tarkit žodį ar dabar geras jb? ir baigiu tą foto kankint
QUOTE(joreta @ 2011 05 04, 20:11)
o kodel sia foto nori matyt butent jb? juk tikrai ne visos foto atrodo gerai juodai baltos. man si jb nepatinka, nesiziuri ir cia net ne del vertimo, o del pacios foto
QUOTE(joreta @ 2011 05 04, 21:11)
na jau i ta puse
o as noriu pagalbos, Yvete, gal tu padesi, tu cia musu gelbetoja turiu viena man labai miela foto, bet ji isdegusi, verciu i JB, bet nezinau....kaip ja isgelbet?
QUOTE(joreta @ 2011 05 04, 21:11)
Na man visai fainas toks JB tik veidui vis dar kazkas yra lyg ant smakro dėmė ar ten šešėlis?
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 04, 21:31)
na jau i ta puse
o as noriu pagalbos, Yvete, gal tu padesi, tu cia musu gelbetoja turiu viena man labai miela foto, bet ji isdegusi, verciu i JB, bet nezinau....kaip ja isgelbet?
O tu ja RAW turi?
Galvojau, jei būtų žaidimas sukurti foto filmui, norėčiau August Rush pabandyti.
Šiandien nebespėsiu foto pakomentuoti.
Zirze, aš tau jau vienos foto nepadėjau sutvarkyti, nes su spalvom nelabai pati susitvarkau. JB vertimas taip pat skonio reikalas. Gali pabandyti atsiųsti, mailą žinai. Bet be įsipareigojimų. Nes man geriausi jb gaunasi kai į jb juostelę fotografuoju. Su PS katastrofa.
Joreta, nu negeras vertimas, negeras.
Šiandien nebespėsiu foto pakomentuoti.
Zirze, aš tau jau vienos foto nepadėjau sutvarkyti, nes su spalvom nelabai pati susitvarkau. JB vertimas taip pat skonio reikalas. Gali pabandyti atsiųsti, mailą žinai. Bet be įsipareigojimų. Nes man geriausi jb gaunasi kai į jb juostelę fotografuoju. Su PS katastrofa.
Joreta, nu negeras vertimas, negeras.
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 04, 21:37)
Na man visai fainas toks JB tik veidui vis dar kazkas yra lyg ant smakro dėmė ar ten šešėlis?
Papildyta:
O tu ja RAW turi?
Papildyta:
O tu ja RAW turi?
RAW
QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 21:42)
.
tai taip taip, be isipareiojimu, atsiusiu, pabandyk
QUOTE(frederica @ 2011 05 04, 13:27)
Žinau, tik, kad viena mergaitė( foto su voratinkliu - įtariu, kad vienintėlės) išvykus, prieš išvykdama atsiprašė ( čia temoj), žadėjo grįžus padaryti. Tai neteiskim, lukterkim, ok.
aha mano su voratinkliu, tai laukiu tada kantriai
QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 21:42)
aš norėjau siūlyti tokį žaidimą ,kad filmui foto sukurti bet kažkaip jūs knygom kuriat....
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 04, 20:30)
o kodel sia foto nori matyt butent jb? juk tikrai ne visos foto atrodo gerai juodai baltos. man si jb nepatinka, nesiziuri ir cia net ne del vertimo, o del pacios foto
apie nuotrauką viskas aišku, aš tik dirbu su ja, ta prasme treniruojuos. Nes nėra mn reikalo nieko gelbėt, įsipareigojimų jokių neturiu
QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 20:42)
pasiduodu ir imu kitas foto. Gal kas norit žaidimo, paversti šitą foto j/b?
o šitas kaip? čia spalvotas. Gal reik su šita bandyt
QUOTE(joreta @ 2011 05 04, 21:53)
apie nuotrauką viskas aišku, aš tik dirbu su ja, ta prasme treniruojuos. Nes nėra mn reikalo nieko gelbėt, įsipareigojimų jokių neturiu
šitą verčiant jb gausi katastrofą. Nes atrodys, kad moterį iškirpai ir kažkokiam kitam fone prilipinai.
O kas su šita foto jau daryta? Jei nori ją į jb versti, pradėčiau nuo originalo.
nenoriu jos verst, jei versiu tai iš raw kažką regsiu. stumziau raw slankiklius ir pas mane kompe ji šiltesnė nors save for web dariau
QUOTE(nieliuke @ 2011 05 03, 20:31)
Kolkas nieko nekomentuosiu ir nerodysiu, ryt baigiu sesiją, tai galėsiu išeit bent pafotkint
Atbėgau tik pasidžiaugti, kad jau gavau mainų foto nuo dosos, jetus kaip[ laukiau Ir tas jausmas kai plėši voką, nu toks neapsakomas Tai va, labai ačiū tau už šiltą palinkėjimą, šiltą foto ir dalelę gėrio, kurį man atsiuntei
Atbėgau tik pasidžiaugti, kad jau gavau mainų foto nuo dosos, jetus kaip[ laukiau Ir tas jausmas kai plėši voką, nu toks neapsakomas Tai va, labai ačiū tau už šiltą palinkėjimą, šiltą foto ir dalelę gėrio, kurį man atsiuntei
O liuks, as jau emiau pergyventi, kad taip ilgai keliauja. Labai dziugu, kad tokias emocijas sukele mano nuotrauka bei palinkejimai
o siunciau sia tik formatas buvo ne kvadartas
kalbant apie koliazus, is priespaskutinio koliazu zaidimo, ir mano nuotraukai niekas nesugalvojo pratesimo, net nezinau kas issitrauke ja....
Vakar truputuka fotografau vyriski, po lindyhopo pamokos, tik laiko nebuvo daug, labai gaila, nes jau tokios aplinkos kita syki nebebus toj salej....
Beje betvarkydama vakarykstes nuotraukas pamaniau kad ir pratesimui viena labai tinkama butu.... cia