Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dosa @ 2011 05 05, 21:11)
as asmensikai tik  lightroomu tvarkau viska

aišku.... įmesk linką savo flickr,nerandu aš dieduko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 05, 19:13)
aišku.... įmesk linką savo flickr,nerandu aš dieduko  blush2.gif

Cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 05 05, 21:15)

aga,jau paciokinau ir pakomentavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 05 05, 21:05)
Aha, jau gavau komentara  smile.gif . O kaip 4 ND paskutine nuotrauka?

Aga, 4ND paskutinės foto fokusas pabėgo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif tikuiosi, nepamiršot, kad dar tokia egzistuoja, ir neliepsit nd daryt biggrin.gif buvau išvykus į svečius gerai savaitei, po to rotas užpuolė, kuris dar po šiai dienai ramybėj nepalieka doh.gif

permečiau temą, na darbai visų nerealūs wub.gif ypač neštukės fotosesija wub.gif

aš tai užkirmijus juodai, nieko gudro nepafotkinau, tik objektyvą pagaliau išbandžiau, kurį prieš keletą mėnesių nusipirkau biggrin.gif vis nebuvo kada... šiaip gražiai piešia, bet fokusuoja oij kaip ilgai... kadangi išbandžiau ant vaikų, tai daug nesufokusuotų gavosi verysad.gif bet, vistiek davolna objektyvu biggrin.gif kad neateit tuščiom, įmetu vieną smile.gif už nupjautus batus jau pabariau save smile.gif
user posted image
Atsakyti
Dooooosaaaaaaa wub.gif wub.gif wub.gif

O cia siaip
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 05 gegužės 2011 - 21:42
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 05 05, 22:35)

aš tai užkirmijus juodai, nieko gudro nepafotkinau, tik objektyvą pagaliau išbandžiau, kurį prieš keletą mėnesių nusipirkau  biggrin.gif  vis nebuvo kada... šiaip gražiai piešia, bet fokusuoja oij kaip ilgai... kadangi išbandžiau ant vaikų, tai daug nesufokusuotų gavosi  verysad.gif  bet, vistiek davolna objektyvu  biggrin.gif  kad neateit tuščiom, įmetu vieną  smile.gif  už nupjautus batus jau pabariau save smile.gif

jau sakiau,bet dar pasakysiu - nu man tai super,kokios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 05, 19:35)
Aga, 4ND paskutinės foto fokusas pabėgo  mirksiukas.gif

OK, perdarysiu tados. Dekui uz komentarus 4u.gif . Bet idomiai man tas 4 ND fotografavosi, kai priartinau fotika arciausiai daikto niekaip nesufokusavo, tai fotkinau naudodama vaizda ekrane, vadinasi tada fokuso ir nepagavo.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 05 05, 18:57)

merginos - man tuoj depresiją įvarysite su tais visais RAW failais  doh.gif aš nemoku jų tvarkyti  unsure.gif tuos RAW failus su PS tvarkot?

as tik canon programa viska darau, dabar atradau pora mygtuku tongue.gif tai is vis greitai eina viskas tongue.gif issirenki kurias tvarkyt, jas po viena pareguliuoji (arba pirma ir kitom recepta priklijuoji ir pakoreguoji jei ka) ir tada visas vienu metu konvertuoji kava begerdama tongue.gif tada kitas batch- sumazintos jei reik. Tik horizonto tiesint neina, klonavimo irankis grubus palyginti su PS, akiu neparyskinsi tongue.gif

QUOTE(Muggy @ 2011 05 05, 21:11)
OK, perdarysiu tados. Dekui uz komentarus  4u.gif . Bet idomiai man tas 4 ND fotografavosi, kai priartinau fotika arciausiai daikto niekaip nesufokusavo, tai fotkinau naudodama vaizda ekrane, vadinasi tada fokuso ir nepagavo.

Kiekvienas objektyvas turi minimalu atstuma, nuo kurio gali fokusuoti, paziurek, bus parasyta (ant canon buna gelyte nupiesta ir parasyta, pvz., 50-tukas lyg nuo 40 cm fokusuoja, neprikisi arciau tongue.gif )
is per arti fokusavai, todel ir nepavyko, matosi isiziurejus i paskutine nuotrauka, kad objekto sonuose fokusas 4u.gif

Svajone, graziai piesia. Primink koks cia objektyvas ax.gif
Atsakyti
Laba, noriu ir as jungtis prie jusu, su pertraukomis vis seku sita tema jau gana ilgai, si karta nusprendziau jau isidrasinti ir islisti i viesuma biggrin.gif

Su vaikais zaisdama, tuo paciu ir su namu darbais pazaidziau ax.gif

ND1

user posted image

user posted image

user posted image

ND2
user posted image
f10

user posted image
f5.6

user posted image
f2.2