Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 04, 14:15)
vieni naudoja actionus, kiti pasharpina daugiau vien tik akis smile.gif rolleyes.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 05 04, 14:34)

žiūrint ką reiškia stiklines? jei akys mėlynos, tai gali naudoti Yvettes kažkada pasiūlytą variantą, o jei akis tiesiog paryškint norii, na tai visokių būdų yra...aš ryškinu taip: pasižymiu su lasso tool>filter>sharpen>unsharp mask ir pastumdau ten smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 05 04, 15:21)

Na o aš ateinu su savo darbeliu. Neturiu aš kol kas modeliuko, tai mano modelis kol kas yra gamta  mirksiukas.gif
Niekas neaplankot manęs flickre ir nepakomentuojat, tai keliu čia ir laukiu kritikos  ax.gif

įsimylėjau wub.gif wub.gif wub.gif ir nesvarbu, kad vien wubikus sudejau tongue.gif biggrin.gif bet man ši foto labai patinka, norėčiau tokią gauti mainais biggrin.gif
Atsakyti
pareinu su mokslais
user posted image
viršuj foto iš kurios dariau JB. Po valandos knisimosi man nė vienas variantas nepatinka, bet išmokau nemažai rolleyes.gif Paprotinkit mane, ar iš viso įmanoma iš tos viršutinės padaryt normalų jb?
Ir šiaip ar iš bet kurios foto išeina normalus, teisingas JB, spalvų, kontrasto prasme?
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 05 04, 16:43)
pareinu su mokslais

viršuj foto iš kurios dariau JB. Po valandos knisimosi man nė vienas variantas nepatinka, bet išmokau nemažai  rolleyes.gif Paprotinkit mane, ar iš viso įmanoma iš tos viršutinės padaryt normalų jb?
Ir šiaip ar iš bet kurios foto išeina normalus, teisingas JB, spalvų, kontrasto prasme?

įdomūs bandymai g.gif vat man irgi kyla toks klausimas kaip reikia atskirti kada tas J/B yra geras, o kada per pilkas ar dar koks nors netinkamas g.gif
Papildyta:
Alabama ėjo visus skalpavo, kažkas dar ten ėjo skalpuodamas per visas foto flickre, bet iki manęs niekas nedaeina biggrin.gif (sorry už ne lietuvišką žodį smile.gif )
Atsakyti
pareinu su mokslais
user posted image
viršuj foto iš kurios dariau JB. Po valandos knisimosi man nė vienas variantas nepatinka, bet išmokau nemažai  rolleyes.gif Paprotinkit mane, ar iš viso įmanoma iš tos viršutinės padaryt normalų jb?

zinok, man rodos cia pirma reikejo sutvarkyti spalvota foto, nes moters veidas labai ideges, kai verti i JB atrodo labai negraziai - perdegus sauleje, kai kuriose net kaip juodaode smile.gif tai va, patariu pirma pradine foto tvarkyti, sviesinti oda, arkad ta raudoni numusti spalvas pareguliuoti, zodziu, bandyk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 04, 16:16)

Alabama ėjo visus skalpavo, kažkas dar ten ėjo skalpuodamas per visas foto flickre, bet iki manęs niekas nedaeina  biggrin.gif (sorry už ne lietuvišką žodį  smile.gif )

As ejau.Mestelk nuoroda:)

Atsakyti
pareinu su mokslais

Gal sakyčiau, geriausiai žiūrisi padaryta su gradient map. Bet pritariu Zirzei, jog reikia pirma pakoreguota pradinę nuotrauką mirksiukas.gif
-------------------------
Aga, Alabama, galėtum ir pas mane flickre pasiautėt hihihi.gif hihihi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Vis seku as sia tema, bet dar neteko proga pasireiksti... Isigijom Nikon D3100 fotoaparata, tai dabar bandau pasimokinti naudotis juo ir padaryti kokiu tai padoresniu nuotrauku. Matau, jog cia lankosi daugiau pazengusios fotografes, nes rodomos nuotraukos yra tiesiog puikios rolleyes.gif

Bandau daryti ND, tai keliu pirmaji blush2.gif . Gal kas pakomentuotu ar gerai ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 05 04, 18:11)
Laba diena,

Vis seku as sia tema, bet dar neteko proga pasireiksti... Isigijom Nikon D3100 fotoaparata, tai dabar bandau pasimokinti naudotis juo ir padaryti kokiu tai padoresniu nuotrauku. Matau, jog cia lankosi daugiau pazengusios fotografes, nes rodomos nuotraukos yra tiesiog puikios  rolleyes.gif

Bandau daryti ND, tai keliu pirmaji  blush2.gif . Gal kas pakomentuotu ar gerai  ax.gif

Sveika gyva prisijungus mirksiukas.gif

Na kaip ir viskas gerai su pirmuoju ND wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 05 04, 15:17)
Sveika gyva prisijungus  mirksiukas.gif

Na kaip ir viskas gerai su pirmuoju ND wink.gif

Dekui 4u.gif . Na, palauksiu gal bus dar komentaru kokiu ir tada ikelsiu ir 2 ND ax.gif
Atsakyti
Padariau pratesima 2 grupei cia
Atsakyti
QUOTE(Muggy @ 2011 05 04, 18:22)
Dekui  4u.gif . Na, palauksiu gal bus dar komentaru kokiu ir tada ikelsiu ir 2 ND  ax.gif

gali kelti antra rolleyes.gif

QUOTE(Rico @ 2011 05 04, 18:38)
Padariau pratesima 2 grupei cia

saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandom stovą.
Kokybės nėra, o kaip visa kita?

user posted image

O gal šitaip atrodop kokybiškiau?

user posted image
Papildyta:
Nors ištikrųjų nemėgstu gelbėti kadrųbiggrin.gif