labukas.
uzsikasus darbuose, rutina mane baige suvalgyt. Pasiilgau Jusu. Siek tiek atsigavau po visu ivykiu. Bet nefotografuoju.
Vos spejau perskaityti temas, bet saziningai iveikiau (kokias gal 10 temu, kur buvau atsilikus, nes trumpam "ishejau", galvojau "aj neskaitysiu", nu bet negaliu as taip he he).
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 20:04)
*****, gyvenčiau arčiau, pasirašyčiau kam nors pozuoti. Nes tikai savo foto normalių neturiu.
hmm. as kazhkaip irgi galvoju, kad visai leisciau pasifotkint, nes tvarkiau fotkes, tai ne tik kad neturiu normaliu foto su vaiku, bet apskritai nera ju
kazhkaip nefaina. o cia tieeeek talentingu ir potencialiu fotografiu. kad visai butu idomu "pamodelaiut", kas is tikruju ziauriai sunku man gaunasi..
QUOTE(gotte @ 2011 05 03, 17:55)
Tiesiog norėjau pasayti, kad aš tokias foto traktuoju kaip mažą informaciją apie save, savo gyvenimą...
sutinku. man patinka visos fotkes. ir ne kritikai, ir buitiakishkos. nes buvo laikotarpis, kai i foruma vapshie jokiu fotkiu nedejot, tik skaitai ir skaitai, o akis paganyti ner kur.
ko nemegstu, tai pyksht poksht, kai idedama foto, n kartu su tom paciom klaidom ir tikimasi komentaru (kad ir naujokiu, kurios neatliko namu darbu, zinoma, ne visom reikia, bet kalbu apie atvejus, kai zmogus tikrai nieko nezino, o bando pershokt butinas pamokas, taip nebuna he he). jei ju nera- pykstama.
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 03, 14:13)
ka darot, ar tiesiog atrenkat kertines foto ir jas cackinat?
as tingiu. pas mane netvarkytos jos lieka. turiu problema su fotkiu trynimu, tad dazhniausiai didesne dali palieku, kad ir total buti su blykste i galva
neskaitau saves fotografe, ishvis zalia megeja ir tiek, todel nesiparinu ir kai reikia ijungiu blykste, arba blurintas fotkes darau
ishvis manau, kad jau cia neisipaishau, nes "nebegaminu"
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 12:18)
o aš laukiu kokios trečios ar ketvirtos fotosesijos, kurioje bus pabrėžtas ir pilvukas
Nu neišsiryškina man šiose foto tas laukimas, o taip norisi.
man si karta neshtumas geriau Vanillos atskleistas buvo.
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 04, 09:48)
Yvete, laikrodį, taip nuimsim
atsakyk, jei tingi, pabandysim visaip ir pažiūrėsim. Penktadienį, jei orai leis.
tada ir batus pakeiskit, kojines
kazhkas man ne taip ten. nedera. o atsegtos kelnes man tinka.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 04, 09:55)
as ir pasisakysiu
beje, tokia idomia diskusija apturejau (apie mano fotkes su draugu). jis, kaip nieko neishmanantis, sako, kad technishkai neblogai, kad suprantu ir ivaldzius (as taip tikraaaaai nemanau, nu bet tiek to), bet truksta to kazhko. jo manymu foto gali buti tikrai "mazhiau kokybishka", ar su daugiau grudu, ar su nukirsta galune, bet svarbu jausmas, ar ji kalba ar ne. ilgai masciau apie tai, ir pastebejau, kad is tikruju taip ir yra, pastaruosius metus buvau taip uzhsiciklinus del technishkos puses, kad visai pamirshau, kad ir ta pacia kompozicija, emocija, nuotraukos ryshi su modeliu ir t.t. ir pan. buvo taip svarbu necentruot, suziuret galunes, trecdaliu taisykle, ir tas taip uzkniso is tikruju, taip atstume, pasijauciau kaip mokykloj darydama namu darbus. dabar noriu siek tiek pamirshtu apie taip, pafotkint taip, kaip noriu ir kaip matau. jei bus blogiau - shakes tada
ir mesiu eto graznoje dielo
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 04, 11:27)
kaip gražu, susilydžiau
norejau prabegt, bet prisiminiau, kad Yvete minejo, jog kartais pasiilgsta kritikos. tai trumpai - too much of everything, tai kaip po ir nieko, nes pasimeta man viskas, zhvilgsnis laksto ie nuotrauka nekabina. ir man idomu butu pamatyt spalvota varianta. nors formatas idomiai ziurisi. o jei kontrasto idet? Ar jau butu per daug?