užknisiu aš jus juodai, bet įmečiau į flickr netvarkytą paskutinę foto - tiesiog iš RAW padariau JPEG. Kad matytumėt pradinį variantą. Netrukus trinsiu
QUOTE(dosa @ 2011 05 04, 22:27)
Beje betvarkydama vakarykstes nuotraukas pamaniau kad ir pratesimui viena labai tinkama butu.... cia
O siaube, mano eilė atėjo
Joreta į flickr įkelsiu į savo flickr. Pasižiūrėk. Man tai tikrai gražiau atrodo. Žinoma, sutvarkyat taip, kad man patiktų, pasikliauk savu supratimu ir patvarklyk kaip tau patiks. Kai turi originalą, lengva tvarkyti.
Nepykit, kad čia nekelsiu, mačiau Joreta geltoną ženkliuką ant foto uždėjusi, tai gal nenorės, kad įdėčiau.
Nepykit, kad čia nekelsiu, mačiau Joreta geltoną ženkliuką ant foto uždėjusi, tai gal nenorės, kad įdėčiau.
QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 21:46)
Joreta į flickr įkelsiu į savo flickr. Pasižiūrėk. Man tai tikrai gražiau atrodo. Žinoma, sutvarkyat taip, kad man patiktų, pasikliauk savu supratimu ir patvarklyk kaip tau patiks. Kai turi originalą, lengva tvarkyti.
aha, pažadėjau neviešint labai ir tik moklslo labui naudoti Paklausiu ir čia, Yvette, kokia technologija?
Ir ačiū visoms kad vargstat su manim žiople
Einu ilsėtis ir labia labai ačiū visoms dar kartą (išsiunčiau į paštus RAW) čia kaip naujas žaidimas gausis
Nelabai zinau kaip vertint sita nuotrauka.Na as subjektyvi,nes man bet kuriuo atveju ji miela,bet norisi zvilgsnio is sono...
Vilnietės ir kaunietės net negalvokit. O man yra taip, paskaičiavau - keltis prieš penkias, atvykstu geriausiu atveju puse dvyliktos, nes traukinys 11:10 bus, o grįžtu namo pusę vienuoliktos vakare. Netinka man, galvojau galvojau, bet vis tik dabar tas metas, kada tiesiog viena diena daug reiškia, o čia ir daugiau, nes pavargsiu.
QUOTE(Alabama @ 2011 05 04, 17:41)
As ejau.Mestelk nuoroda:)
flickr
QUOTE(Rico @ 2011 05 04, 19:18)
Antras vertimas netinka cia, jb geriau atrodo. Pati pirmoji idomi- matosi vaiko veido israiska, kaip susiraukia ziuredamas, ieskodamas
sutinku
Joreta aš tai net nebežinau jau su tuo J/B pati nebesuprantu jau kur gerai, kur blogai
Va kaip tik prie to pačio noriu parodyt foto ir prašau komentarų
ši foto skirta vienai iš portreto užduočių
Reikėjo padaryti pagal šitą variantą tik kadangi užduotyje buvo nurodyta, kad nebūtinai turi būti užsimerkusi mergina, tai aš padariau atsimerkusią tik vienas klausimėlis man iškilo užduotyje dar buvo nurodyti parametrai kuriais reikia fotografuoti (Daugiausiai atverta diafragma, mažiausias skaičiukas, laikas ne trumpesnis nei 1/60.). Parodytoje nuotraukoje visas veidas fokuse, o man su tokia atverta diafragma ryškumo zonoje tik akys jei apšvietimas ne superinis išlaikymo trumpint negaliu, ISO užsikelti irgi nenoriu, tai kaži ar įmanoma padaryt šviesią normalią nuotrauką tokiais parametrais
Tai, kad portretas ne toks pats... Nes ir mano tokia pati užduotis.
Jeigu atvirai būtent šį man sunkiausia ir buvo įvykdyti (ne su Erse, su savimi, su Erse ne siudba kol kas). Nes norėjau fono tapybiško, nuotaikos tokios charakteringos. Nėra tai paprastas portretas...
Ir dar - kaip tas ant lovos, minukute?.. Man niekaip netelpa viskas taip ... Todėl ir spjoviau su savim, sakau bus su Erse daug lengviau.
Ievuki, man irgi miela
Jeigu atvirai būtent šį man sunkiausia ir buvo įvykdyti (ne su Erse, su savimi, su Erse ne siudba kol kas). Nes norėjau fono tapybiško, nuotaikos tokios charakteringos. Nėra tai paprastas portretas...
Ir dar - kaip tas ant lovos, minukute?.. Man niekaip netelpa viskas taip ... Todėl ir spjoviau su savim, sakau bus su Erse daug lengviau.
Ievuki, man irgi miela
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 05, 00:13)
Nelabai zinau kaip vertint sita nuotrauka.Na as subjektyvi,nes man bet kuriuo atveju ji miela,bet norisi zvilgsnio is sono...
sviesa/tamsa tai grazi
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 05, 09:13)
Tai, kad portretas ne toks pats... Nes ir mano tokia pati užduotis.
na laukiu laukiu isvaziuojam jau i Roma, tia nuo kitos savaites vidurio laukiuuuuuuu
QUOTE(Ersė @ 2011 05 05, 09:22)
na laukiu laukiu isvaziuojam jau i Roma, tia nuo kitos savaites vidurio laukiuuuuuuu
mažulėl, man reik kad mano vyras grįžtų, tada vaikeliuks darže - o aš pas tave. Nes galiu tik vakare, o vakare mums nelabai tinka. O tu lėk, lėk, lauksim vaizdų