Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 05, 22:35)
aš tai užkirmijus juodai, nieko gudro nepafotkinau, tik objektyvą pagaliau išbandžiau, kurį prieš keletą mėnesių nusipirkau  biggrin.gif  vis nebuvo kada... šiaip gražiai piešia, bet fokusuoja oij kaip ilgai... kadangi išbandžiau ant vaikų, tai daug nesufokusuotų gavosi  verysad.gif  bet, vistiek davolna objektyvu  biggrin.gif  kad neateit tuščiom, įmetu vieną  smile.gif  už nupjautus batus jau pabariau save smile.gif

Tikrai labai grazios spalvos bigsmile.gif
Ir as labai noriu naujo objektyvo, tik va niekaip neapsisprendziu kokio g.gif Noriu ir 50-tuko, bet taip pat labai noriu ir zoomo 70-300. Ir ku daryt doh.gif Abieju tikrai dabar nenusipirksiu, o viena po vestuviu gal ir pavyktu...

QUOTE(Foggy @ 2011 05 06, 00:53)
Laba, noriu ir as jungtis prie jusu, su pertraukomis vis seku sita tema jau gana ilgai, si karta nusprendziau jau isidrasinti ir islisti i viesuma  biggrin.gif

ND abu gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 05 06, 09:02)
Tikrai labai grazios spalvos  bigsmile.gif
Ir as labai noriu naujo objektyvo, tik va niekaip neapsisprendziu kokio  g.gif Noriu ir 50-tuko, bet taip pat labai noriu ir zoomo 70-300. Ir ku daryt  doh.gif Abieju tikrai dabar nenusipirksiu, o viena po vestuviu gal ir pavyktu...

tai pagalvok, ka labiau nori fotkinti wink.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Pagaliau gryzau, ir gryzau iskart su Auto... Metu kritikai, einu skaityt ir komentuot... biggrin.gif o koliazo vis dar nepamirsau, jis bus pristatytas rytoj, kad ir kaip paveluotai, bet vistiek blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 05, 20:57)
merginos - man tuoj depresiją įvarysite su tais visais RAW failais  aš nemoku jų tvarkyti  tuos RAW failus su PS tvarkot?

o kas konkrečiai nesigauna? Aš susikeliu visas foto Lightroome ir tada pakoregavusi ekspoziciją, spalvas (jei reikia) eksportuoju nuotrauką į PS, o ten padarau likusį darbą smile.gif o PS'e jau išsaugoju jpg formatu. Tik va man irgi kyla klausimas kokio dydžio nuotrauka turi būti, kad ji būtų tinkama, kokybiška (kaip mergaitės tos, kurios užsiima fotosesijom darote kai atiduodate žmonėms jų foto?)

kad neateit tuščiom, įmetu vieną  

kaip man patinka tokios "švarios" nuotraukos wub.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 05, 22:41)
O cia siaip

gražus tas "šiaip" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 06 gegužės 2011 - 09:13
QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 06, 09:03)

O cia tai wooooowwww rolleyes.gif Noriu sia nuotrauka didesne paziuret, gali duoti flikre nuoroda?
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 06, 09:12)

O man anos foto nuorodos nedavei, uzsimerkusios merginos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 06, 10:03)

Oho koks grozis wub.gif Atroodo kaip nupiestas paveikslas, labai labai patiko wub.gif
Atsakyti
aš tai užkirmijus juodai, nieko gudro nepafotkinau, tik objektyvą pagaliau išbandžiau, kurį prieš keletą mėnesių nusipirkau  biggrin.gif  vis nebuvo kada... šiaip gražiai piešia, bet fokusuoja oij kaip ilgai... kadangi išbandžiau ant vaikų, tai daug nesufokusuotų gavosi  verysad.gif  bet, vistiek davolna objektyvu  biggrin.gif  kad neateit tuščiom, įmetu vieną  smile.gif  už nupjautus batus jau pabariau save smile.gif

Nerealiai tos spalvos atrodo tikrai.. Tikrai, kad graziai piesia bigsmile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 05, 22:41)
O cia siaip

Atrodo taip paprasta, bet taip grazu! wub.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 05 06, 10:16)
O cia tai wooooowwww rolleyes.gif Noriu sia nuotrauka didesne paziuret, gali duoti flikre nuoroda?

Nu bandau duot 4u.gif Cia
Papildyta:
QUOTE(maija @ 2011 05 06, 10:29)
Oho koks grozis  wub.gif  Atroodo kaip nupiestas paveikslas, labai labai patiko  wub.gif

Labai aciu 4u.gif man paciai taip patiko, kad galvoju ant drobes reiketu atsispaust ir pasikabint kambary.. blush2.gif

Maciau kalbejot apie RAW.. Nezinau kodel, bet kaip as ju nemegstu, niekaip nesusidraugauju su jais.. Nervina mane tas dvigubas tvarkymas. Bet siaip jei fotkinu RAW, tada metu iskart i ps, ten man atidaro per camera RAW, ir atsirenku, ir truputi aptvarkau minimaliai fotkes.. Tada issisaugau ir jau atskirai su ps tvarkau. Bet nemegstu as to RAW nors tu ka.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Pienė>: 06 gegužės 2011 - 09:44
Laba diena  4u.gif Pagaliau gryzau, ir gryzau iskart su Auto... Metu kritikai, einu skaityt ir komentuot...  biggrin.gif o koliazo vis dar nepamirsau, jis bus pristatytas rytoj, kad ir kaip paveluotai, bet vistiek  blush2.gif

patiko auto o ir koliažo laukiam ax.gif , sveika pargryžus
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 06, 10:03)
gryzau iskart su Auto... Metu kritikai, einu skaityt ir komentuot... 

Gražus darbas, toks tapybinis. Tikrai vertas būti atspaustas ant drobės thumbup.gif
Vienintelis dalykas - pas mane oda matosi kaip kažkokios netolygios spalvos (kaklas gerokai nušviesėjęs). Bet gal tik man šitaip, monitorius nekalibruotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi.Kri.: 06 gegužės 2011 - 10:39
QUOTE(Alabama @ 2011 05 06, 10:16)

O man anos foto nuorodos nedavei, uzsimerkusios merginos biggrin.gif

ups blush2.gif
http://www.flickr.co...s-rlfotografie/

QUOTE(<Pienė> @ 2011 05 06, 10:35)

Labai aciu 4u.gif man paciai taip patiko, kad galvoju ant drobes reiketu atsispaust ir pasikabint kambary..  blush2.gif

Maciau kalbejot apie RAW.. Nezinau kodel, bet kaip as ju nemegstu, niekaip nesusidraugauju su jais.. Nervina mane tas dvigubas tvarkymas. Bet siaip jei fotkinu RAW, tada metu iskart i ps, ten man atidaro per camera RAW, ir atsirenku, ir truputi aptvarkau minimaliai fotkes.. Tada issisaugau ir jau atskirai su ps tvarkau. Bet nemegstu as to RAW nors tu ka..  doh.gif

tikrai geras kadras ax.gif

O aš jau be RAW nelabai įsivaizduoju fotografavimo blush2.gif va tarkim mano nuotrauka su miesto ritmu buvo stipriai pereksponuota ir manau tik RAW formato dėka galėjau ją atkurti ax.gif su jpg nepavyktų taip
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 05 06, 11:38)
Gražus darbas, toks tapybinis. Tikrai vertas būti atspaustas ant drobės thumbup.gif
Vienintelis dalykas - pas mane oda matosi kaip kažkokios netolygios spalvos (kaklas gerokai nušviesėjęs). Bet gal tik man šitaip, monitorius nekalibruotas.

Ten spalvos ir yra netolygios, ir kaklas tikrai labiau apsviestas, bet tam, kad ta vieta kaip ir svarbiausia toj nuotraukoj, bet siaip nera jis labai jau toks ir sviesus.. O tas toks kaip grudelis liko nuo perdirbimo, bet nesinorejo man jo ir tvarkyt kazkodel, man jis cia taip tinka.. 4u.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 06, 11:44)
ups  blush2.gif
http://www.flickr.co...s-rlfotografie/
tikrai geras kadras  ax.gif

O aš jau be RAW nelabai įsivaizduoju fotografavimo  blush2.gif  va tarkim mano nuotrauka su miesto ritmu buvo stipriai pereksponuota ir manau tik RAW formato dėka galėjau ją atkurti  ax.gif  su jpg nepavyktų taip

Nu va, o as kazkaip pripratus, kad viska iskart pasidarau teisingai, tuo labiau, kai fotografuoju tai, ka galeciau pakartot nesigavus.. Nu bet gal kada prispirs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 05 05, 17:53)
Ne kritikai, ne "buitiakas" biggrin.gif o šiaip fotografavimo užkulisiai

kaip smagiai sugalvojei bigsmile.gif

Laba diena  4u.gif Pagaliau gryzau, ir gryzau iskart su Auto...

Nors man labai nepatinka tatuiruotės, bet šioje vietoje ir tokia, man visai estetiškai atrodo. Labai patikti.

Atsakyti