Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

tarkit žodį ar dabar geras jb? ir baigiu tą foto kankint
user posted image
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 05 04, 20:11)

o kodel sia foto nori matyt butent jb? juk tikrai ne visos foto atrodo gerai juodai baltos. man si jb nepatinka, nesiziuri ir cia net ne del vertimo, o del pacios foto
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 05 04, 21:11)
user posted image

na jau i ta puse smile.gif

o as noriu pagalbos, Yvete, gal tu padesi, tu cia musu gelbetoja 4u.gif turiu viena man labai miela foto, bet ji isdegusi, verciu i JB, bet nezinau....kaip ja isgelbet? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 05 04, 21:11)

Na man visai fainas toks JB wink.gif tik veidui vis dar kazkas yra g.gif lyg ant smakro dėmė ar ten šešėlis?
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 04, 21:31)
na jau i ta puse smile.gif

o as noriu pagalbos, Yvete, gal tu padesi, tu cia musu gelbetoja 4u.gif  turiu viena man labai miela foto, bet ji isdegusi, verciu i JB, bet nezinau....kaip ja isgelbet? verysad.gif

O tu ja RAW turi?
Atsakyti
Galvojau, jei būtų žaidimas sukurti foto filmui, norėčiau August Rush pabandyti.

Šiandien nebespėsiu foto pakomentuoti.
Zirze, aš tau jau vienos foto nepadėjau sutvarkyti, nes su spalvom nelabai pati susitvarkau. JB vertimas taip pat skonio reikalas. Gali pabandyti atsiųsti, mailą žinai. Bet be įsipareigojimų. Nes man geriausi jb gaunasi kai į jb juostelę fotografuoju. Su PS katastrofa.

Joreta, nu negeras vertimas, negeras.
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 04, 21:37)
Na man visai fainas toks JB wink.gif tik veidui vis dar kazkas yra  g.gif lyg ant smakro dėmė ar ten šešėlis?
Papildyta:

O tu ja RAW turi?

RAW

QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 21:42)
.
Zirze, aš tau jau vienos foto nepadėjau sutvarkyti, nes su spalvom nelabai pati susitvarkau. JB vertimas taip pat skonio reikalas. Gali pabandyti atsiųsti, mailą žinai. Bet be įsipareigojimų. Nes man geriausi jb gaunasi kai į jb juostelę fotografuoju. Su PS katastrofa.

tai taip taip, be isipareiojimu, atsiusiu, pabandyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 05 04, 13:27)

Žinau, tik, kad viena mergaitė( foto su voratinkliu - įtariu, kad vienintėlės) išvykus, prieš išvykdama atsiprašė ( čia temoj), žadėjo grįžus padaryti. Tai neteiskim, lukterkim, ok.

aha mano su voratinkliu, tai laukiu tada kantriai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 21:42)
Galvojau, jei būtų žaidimas sukurti foto filmui, norėčiau August Rush pabandyti.

aš norėjau siūlyti tokį žaidimą ,kad filmui foto sukurti blush2.gif bet kažkaip jūs knygom kuriat....
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 05 04, 20:30)
o kodel sia foto nori matyt butent jb? juk tikrai ne visos foto atrodo gerai juodai baltos. man si jb nepatinka, nesiziuri ir cia net ne del vertimo, o del pacios foto

apie nuotrauką viskas aišku, aš tik dirbu su ja, ta prasme treniruojuos. Nes nėra mn reikalo nieko gelbėt, įsipareigojimų jokių neturiu mirksiukas.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 20:42)

Joreta, nu negeras vertimas, negeras.

surrender.gif pasiduodu ir imu kitas foto. Gal kas norit žaidimo, paversti šitą foto j/b? g.gif
o šitas kaip? čia spalvotas. Gal reik su šita bandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 05 04, 21:53)
apie nuotrauką viskas aišku, aš tik dirbu su ja, ta prasme treniruojuos. Nes nėra mn reikalo nieko gelbėt, įsipareigojimų jokių neturiu  mirksiukas.gif

surrender.gif pasiduodu ir imu kitas foto. Gal kas norit žaidimo, paversti šitą foto j/b?  g.gif
o šitas kaip? čia spalvotas. Gal reik su šita bandyt g.gif

šitą verčiant jb gausi katastrofą. Nes atrodys, kad moterį iškirpai ir kažkokiam kitam fone prilipinai.
O kas su šita foto jau daryta? Jei nori ją į jb versti, pradėčiau nuo originalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 gegužės 2011 - 21:16
nenoriu jos verst, jei versiu tai iš raw kažką regsiu. stumziau raw slankiklius ax.gif ir pas mane kompe ji šiltesnė g.gif nors save for web dariau
Atsakyti
QUOTE(nieliuke @ 2011 05 03, 20:31)
Kolkas nieko nekomentuosiu ir nerodysiu, ryt baigiu sesiją, tai galėsiu išeit bent pafotkint bigsmile.gif
Atbėgau tik pasidžiaugti, kad jau gavau mainų foto nuo dosos, jetus kaip[ laukiau smile.gif Ir tas jausmas kai plėši voką, nu toks neapsakomas wub.gif Tai va, labai ačiū tau už šiltą palinkėjimą, šiltą foto ir dalelę gėrio, kurį man atsiuntei bigsmile.gif

O liuks, as jau emiau pergyventi, kad taip ilgai keliauja. Labai dziugu, kad tokias emocijas sukele mano nuotrauka bei palinkejimai 4u.gif
o siunciau sia tik formatas buvo ne kvadartas smile.gif

kalbant apie koliazus, is priespaskutinio koliazu zaidimo, ir mano nuotraukai niekas nesugalvojo pratesimo, net nezinau kas issitrauke ja....

Vakar truputuka fotografau vyriski, po lindyhopo pamokos, tik laiko nebuvo daug, labai gaila, nes jau tokios aplinkos kita syki nebebus toj salej....
Beje betvarkydama vakarykstes nuotraukas pamaniau kad ir pratesimui viena labai tinkama butu.... cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 04 gegužės 2011 - 21:28