Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 05 04, 10:48)
o kur čia taip buvo parašyta  lotuliukas.gif  nepyk, kad juokiuosi.

Niekur neparasyta,bet as jau sita tema skaitau senokai,ir visus komentarus skaitau,tai kai tik pasirodo nuotrauka kokia su nukirsta (oi gerai skamba) puse galvos,visom labai patinka,ir kompozicija ir rakursas ir tas kazkas ten tongue.gif ,zodziu susidariau tokia nuomone,kad reikia kazkaip persilauzineti ir man,tik supratau,kad per sanarius negalima kirsti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 04, 08:55)
as ir pasisakysiu biggrin.gif daznai cia sioj temoj pasako, kad foto buitiakas, tarsi pateisindami, kad su tokiu pavadinimu ja maziau reik kritikuot.

Iš esmės pritariu...Aš buitiakų savo negaliu rodyt, nes jie buvo daryti ne todėl kad nufotografuot, o nufotografuot, kad pagaut staigiai kas vyksta. Aš buitiakš net su ff nedarau, turiu muilinukę, kurią vsur tampau su savim ir pyškinu ką veikiam..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 04, 10:55)
as ir pasisakysiu biggrin.gif daznai cia sioj temoj pasako, kad foto buitiakas, tarsi pateisindami, kad su tokiu pavadinimu ja maziau reik kritikuot. dzin kaip pavadinsi tas foto.

kaip visada taikliai,trumpai ir aiskiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
ateinu su paskutine foto iš mano paskutinių dienų fotkinimo, man pačiai ji patinka, noriu kritikos, ar gerai jb ar ka nors sako, ar fotkė ir tiek, prieš tai buvo dėtas spalvotas varinatas
user posted image
jei kam smalsu daugaiu kaip visad čia
Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2011 05 04, 09:57)
Niekur neparasyta,bet as jau sita tema skaitau senokai,ir visus komentarus skaitau,tai kai tik pasirodo nuotrauka kokia su nukirsta (oi gerai skamba) puse galvos,visom labai patinka,ir kompozicija ir rakursas ir tas kazkas ten  tongue.gif ,zodziu susidariau tokia nuomone,kad reikia kazkaip persilauzineti ir man,tik supratau,kad per sanarius negalima kirsti  lotuliukas.gif

jei kirsi galvas tik tam, kad kirsti,nes komentaruose kažkas sakė, kad vai vai vai kaip gražu, bet nežinosi kaip ir kodėl ir kam tai darai, žinok irgi nekas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 05 04, 09:57)
žinau tikrai vieną dalyką - jis nebuvo nukritęs. mąstau, kad gal dėl to, jog fotikas šeimos ir funkcijos itin dažnai sukinėjamos (man reikia vienaip, šeimynai pakanka kitaip). ir pradžioje, kai dar mokiausi ir nebuvau išmokus su tuo M fotkint, tai sukinėdavau nuo P iki M visą tą režimų pasiūlą...
Tai va klausimas - ar tas gedimas sutvarkomas?

kazin ar del sukinejimo.. jis gi ir skirtas sukineti smile.gif o pati nenesiau tvarkyt, vyrui ir taip tinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 04, 10:01)
ateinu su paskutine foto iš mano paskutinių dienų fotkinimo, man pačiai ji patinka, noriu kritikos, ar gerai jb ar ka nors sako, ar fotkė ir tiek, prieš tai buvo dėtas spalvotas varinatas

man cia per daug "stogas" ant galvos gaunas
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 04, 10:06)
kazin ar del sukinejimo.. jis gi ir skirtas sukineti smile.gif o pati nenesiau tvarkyt, vyrui ir taip tinka biggrin.gif

***** bet dabar jau net nervai imt pradėjo biggrin.gif nes tikrai žinau, kad nebuvau nei numetus, nei atitrenkus, o ir netinka man taip doh.gif šlamštas kažkoks, reiks vis tiek kažką mąstyt...
anyway labai ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 04, 09:06)

man cia per daug "stogas" ant galvos gaunas

"stogas" tai per daug ar per mažai galvos ? ax.gif
Atsakyti
Ka as vadinu buitiaku.Buna mielos sirdziai foto, kuriom na norisi pasidalinti, bet i mena jos nepretenduoja.

Ejom vakare visa seima pasivaiksciot ir vyras staigiai sustabdes trinktelejo fotika.Issigandau, kad galejo sulauzyt ir padariau atsitiktini kadra, kad tik isitikint, ar viskas gerai.Namuose pamaciau, kad tas atsitiktinis labai man toks- wub.gif ir israiska berniuko, ir sviesa, viskuo man patinka.Bet sitokia nuotrauka as vadinu buitiaku.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 20:04)
Nu tikrai įdomu ar dar kas nesiruošiat fotografuoti.

aš derinuosi su Gotte, bandysiu ją pafotkint ax.gif turiu minčių, tikiuosi kažką pavyks įgyvendint smile.gif

mano buitiakas dar iš anksčiau, aš taip įsivaizduoju smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 05 04, 10:07)
"stogas" tai per daug ar per mažai galvos ?  ax.gif

na, galvos man mazoka. bet gal ne tik tai problema... tas virsus taip tiesiao kerta ta galva, kad slegia toks kirtimas. bent jau mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 04, 10:10)
Bet sitokia nuotrauka as vadinu buitiaku.

ausį rėžia tas žodis smile.gif
Gerai, kad fotoaparatui nieko nenutiko.
Išraiškingas tavo vaikas.

Vienintele labai užspausta, bent jau man.
Papildyta:
QUOTE(bizyte @ 2011 05 04, 10:17)

mano buitiakas dar iš anksčiau, aš taip įsivaizduoju smile.gif

eik tu sau lotuliukas.gif
Atsakyti