Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2011 05 02, 15:23)
Ačiū Rita Gude už naują temutę  4u.gif

Plepiausių penketukas

Rita Gude 80    first.gif

Kikirike              78  second.gif

nu joooo unsure.gif psio... mažiau kalbų daugiau darbų doh.gif

ačiū už naujus namučius 4u.gif

pas mane dabar kažkoks biški juodas periodas,tai gal vakare pakomentuosiu foto flickr pas ką ten yra blush2.gif

o dar vestuvių foto tvarkymas nusimato...bet tai nieko negalėsiu rodyti jums verysad.gif nes dar neatsiklausta vestuvininkų ar galima rodyti unsure.gif o ir šiaip turbūt nelabai ką yra rodyti verysad.gif
Atsakyti
frederica smagi mergaitės išraiška

Papildyta:
tuo pačiu viena foto iš šiandieninių bandymų, rodau kad jau vieną pamoka išmokau ir šakelių ant veido nėra biggrin.gif
kritikai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 02 gegužės 2011 - 15:27
O la la la kuo dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(maija @ 2011 04 30, 21:55)
Siandien netycia pavyko nufotografuoti vaikus kartu smile.gif Ir tik viena vieninteli kadra, paskui kaip visada - issilakste  biggrin.gif  Dedu ta nuotraukyte kritikai  ax.gif

nu man tai super emociškai wub.gif

QUOTE(gotte @ 2011 05 01, 18:53)
Ačiū merginos už nuomones

Čia reportažiukas ne kritikai...iš šiandienos pasivaikščiojimo:

thumbup.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 05 01, 21:22)
Uzbegu su keliom vakarykstes fotosesijos foto.  wink.gif

man paskutinė labai gera, o šiaip sutinku su anksčiau išsakyta nuomone, kad truputį per daug nušviesinta smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 01, 23:05)
Visoms mamytėms..

Būtų nuostabi foto jei dar tokios mažos akytės, pilnos velniukų, žiūrėtų į objektyvą wub.gif

QUOTE(frederica @ 2011 05 02, 15:22)
Džiaugiuosi biggrin.gif

tikra pasaka wub.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 02, 16:27)
tuo pačiu viena foto iš šiandieninių bandymų, rodau kad jau vieną pamoka išmokau ir šakelių ant veido nėra biggrin.gif
kritikai

Spalvos gražios, modeliukas gražus smile.gif jei dar smakras būtų nukreiptas šiek tiek į viršų pagal žvilgsnį - labai skaniai žiūrėtųsi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 02 gegužės 2011 - 15:36
Vienintele, negrazi veido odos spalva. Kazka reikia daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 05 02, 15:23)
Plepiausių penketukas

Yvette              30  4u.gif

nu bent dešimtuką būtum surašius, o tai dabar likau paskutinėj vietoj schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 02, 15:27)

Oda pilkoka.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 05 02, 16:35)
Vienintele, negrazi veido odos spalva. Kazka reikia daryt g.gif

o man normaliai rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 02, 15:42)
o man normaliai rodo  g.gif

o kas tas normalu tada smile.gif Man tokia kaip ir Alabama sako, negraziai lyg i pilka nesa. Noretus lyg is sviesiau.
Atsakyti
Na ką... fotoaparatas išsiųstas į garantinį... Šauniai popietę praleidau su Akasha pas Laukinę svečiuose... tik tos aplinkybės susitikimo galėjo būti linksmesnės ax.gif Dėkui mergytės už kompaniją ir Akashai už pašoferiavimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 05 02, 16:45)
o kas tas normalu tada smile.gif Man tokia kaip ir Alabama sako, negraziai lyg i pilka nesa. Noretus lyg is sviesiau.

ruda + rausva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 02, 15:53)
ruda + rausva  smile.gif

nu tiek to, mano gal spalvas neipatingai gerai rodo, bet as spalvas matau negrazias, oda per tamsi, negraziai dar zandukas atrodo - nelygi oda, ir jei ilgiau ziurint tai ir akys negerai. Atrodo kad zvairuoja del taip nusukto zvilngsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 02, 15:27)

tuo pačiu viena foto iš šiandieninių bandymų

Nežinau kaip dėl spalvų, bet mane iškart nukerta ta patempta lūpa.

QUOTE(paprasta @ 2011 05 02, 15:50)
Na ką... fotoaparatas išsiųstas į garantinį... Šauniai popietę praleidau su Akasha pas Laukinę svečiuose... tik tos aplinkybės susitikimo galėjo būti linksmesnės ax.gif  Dėkui mergytės už kompaniją ir Akashai už pašoferiavimą 4u.gif

Kadangi esat tokios nepunktualios, pačios kaltos, užtai mano firminių keksiukų ir negavot tongue.gif

O šiaip- buvo ir man labai smagu. Tikiuosi ne paskutinį kart.
Beje, ridikų pamiršau duoti smile.gif
Atsakyti