QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 11:11)
na dar gražiau aš galvojau, kad koliažai jau visi užbaigti. Frederica rodos maišė foto, reik jos užklausti ar tas, kas gavo lankosi, ar dingo.
Kas neatlikot koliažų atsiliepkit Jei nėra idėjų tiesiog perduokit kitam foto.
Frederica, Gotte taip pat nežino kieno foto buvo gavusi, gali brūkštelti? Ji prieš kelis psl rašė, kad padarė koliažą, bet taip ir neatsiliepė pirmos foto savininkas.
Kas neatlikot koliažų atsiliepkit Jei nėra idėjų tiesiog perduokit kitam foto.
Frederica, Gotte taip pat nežino kieno foto buvo gavusi, gali brūkštelti? Ji prieš kelis psl rašė, kad padarė koliažą, bet taip ir neatsiliepė pirmos foto savininkas.
Jetus, žinokit, aš nežinau kas ką gavo, man merginos mailus rašė, ne visos nikus prirašė, tai aš ir nežinau dabar kas kuri , kas gavo, ką gavo.
Žinau, tik, kad viena mergaitė( foto su voratinkliu - įtariu, kad vienintėlės) išvykus, prieš išvykdama atsiprašė ( čia temoj), žadėjo grįžus padaryti. Tai neteiskim, lukterkim, ok.
O dėl Gotės, kas?/ neatgaminu.
QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 12:25)
žinok nėra spalvoto varianto. Nežinau kaip kiti mato, man tai jau kiek daugoka kontrasto rodo.
Ačiū, kad neprabėgai
Aš beveik baigiu perkąsti kokios mano foto kam patinka
Tarkim žaidimo pratęsimas, ta geltonplaukė "gražuolė". Kol dariau juokiausi, nes netik už akinių kabinausi, o ir už Ritos pasakymo, kad beleką padarė. Tai ir aš norėjau daryti beleką. Gavosi. Bet jetau kaip man dabar gėda tokią foto turėti. O žiūriu nemažai kam patiko. Vat Fredericai net įkvėpimas atsirado. O aš raudonuoju nuo tokios foto
Ačiū, kad neprabėgai
Aš beveik baigiu perkąsti kokios mano foto kam patinka
Tarkim žaidimo pratęsimas, ta geltonplaukė "gražuolė". Kol dariau juokiausi, nes netik už akinių kabinausi, o ir už Ritos pasakymo, kad beleką padarė. Tai ir aš norėjau daryti beleką. Gavosi. Bet jetau kaip man dabar gėda tokią foto turėti. O žiūriu nemažai kam patiko. Vat Fredericai net įkvėpimas atsirado. O aš raudonuoju nuo tokios foto
O man labai graži šita foto, šiaip jau visada rėkiu tokiom, kad noooriu spalvos, o šį kart man patinka taip kaip yra, patinka ir kontrasto perteklius , nežinau patinka ir vsio ir tikrai ne todėl, kad Yvetės tai foto. Šiaip jau man jos foto nevisos patinka , jau vien todėl, kad ji nemėgsta spalvint
O va dėl tos kur man įkvėpimą suteikė, tai aš pasakysiu taip - ne tiek foto gal, bet visa visuma, aišku prisideda tai , kad pažįstu R. ir man smagu ją matyt taip "išsidirbinėjančią", mano blondiniškom smegenim aplamai patinka tokios, primytivokos, bet kupinos jumoro foto - tai va tiek