Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ersė @ 2011 05 05, 09:22)
na laukiu laukiu  biggrin.gif isvaziuojam jau i Roma, tia nuo kitos savaites vidurio laukiuuuuuuu biggrin.gif

geros keliones, lauksim foto reportažo
Atsakyti
Aciu. deja, manau to reportazo nebus biggrin.gif Imsiu nebent kokia paprasta muiline, nebent paskutine sekunde persigalvosiu blush2.gif Svarciau vis ir nusprendziau kad noriu pailseti ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 05 gegužės 2011 - 09:44
QUOTE(Ersė @ 2011 05 05, 09:43)
Aciu. deja, manau to reportazo nebus  biggrin.gif  Imsiu nebent kokia paprasta muiline, nebent paskutine sekunde persigalvosiu blush2.gif  Svarciau vis ir nusprendziau kad noriu pailseti ir tiek  biggrin.gif

Sutinku ax.gif Bet juk ir su muiline pagautum. Tik ir su ja ne poilsis.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 05, 10:13)
Tai, kad portretas ne toks pats...  Nes ir mano tokia pati užduotis.
Jeigu atvirai būtent šį man sunkiausia ir buvo įvykdyti (ne su Erse, su savimi, su Erse ne siudba kol kas). Nes norėjau fono tapybiško, nuotaikos tokios charakteringos. Nėra tai paprastas portretas...

Ir dar - kaip tas ant lovos, minukute?.. Man niekaip netelpa viskas taip  verysad.gif ... Todėl ir spjoviau su savim, sakau bus su Erse daug lengviau.

nu, kad galva biški pasukta, manau didelės įtakos tam neturi g.gif turiu dar ir kitu rakursu, bet nespėju patvarkyti aš tų nuotraukų doh.gif
Man sunkiausia buvo įvykdyti gulint ant lovos, kažkaip nesueina man ten viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 05, 09:52)
nu, kad galva biški pasukta, manau didelės įtakos tam neturi  g.gif  turiu dar ir kitu rakursu, bet nespėju patvarkyti aš tų nuotraukų  doh.gif

Ne tik rakursas, na, ne tokia ji visai biggrin.gif Bepigu man kalbėti biggrin.gif Gal aš patylėsiu, o pračiulbėsiu atnešus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 05, 10:53)
Ne tik rakursas, na, ne tokia ji visai  biggrin.gif  Bepigu man kalbėti biggrin.gif Gal aš patylėsiu, o pračiulbėsiu atnešus  lotuliukas.gif

nesuprantu kodėl ne tokia? Gal galėtum plačiau pakomentuoti ax.gif ? Man svarbu sužinoti, nes gal pamatysiu tai, ko nematau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 05, 08:50)

man sunku komentuoti, nes nežinau tikslios užduoties kaip ji skamba
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 05, 11:35)
nesuprantu kodėl ne tokia? Gal galėtum plačiau pakomentuoti  ax.gif ? Man svarbu sužinoti, nes gal pamatysiu tai, ko nematau  ax.gif

Ne tik del rakurso, bet ir del apsvietimo... anoje nuotraukoje jis krenta merginai tiesiai i veida, kadangi ji pasisukus, svelnus seseliai susidaro tik palei veido krastus.... toks apsvietimas daznai naudojamas moteru fotografijoje, nes taip islyginamos rauksleses ir oda atrodo lygesne....

Tavo fotografijoje jau labiau soninis apsvietimas gaunasi... na man vien del apsvietimo cia viesai nepanasios nuotraukos...
pradziai sakyciau bandyk atkartoti vienas prie vieno... net merginai plaukus pasiausk ir daryk uzsimerkusia, taip tikrai ir nuotaika perduosi... aisku priedo pasidaryk ir atmerktom akim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 05, 09:35)
nesuprantu kodėl ne tokia? Gal galėtum plačiau pakomentuoti  ax.gif ? Man svarbu sužinoti, nes gal pamatysiu tai, ko nematau  ax.gif

Dar pridesiu, kad kampas ne tas, tavojoj labiau is virsaus, o toj tiesiai akiu lygyje fotografuota.
Atsakyti
viena "tycine" fotosesija (seses nuopelnas), akimirkai netgi grizho upas fotkinimui. bet neilgai biggrin.gif

labai laukiu kritikos, tokios uhhh lotuliukas.gif

prie lango:
user posted image

pro uzuolaida (bandziau berods Alabamos varianta, kur pro kazhkokia shvelnia medziaga fotkino, bet man nesigavo, gerokai aptvarkytas kadras, o jb ishvis nesiziurejo):
user posted image

zhvilgsnis:
user posted image

puse:
user posted image

ir mano kokete (sita foto manau labiausiai vykusi, bent jau man patinka):
user posted image

ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 05 gegužės 2011 - 11:04
QUOTE(Maggie @ 2011 05 05, 11:59)

man paskutine labiausiai patinka wink.gif tik ciut ciut perdegus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 05 05, 11:59)

ka manot?

man zinok paskutine bene pati geriausia is tavo sesers portretiniu foto aplamai rolleyes.gif
Atsakyti