Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 11:11)
na dar gražiau  doh.gif  aš galvojau, kad koliažai jau visi užbaigti. Frederica rodos maišė foto, reik jos užklausti ar tas, kas gavo lankosi, ar dingo.
Kas neatlikot koliažų atsiliepkit  smile.gif  Jei nėra idėjų tiesiog perduokit kitam foto.
Frederica, Gotte taip pat nežino kieno foto buvo gavusi, gali brūkštelti? Ji prieš kelis psl rašė, kad padarė koliažą, bet taip ir neatsiliepė pirmos foto savininkas.

Jetus, žinokit, aš nežinau kas ką gavo, man merginos mailus rašė, ne visos nikus prirašė, tai aš ir nežinau dabar kas kuri biggrin.gif , kas gavo, ką gavo.
Žinau, tik, kad viena mergaitė( foto su voratinkliu - įtariu, kad vienintėlės) išvykus, prieš išvykdama atsiprašė ( čia temoj), žadėjo grįžus padaryti. Tai neteiskim, lukterkim, ok.
O dėl Gotės, kas?/ neatgaminu.

QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 12:25)
žinok nėra spalvoto varianto. Nežinau kaip kiti mato, man tai jau kiek daugoka kontrasto rodo.
Ačiū, kad neprabėgai
Aš beveik baigiu perkąsti kokios mano foto kam patinka  smile.gif
Tarkim žaidimo pratęsimas, ta geltonplaukė "gražuolė". Kol dariau juokiausi, nes netik už akinių kabinausi, o ir už Ritos pasakymo, kad beleką padarė. Tai ir aš norėjau daryti beleką. Gavosi. Bet jetau kaip man dabar gėda tokią foto turėti. O žiūriu nemažai kam patiko. Vat Fredericai net įkvėpimas atsirado. O aš raudonuoju nuo tokios foto  lotuliukas.gif

O man labai graži šita foto, šiaip jau visada rėkiu tokiom, kad noooriu spalvos, o šį kart man patinka taip kaip yra, patinka ir kontrasto perteklius biggrin.gif , nežinau patinka ir vsio ir tikrai ne todėl, kad Yvetės tai foto. Šiaip jau man jos foto nevisos patinka biggrin.gif , jau vien todėl, kad ji nemėgsta spalvint tongue.gif

O va dėl tos kur man įkvėpimą suteikė, tai aš pasakysiu taip - ne tiek foto gal, bet visa visuma, aišku prisideda tai , kad pažįstu R. ir man smagu ją matyt taip "išsidirbinėjančią", mano blondiniškom smegenim aplamai patinka tokios, primytivokos, bet kupinos jumoro foto - tai va tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 05 04, 12:46)
O kol laukiu keliu kelias nuotraukeles ir labai noreciau sulaukti kritikos, komentaru, ar jb geras ir pan.  ax.gif

pirmoj labai gražus jb, bet...man akis skauda į ją žiūrint g.gif paskutinė liuks, gražu, aš už spalvotą smile.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 05 04, 14:11)
Kažkada klausiau kaip reikia padaryti stiklines akis PS? Niekas neatsakė, gal šį kartą kas nors sureaguos  4u.gif  4u.gif  4u.gif  būčiau labai dėkinga  smile.gif

žiūrint ką reiškia stiklines? jei akys mėlynos, tai gali naudoti Yvettes kažkada pasiūlytą variantą, o jei akis tiesiog paryškint norii, na tai visokių būdų yra...aš ryškinu taip: pasižymiu su lasso tool>filter>sharpen>unsharp mask ir pastumdau ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 04, 13:42)
man pirmoji labai kabinanti,JB toks stiprus, bet del to ir patinka, o likusios dvi tai tokios man atkartojancios viena kita smile.gif didelio ispudzio nepaliko, po pirmosios smile.gif

Dekui smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 04, 14:12)
Aga. Bet dar tada įdomu ISO ir išlaikymas  ax.gif Na ir paros laikas..

Jei kalbam apie paskutine, tai Iso 800, islaikymas 10/13sec. Cia buvo fotografuota kovo men. kazkur apie 19val. smile.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 05 04, 14:34)
pirmoj labai gražus jb, bet...man akis skauda į ją žiūrint g.gif paskutinė liuks, gražu, aš už spalvotą smile.gif

Dekui smile.gif
Atsakyti
Bandau daryti savo pirma koliaza (neskaitant koliazu zaidimo biggrin.gif ) Niekaip neapsisprendziu kaip geriau - spalvota ar juodai balta? Kaip jums atrodo?

user posted image

user posted image
Atsakyti
3ND
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 05 04, 13:59)
Dekui  smile.gif
Jei kalbam apie paskutine, tai Iso 800, islaikymas 10/13sec. Cia buvo fotografuota kovo men. kazkur apie 19val.  smile.gif
Dekui  smile.gif

Įspūdinga.
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 05 04, 14:00)
Bandau daryti savo pirma koliaza (neskaitant koliazu zaidimo  biggrin.gif ) Niekaip neapsisprendziu kaip geriau - spalvota ar juodai balta? Kaip jums atrodo?

po daug diskusijų apie komentarus, man net baisu ka nors rašyt, bet mano akimis abu variantai nėra geriausi, pirmoje man per ryškios spalvos rūbų, o ir fonas juodas mane šiek tiek slegia, kai tokie vaikučiai gražus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 04 gegužės 2011 - 14:11
QUOTE(maija @ 2011 05 04, 15:00)
Bandau daryti savo pirma koliaza (neskaitant koliazu zaidimo  biggrin.gif ) Niekaip neapsisprendziu kaip geriau - spalvota ar juodai balta? Kaip jums atrodo?

man abu variantai patinka, irgi negaliu apsispresti smile.gif jeigu seimos albumui, imciau spalvota rolleyes.gif
(truputi aila vaikiuko alkunes ir kojytes)

QUOTE(dziustik @ 2011 05 04, 15:06)

gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 05 04, 15:00)

Prigesinčiau truputį spalvas ir imčiau spalvotąją mirksiukas.gif

Na o aš ateinu su savo darbeliu. Neturiu aš kol kas modeliuko, tai mano modelis kol kas yra gamta mirksiukas.gif
Niekas neaplankot manęs flickre ir nepakomentuojat, tai keliu čia ir laukiu kritikos ax.gif

user posted image

Ai dar norėjau pasipasakot kaip ieškojau šitiem žiedam kito apšvietimo wink.gif nes Yvette rašė komentaruose, kad reik paieškot. Tai va šitą šakelę fotkinau ryte, paskui per pietus ir pradėjau laukt vakaro. Ir ką jūs manot, vakare saulė įlindo į debesis ir papūsk jai į uodegą wink.gif taip ir likau be kadro su vakariniu šakalės apšvietimu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 04 gegužės 2011 - 14:28
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 04, 15:11)
po daug diskusijų apie komentarus, man net baisu ka nors rašyt, bet mano akimis abu variantai nėra geriausi, pirmoje man per ryškios spalvos rūbų, o ir fonas juodas mane šiek tiek slegia, kai tokie vaikučiai gražus blush2.gif

Baik tik, nera cia ko bijoti biggrin.gif Man visos nuomones svarbios smile.gif Del fono ir rubu sutinku su tavim. Bet ta karta fonas buvo butinas, o jokio kitokio neturejom... Su rubais susimoviau biggrin.gif Nepamasciau apie ta mirgu margu biggrin.gif Bet pasimokiau blush2.gif Atmetus tuos 2 dalykus, foto man visai patiko ir seimos albumui tikrai tiks... Tik va beda, kad neapsisprendziu kuris variantas geriau...

QUOTE(Zirzė @ 2011 05 04, 15:12)
man abu variantai patinka, irgi negaliu apsispresti smile.gif jeigu seimos albumui, imciau spalvota rolleyes.gif
(truputi aila vaikiuko alkunes ir kojytes)

Aciu smile.gif Seimos albumui cia smile.gif

dziustik - man atrodo gerai smile.gif

Dalyja - vat as irgi apie tai mastau, kad gal pamazinti spalvu, arba gal koki actiona uzdeti... g.gif
Tavo foto man patinka, tik dar visai idomu butu pamatyti spalvota ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 05 04, 14:00)

Man patinka spalvota ir tas mirgu margu nekliūva - kaip tik žaisminga, nuotaikinga bigsmile.gif
Tik nepatinka tas stalas su fotiku vaikučiams ant galvų užkrautas. Spaudžia vaikučius g.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 05 04, 15:43)
Man patinka spalvota ir tas mirgu margu nekliūva - kaip tik žaisminga, nuotaikinga  bigsmile.gif
Tik nepatinka tas stalas su fotiku vaikučiams ant galvų užkrautas. Spaudžia vaikučius  g.gif

Bet tikrai blink.gif Man nei minciu tokiu nebuvo, o dabar ziuriu ir taip krenta i akis doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti