QUOTE(Alabama @ 2011 05 05, 13:23)
O ko nenori fotografuot?
Pirma ok, antra-as dejau sali ne ant veido, o ant objektyvo, salis buvo priglausta prie jo.bet kokiu atveju nepatiko israiska.
Trecia ok, ketvirtoj nepatiko apdirbimas, oda violetine.Penkta labai like, ypac pasvelnintas variantas.
ko nenoriu? nes nebejauciu to, ko anksciau (malonumo? aistros? "kaifo" he he), o ir gyvenime pertvarkymai kazhkokie - vien darbas, rutina, kelios laidotuves, bishki ishsiskyrimu ir siaip nebepaprikolu viskas
bet jau geryn.
ei, sausokai
be nuotaikos? kaip kadravimas? beje, kodel uzkliuvo emocija? kas ne taip? (toje kur su uzuolaida). as ten beje irgi jai ant galvos nedejau, arti priejau su fotiku, tai gavosi prie pat objektyvo uzuolaida, bet manau cia del to, jog ji tokia storoka.
QUOTE(pandre @ 2011 05 05, 13:29)
nu gi visai smagiai bandei
man pirmoji (nes esu "pasinesusi" ant fotkiu susijusiu su langais
) ziurisi visai nieko..kazko truksta...bet nzn ko....antroji su uzuolaida butu tokia svelni, paslaptinga, bet ta uzuolaidos rauksle einanti per kakla, ziurisi negraziai....o ir desinej pusej tos uzuolaidos ryskiai per daug
o Alabama, berods, fotkino prie pat objektyvo uzuolaida laikydama(bent jau as tip supratau
) o tu nuo toliau...bet vis vien man kvepia paslaptingumu
o va paskutine pati paciausia
liuks...gal reiketu palikti sviesia, bet stengtis be isdeginimu....nors kontrastas man cia visai gerai ziurisi...tik va tie isdegimai
o man niekas neatsakys i anksciau uzduota klausima apie RAW formatu tvarkyma?Kokia programa tvarkot? Kokius pagrinde veiksmus atliekat? Kiek MG po konvertavimo is RAW buna JPG? Ar didesnis uz originalu jpg ar kaip? Pas mane mazesnis, niekaip nesuprantu, kas negerai...nesinori sugadinti nuotrauku...juk kazkur nuteka informacija reiksia, o kartu ir kokybe
tai tada jau gal geriau bandyti gelbeti jpg tiktai, o ne RAW?! O gal cia klausimas zvejui?( kad neisduoti "geru" vietu)
pirmoje oranzhiniai nagau zhudo visa reikala. apdirbimas gal kiek keistoskas. bet ir man ji tokia svajinga.
labai aciu uz komentarus.
pandre as RAW nefotkinu (na itin retai), nes man PS letai jau veikia. bet megstu Lrooma, ten kartais raw patvarkau, darau ta pati - wb, stumdau ten viska, kontrastinu, shviesinu, sharpinu, jb'inu ir tiek.
QUOTE(joreta @ 2011 05 05, 13:41)
Labutis,
Magie pirmoj man patinka sesės išraiška, šviesa ant veido, šešėliai rankose, bet kažkaip keistai galva su pečiais (lyg kūprintūs ar įtraukus galvą būtų)per daug lango ir kliūva pagalvė, ar ranktūris į kurį pasirėmus, arba daugiau jo norėčiau ar visai nieko.
kur pusė - violetiniai pas mane rodo, tai nelabai veidui, tik sienoms tinka
paskutinės švelnesnis variantas mano akiai labiau.
Monikute, portretas man patinka, o kad kitoks tai tikrai
pirmoje ji is tiesu susikuprinus nemazhau ir taip nevykelishkai atsisedus, kad labai stora ranka atrodo, todel gera gabala kaires nukirpau.
pastebejau, kad dazhnai daugeliui nepatinka "keistesni" fotkiu apdirbimai (spalvishkai pvz). man tai kartais norisi padaryt kitaip. pati nesu tikra del tos violetines fotkes, kur puse veido, bet man patinka tai, kad kitaip. gal del to, jog pabodo naturalumas, noreciau ishmokti manga style apdirbima, kazhka tokio i komiksus, nzn.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 05, 14:06)
onli ziz uan?