW ir JPG basic peržiūrai..
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 06, 12:05)
drinks_cheers.gif Aš skaitau komentarus, kad merginos nemoka su RAW dirbti, kad sudėtinga, tai niekaip nesuprantu kas ten tokio sudėtingo? Nebent neprilimpa...Nes jei net tokia šviesiaplaukė kaip aš supratau ką ten reik daryti, tai tikrai visi supras smile.gif Daug lengvesnis gyvenimas pasidarė kai atradau RAW.. Fotkinu RAW ir JPG basic peržiūrai..

Nu man pvz nera sudetinga su juo dirbti, mane tik kazkaip erzina tas beveik dvigubas darbas paskui.. As kazkaip negaliu apsiprast.. Vistiek paskui su ps kazka dar darau.. Tai ta ka daryciau su RAW pasidarau paprastai. O ir dazniausiai jeigu fotkinu RAW, susikelus, tenka tik konvertuot i jpg ir kitus visus taisymus atlikt ps, tai ir erzina mane. Aisku jeigu kazkokios ekstremalesnes situacijos su apsvietimu, tada jau tikrai renkuos RAW mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomu kaip sekasi pradėjusioms 1/7 52 projektą. Buvau atsilikusi, bandau vytis. Šiai savaitei reikia dar foto sumąstyti. Pradėjau teminį projektą bet jetau kaip darosi sunku ir šiaip, toks periodas kad nesinori savęs fotografuoti. Nu negi mesti, kai netrukus ir įpusės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 05, 22:35)
aš tai užkirmijus juodai, nieko gudro nepafotkinau, tik objektyvą pagaliau išbandžiau, kurį prieš keletą mėnesių nusipirkau  biggrin.gif  vis nebuvo kada... šiaip gražiai piešia, bet fokusuoja oij kaip ilgai... kadangi išbandžiau ant vaikų, tai daug nesufokusuotų gavosi  verysad.gif  bet, vistiek davolna objektyvu  biggrin.gif  kad neateit tuščiom, įmetu vieną  smile.gif  už nupjautus batus jau pabariau save smile.gif

Nepyk, bet man tie pajuodinti kampai čia netinka ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Muggy @ 2011 05 05, 23:11)
OK, perdarysiu tados. Dekui uz komentarus  4u.gif . Bet idomiai man tas 4 ND fotografavosi, kai priartinau fotika arciausiai daikto niekaip nesufokusavo, tai fotkinau naudodama vaizda ekrane, vadinasi tada fokuso ir nepagavo.

Greičiausiai per arti priėjai ir nesufokusavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 06, 09:22)
tai pagalvok, ka labiau nori fotkinti wink.gif

Galvoju doh.gif Gal kuri turit 70-300 objektyva? Ar patenkinta juo? kazkuom vilioja jis mane...

QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 06, 10:03)
Laba diena  4u.gif Pagaliau gryzau, ir gryzau iskart su Auto... Metu kritikai, einu skaityt ir komentuot...  biggrin.gif o koliazo vis dar nepamirsau, jis bus pristatytas rytoj, kad ir kaip paveluotai, bet vistiek  blush2.gif

Grazu bigsmile.gif
Noriu ir as savo auto, bet niekaip nesugalvoju kaip cia save nufotografuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 05 06, 12:33)
Galvoju  doh.gif Gal kuri turit 70-300 objektyva? Ar patenkinta juo? kazkuom vilioja jis mane...
Grazu  bigsmile.gif
Noriu ir as savo auto, bet niekaip nesugalvoju kaip cia save nufotografuot  blush2.gif

As turiu 70-300 sigmos 4u.gif tamsus jis pas mane, ir su juo ilgai nedraugavau numestas buvo.. Bet kelionej taaaip susidraugavau, kad 50tukas buvo sukamas tik tada kai darydavosi su tuo per daug tamsu biggrin.gif man patinka kaip jis fona plauna, kad tiek prizumint gali.. Koki bachuriuka nupyskint, ir jis nepastebes biggrin.gif

O del auto visiskai netycia gavosi.. Sove i galva mintis, ir greit greit greit biggrin.gif nieko, gal ir jum taip nutiks 4u.gif
Atsakyti
Laba diena  4u.gif Pagaliau gryzau, ir gryzau iskart su Auto... Metu kritikai, einu skaityt ir komentuot...  biggrin.gif o koliazo vis dar nepamirsau, jis bus pristatytas rytoj, kad ir kaip paveluotai, bet vistiek  blush2.gif

Žiūriu žiūriu ir...gražūs tikrai plaukai ir spalva. Nerealioj vietoj tatuiruotė wink.gif bet kažkas negerai toj nuotraukoj g.gif o į kurią vietą fokusuota? Nerandu fokuso ax.gif man kažkaip norėtųsi šioj foto aštrumo, ryškumo. Nors skonio reikalas wink.gif va kažkam pasirodė kaip nutapytas paveikslas mirksiukas.gif

Pasakykit jei nusišnekėjau blush2.gif nesupyksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 06, 12:43)
Žiūriu žiūriu ir...gražūs tikrai plaukai ir spalva. Nerealioj vietoj tatuiruotė wink.gif bet kažkas negerai toj nuotraukoj  g.gif o į kurią vietą fokusuota? Nerandu fokuso  ax.gif man kažkaip norėtųsi šioj foto aštrumo, ryškumo. Nors skonio reikalas wink.gif va kažkam pasirodė kaip nutapytas paveikslas  mirksiukas.gif

Pasakykit jei nusišnekėjau blush2.gif nesupyksiu  mirksiukas.gif

Kur cia fokusas as pati nesuprantu tikrai biggrin.gif ai bet man kazkaip limpa, nors gal tikrai noretusi i ta tatufke daugiau fokuso.. Nu bus proga bandyt dar karta, gal ka geriau isgausiu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,

Bandau taisytis ir dar karta keliu 4 ND. Tikiuosi si karta bus gerai rolleyes.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

būt faina, jei tvarkingai atlikta. Per maža, todėl neįžiūriu kas ten ir kaip, bet man nešvarukai lenda, lig ir po foto tvarkymo. Dėl fokuso taip pat pasakė.
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 06, 09:12)
...

*monikute*, tavo eilė žaidimuko pratęsime 4u.gif
Atsakyti