Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

užknisiu aš jus juodai, bet įmečiau į flickr netvarkytą paskutinę foto - tiesiog iš RAW padariau JPEG. Kad matytumėt pradinį variantą. Netrukus trinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 05 04, 22:27)

Beje betvarkydama vakarykstes nuotraukas pamaniau kad ir pratesimui viena labai tinkama butu.... cia

O siaube, mano eilė atėjo doh.gif
Atsakyti
Joreta į flickr įkelsiu į savo flickr. Pasižiūrėk. Man tai tikrai gražiau atrodo. Žinoma, sutvarkyat taip, kad man patiktų, pasikliauk savu supratimu ir patvarklyk kaip tau patiks. Kai turi originalą, lengva tvarkyti.
Nepykit, kad čia nekelsiu, mačiau Joreta geltoną ženkliuką ant foto uždėjusi, tai gal nenorės, kad įdėčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 gegužės 2011 - 21:49
QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 21:46)
Joreta į flickr įkelsiu į savo flickr. Pasižiūrėk. Man tai tikrai gražiau atrodo. Žinoma, sutvarkyat taip, kad man patiktų, pasikliauk savu supratimu ir patvarklyk kaip tau patiks. Kai turi originalą, lengva tvarkyti.
Nepykit, kad čia nekelsiu, mačiau Joreta geltoną ženkliuką ant foto uždėjusi, tai gal nenorės, kad įdėčiau.

aha, pažadėjau neviešint labai ir tik moklslo labui naudoti mirksiukas.gif Paklausiu ir čia, Yvette, kokia technologija?
Ir ačiū visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad vargstat su manim žiople
Einu ilsėtis ir labia labai ačiū visoms dar kartą (išsiunčiau į paštus RAW) čia kaip naujas žaidimas gausis 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 04 gegužės 2011 - 22:10
Nelabai zinau kaip vertint sita nuotrauka.Na as subjektyvi,nes man bet kuriuo atveju ji miela,bet norisi zvilgsnio is sono...

user posted image
Atsakyti
Sveiki,
Gavau toki pasiulyma,gal kam aktualu.
http://www.grupinis....ojams Vilniuje
Atsakyti
Vilnietės ir kaunietės net negalvokit. O man yra taip, paskaičiavau - keltis prieš penkias, atvykstu geriausiu atveju puse dvyliktos, nes traukinys 11:10 bus, o grįžtu namo pusę vienuoliktos vakare. Netinka man, galvojau galvojau, bet vis tik dabar tas metas, kada tiesiog viena diena daug reiškia, o čia ir daugiau, nes pavargsiu.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 04, 17:41)
As ejau.Mestelk nuoroda:)

hihihi.gif flickr

QUOTE(Rico @ 2011 05 04, 19:18)

Antras vertimas netinka cia, jb geriau atrodo. Pati pirmoji idomi- matosi vaiko veido israiska, kaip susiraukia ziuredamas, ieskodamas smile.gif

drinks_cheers.gif sutinku 4u.gif

Joreta aš tai net nebežinau jau su tuo J/B unsure.gif pati nebesuprantu jau kur gerai, kur blogai doh.gif

Va kaip tik prie to pačio noriu parodyt foto ir prašau komentarų smile.gif

user posted image

ši foto skirta vienai iš portreto užduočių blush2.gif
Reikėjo padaryti pagal šitą variantą user posted image tik kadangi užduotyje buvo nurodyta, kad nebūtinai turi būti užsimerkusi mergina, tai aš padariau atsimerkusią ax.gif tik vienas klausimėlis man iškilo blush2.gif užduotyje dar buvo nurodyti parametrai kuriais reikia fotografuoti (Daugiausiai atverta diafragma, mažiausias skaičiukas, laikas ne trumpesnis nei 1/60.). Parodytoje nuotraukoje visas veidas fokuse, o man su tokia atverta diafragma ryškumo zonoje tik akys g.gif jei apšvietimas ne superinis išlaikymo trumpint negaliu, ISO užsikelti irgi nenoriu, tai kaži ar įmanoma padaryt šviesią normalią nuotrauką tokiais parametrais g.gif
Atsakyti
Tai, kad portretas ne toks pats... Nes ir mano tokia pati užduotis.
Jeigu atvirai būtent šį man sunkiausia ir buvo įvykdyti (ne su Erse, su savimi, su Erse ne siudba kol kas). Nes norėjau fono tapybiško, nuotaikos tokios charakteringos. Nėra tai paprastas portretas...

Ir dar - kaip tas ant lovos, minukute?.. Man niekaip netelpa viskas taip verysad.gif ... Todėl ir spjoviau su savim, sakau bus su Erse daug lengviau.

Ievuki, man irgi miela 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 gegužės 2011 - 09:19
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 05, 00:13)
Nelabai zinau kaip vertint sita nuotrauka.Na as subjektyvi,nes man bet kuriuo atveju ji miela,bet norisi zvilgsnio is sono...

sviesa/tamsa tai grazi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 05 gegužės 2011 - 09:17
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 05, 09:13)
Tai, kad portretas ne toks pats...  Nes ir mano tokia pati užduotis.
Jeigu atvirai būtent šį man sunkiausia ir buvo įvykdyti (ne su Erse, su savimi, su Erse ne siudba kol kas). Nes norėjau fono tapybiško, nuotaikos tokios charakteringos. Nėra tai paprastas portretas...

na laukiu laukiu biggrin.gif isvaziuojam jau i Roma, tia nuo kitos savaites vidurio laukiuuuuuuu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 05 05, 09:22)
na laukiu laukiu  biggrin.gif isvaziuojam jau i Roma, tia nuo kitos savaites vidurio laukiuuuuuuu biggrin.gif

mažulėl, man reik kad mano vyras grįžtų, tada vaikeliuks darže - o aš pas tave. Nes galiu tik vakare, o vakare mums nelabai tinka. O tu lėk, lėk, lauksim vaizdų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti