Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 04, 11:45)

thumbup.gif  thumbup.gif  Kaip man patinka, kad prisijungei  biggrin.gif

is kur toks noras mane kankinti? biggrin.gifD

Gizzy, man 1 ir 3 wink.gif thumbup.gif ir jb man grazus. antra lyg ir viskas gerai, bet kazkaip neperteikia man grozio jb, viskas perdaug susilieja ir raibuliuoja man akyse, kvadraciukai kvadraciukai kvadraciukai smile.gif man atrodo antra spalvota geriau ziuretusi
Atsakyti
QUOTE(sakgintare @ 2011 05 04, 12:46)
Idedu ND numeris 2 biggrin.gif

Man atrodo, kad negerai. Turetu keistis fonas, o dabar jis visur vienodas. Pabandyk pagrindini objekta atitraukti nuo fono.

QUOTE(Vanillla @ 2011 05 04, 12:53)
is kur toks noras mane kankinti? biggrin.gifD

Gizzy, man 1 ir 3 wink.gif thumbup.gif ir jb man grazus.  antra lyg ir viskas gerai, bet kazkaip neperteikia man grozio jb, viskas perdaug susilieja ir raibuliuoja man akyse, kvadraciukai kvadraciukai kvadraciukai smile.gif man atrodo antra spalvota geriau ziuretusi

Dekui 4u.gif Pabandysiu antra spalvota ideti, tik gal i flickr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 05 04, 12:46)
Uzsiregistravau ir as vakar zaidime, tai dabar ir labai laukiu savo eiles, ir labai bijau  biggrin.gif
O kol laukiu keliu kelias nuotraukeles ir labai noreciau sulaukti kritikos, komentaru, ar jb geras ir pan.  ax.gif

Aga, ir aš užsiregistravau. su baime dabar lauksiu savo eilės wink.gif

Dėl nuotraukų. Pirmoji tai mano akims JB labai super. Tik biški visko perdaug wink.gif man patiko atspindžiai laivų vandenyje. Gal būčiau pamėginus juos fotkint g.gif mirksiukas.gif

Antrai ir trečiai reikia apačia pakirpt, nes ten mano akims biški nereikalingo kažko matosi. Ir lyg 2 krypsta į kairę. Gal nukirpus nebekryptų wink.gif
Spalvos ir JB man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 04 gegužės 2011 - 12:02
QUOTE(gizzy @ 2011 05 04, 11:46)
Uzsiregistravau ir as vakar zaidime, tai dabar ir labai laukiu savo eiles, ir labai bijau  biggrin.gif
O kol laukiu keliu kelias nuotraukeles ir labai noreciau sulaukti kritikos, komentaru, ar jb geras ir pan.  ax.gif

ir man patiko jb vertimas, kaip darei ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 05 04, 11:46)

O kol laukiu keliu kelias nuotraukeles ir labai noreciau sulaukti kritikos

Uje, kokis ryškumas. bigsmile.gif Kokie čia nustatymai? Žinoma ant trikojo fotkinta, ane?
Atsakyti

Gražu. J/B irgi. Ypač pirmoji žiūrisi, tik gal norėtųsi mažiau visko joje - pvz. tik prieplaukos.
Atsakyti
QUOTE(sakgintare @ 2011 05 04, 12:46)
Idedu ND numeris 2 biggrin.gif

turi fonas kist, o ne foto sviesumas. pastatyk daikta toliau nuo fono.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 04 gegužės 2011 - 12:23
QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 09:23)

QUOTE(Akasha @ 2011 05 04, 09:26)

aciu Jums uz issamius komentarus 4u.gif zo... nuotraukos nieko vertos rolleyes.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 09:33)

Zirze ką ten dar buvai įdėjusi bet išėmei?

tai cia tas velykinis montaziukas buvo smile.gif

QUOTE(Aviva @ 2011 05 04, 09:35)

laba, kaip ir sakei, visur labai centruotos nuotraukos, jeigu imanoma, gali pakarpyt, na pastumdyt veikejus smile.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 05 04, 10:17)
mano buitiakas dar iš anksčiau, aš taip įsivaizduoju smile.gif

nerealiai faina smile.gif

man pirmoji labai kabinanti,JB toks stiprus, bet del to ir patinka, o likusios dvi tai tokios man atkartojancios viena kita smile.gif didelio ispudzio nepaliko, po pirmosios smile.gif

Yvete, jau Magie parase, kad visko per daug "ciut ciut" smile.gif nebezinau i ka ziureti, nors buvo i ka akis paganyti smile.gif
Atsakyti
Aciu labai labai uz pastabas ir pasisakymus 4u.gif Labai smagu, kad kazas patiko smile.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 05 04, 13:02)
Dėl nuotraukų. Pirmoji tai mano akims JB labai super. Tik biški visko perdaug wink.gif man patiko atspindžiai laivų vandenyje. Gal būčiau pamėginus juos fotkint g.gif  mirksiukas.gif

Antrai ir trečiai reikia apačia pakirpt, nes ten mano akims biški nereikalingo kažko matosi. Ir lyg 2 krypsta į kairę. Gal nukirpus nebekryptų wink.gif
Spalvos ir JB man patinka  thumbup.gif

Bandziau tik laivsu fotkinti, bet man kazkaip si geriausiai ziurejosi smile.gif Gal kada dar pabandysiu.
Man irgi lyg atrode kad krypsta, bet nebuvau tikra biggrin.gif reiks pabandyt pakirpt smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 05 04, 13:10)
ir man patiko jb vertimas, kaip darei ? bigsmile.gif

I JB paskutiniu metu visada verciu per Gradient Map smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 04, 13:10)
Uje, kokis ryškumas. bigsmile.gif  Kokie čia nustatymai? Žinoma ant trikojo fotkinta, ane?

Neturiu as trikojo, bet svajoju apie ji blush2.gif Paskutinej nuotraukoj fotoaparata buvau pasidejus ant tureklo, nes jau temo, tai laikant rankoj liejosi viskas. Si nuotrauka fotografuota ant A rezimo, diafragma f/11. Tikiuosi atsakiau i klausimus smile.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2011 05 04, 13:20)
Gražu. J/B irgi. Ypač pirmoji žiūrisi, tik gal norėtųsi mažiau visko joje - pvz. tik prieplaukos.

Aciu smile.gif Man irgi pirmoji labai patinka, gal kita karta pabandysiu kitaip pafatografuoti smile.gif
Atsakyti
Daug nuotraukų neblogų 4u.gif gaila visiškai laiko nėra rimčiau prisėsti ir pakomentuoti doh.gif

Kažkada klausiau kaip reikia padaryti stiklines akis PS? Niekas neatsakė, gal šį kartą kas nors sureaguos 4u.gif 4u.gif 4u.gif būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 05 04, 13:00)
Tikiuosi atsakiau i klausimus  smile.gif

Aga. Bet dar tada įdomu ISO ir išlaikymas ax.gif Na ir paros laikas..
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 05 04, 14:11)
Kažkada klausiau kaip reikia padaryti stiklines akis PS? Niekas neatsakė, gal šį kartą kas nors sureaguos  4u.gif  4u.gif  4u.gif  būčiau labai dėkinga  smile.gif

vieni naudoja actionus, kiti pasharpina daugiau vien tik akis smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti