Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Stai ir as cool.gif

Parodyt nieko neturiu, bet turiu klausima is pirmo temos puslapio cool.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 02, 14:28)
Dar dėl komentavimo- čia yra tikrai nusimanančių apie fotografiją, kieno komentarai tikslūs ir argumentuoti, tad visokie papildomi amsėjimai neišmanančių, neva ten gerai, ten ne- manau, tik balamutina. Tegu komentuoja žalius tie, kas išmano.. Aš s savo pastabomis nenoriu žmonių makaluoti ir klaidinti, įnešti papildomos painiavos.. Nes mėgstu tikslumą, jei tikrai žinau klaidą, pasakysiu, jei abejoju- ne.

Butu labai malonu, jei isvardintumet tuos ismanancius (kuriu komentarus klausyti) ir neismanancius (kuriems neamseti), nes pasimeciau, kuriai grupei save priskirti (t.y. ar man priklauso komentavimo prievole, ar turiu atleidima nuo jos) bei kieno komentarus skaityti, o kieno ne. As labai atsiprasau, kad atnesu cia pernyksti sniega, bet jei jau A isdrysot parasyti, tai isdryskit ir B. Vat.
Atsakyti
Oi merginos kiek grožių prirodėt 4u.gif thumbup.gif nebespėju su Jumis visai...
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 05 04, 03:09)
Butu labai malonu, jei isvardintumet tuos ismanancius (kuriu komentarus klausyti) ir neismanancius (kuriems neamseti), nes pasimeciau, kuriai grupei save priskirti (t.y. ar man priklauso komentavimo prievole, ar turiu atleidima nuo jos) bei kieno komentarus skaityti, o kieno ne. As labai atsiprasau, kad atnesu cia pernyksti sniega, bet jei jau A isdrysot parasyti, tai isdryskit ir B. Vat.

oh, dabar net lengviau ant širdies paliko, kai pagalvojau, kad Laukinės foto nesu komentavusi čia lyg ir hihihi.gif tai nesijaučiu amsinti be reikalo... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 05 04, 07:30)
oh, dabar net lengviau ant širdies paliko, kai pagalvojau, kad Laukinės foto nesu komentavusi čia lyg ir hihihi.gif tai nesijaučiu amsinti be reikalo...  biggrin.gif  biggrin.gif
Gal vis dėl to paimk fotoaparatą? nesiplečiant? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 05 03, 22:29)
Klausykit, kad būtų į temą.

cia zinok labai individualus reikalas... kiekvienas manau pabandes keleta atsirenka sau labiau priimtinesni buda.... As isvis tarkim ne viena buda naudoju... priklauso nuo fotkes ir norimo rezultato... wink.gif Taip, kad bandyk ieskok...

QUOTE(nieliuke @ 2011 05 03, 22:31)
Atbėgau tik pasidžiaugti, kad jau gavau mainų foto nuo dosos, jetus kaip[ laukiau smile.gif Ir tas jausmas kai plėši voką, nu toks neapsakomas wub.gif Tai va, labai ačiū tau už šiltą palinkėjimą, šiltą foto ir dalelę gėrio, kurį man atsiuntei bigsmile.gif

Tai pasirodyk ka gavai smile.gif Arba tegul Dosa ikelia...

QUOTE(Kikirike @ 2011 05 03, 22:33)
labai blogai ane?  blush2.gif

Na nezinau ar labai blogai, bet man labiau patiktu normalias spalvas matyti smile.gif... o dabar net ziuret ir klaidu ieskot nesinorejo...

Jauciu kad as sendien ta ziezula busiu doh.gif rolleyes.gif

QUOTE(frederica @ 2011 05 03, 22:34)
Pastebėjau, kad kai suartėji kritika susilpnėja , o galiausiai visai išnyksta, lieka wub.gif

Na suartejimas neturetu itakoti kritikavimo... kaip tik zmones geriau vienas kita pazindami, daugiau tiesos gali pasakyti manau smile.gif

QUOTE(frederica @ 2011 05 03, 22:42)
Galvoju gal dar kokį mytuką paorganizuot lotuliukas.gif

As myte nebuvau, tai kaip suprantu komentuot drasiai galiu lotuliukas.gif Bet bijau po to, kad i kita nepakviesi bigsmile.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 05 03, 23:03)
Beje kurdoj gavau palkele thumbup.gif ar kaip ten vadinas.Nu galiu balus rasyt rolleyes.gif

Tu ka rimtai tik dabar gavai? Kodel tave taip skriaude? smile.gif Nu sveikinimai!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 05 04, 08:02)
Tu ka rimtai tik dabar gavai? Kodel tave taip skriaude? smile.gif Nu sveikinimai!!!  4u.gif

jojo, ji tik dabar prisiregistravo, čia gal prieš savaitę ar dvi
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 04, 08:57)
Gal vis dėl to paimk fotoaparatą? nesiplečiant?  biggrin.gif

nesiplečiant aš tik priminsiu, kad jis pas mane sugedo mirksiukas.gif tai esu minėjus ir čia.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 05 04, 08:12)
nesiplečiant aš tik priminsiu, kad jis pas mane sugedo  mirksiukas.gif tai esu minėjus ir čia.
Nepamenu nė vienos tavo nuotraukos nuo vasario blush-anim-cl.gif (aišku gal man su atmintim, visko gali būti, kad pradžios nepamenu) Bet kuriuo atveju pasigedau, susitvarkyk tą fotiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 04, 09:15)
Nepamenu nė vienos tavo nuotraukos nuo vasario  blush-anim-cl.gif (aišku gal man su atmintim, visko gali būti, kad pradžios nepamenu) Bet kuriuo atveju pasigedau, susitvarkyk tą fotiką  biggrin.gif

gali būt. namų darbų atveju klausiau dėl WB (eam, net du kartus) nes mano fotike net instrukcijoj neparašyta, kad WB reguliuojamas kažkokiu rankiniu būdu. į klausimą neatsakė niekas bigsmile.gif tuomet tęsiau namų darbus iki WB ir sėkmingai sugadinau fotiką. temoj sėdžiu jau n-laiko ir mokausi teoriškai (universitetas išmokė). tamstos mintį supratau, ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 05 04, 08:18)
gali būt. namų darbų atveju klausiau dėl WB (eam, net du kartus) nes mano fotike net instrukcijoj neparašyta, kad WB reguliuojamas kažkokiu rankiniu būdu. į klausimą neatsakė niekas  bigsmile.gif tuomet tęsiau namų darbus iki WB ir sėkmingai sugadinau fotiką. temoj sėdžiu jau n-laiko ir mokausi teoriškai (universitetas išmokė). tamstos mintį supratau, ačiū  mirksiukas.gif

Neprisigalvok nieko daugiau negu pasakiau. Tiesiog noriu nuotraukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 05 03, 21:10)
ar kompoziciskai viskas tvarkinga?

sunku tau atsakyti. Pabandysiu apie kiekvieną tiesiog savo nuomonę parašyti.
Pirmoje foto tikriausiai žiedus norėjai parodyti. Man foto, tokia kokia yra neveikia. Tie lapai gali būtų geras įrėminimas tarkim portreto. Taip apgaubiant, sužaidžiant su diafragma. Dabar tokia, kokia yra, na paprastutė foto. Neišsiskirianti, neaišku kas pagrindinis, ką akcentavai. Ar kompoziciškai gera klausi. Na sakyčiau ne. Nes kaip minėjau nėra pagr. kažko ir viskas aplink apkarpyta. Nežinai kokius objektyvus turi ir ką galėjai daugiau padaryti.
Antroji per šviesi, fokusas kažkaip keistai, matau viršuje vos ant medžio kamieno, ar ant lapelių yra nežinau, akys per silpnos. Šiaip šita su komp. beveik ok. Jei kabinėtis, tai lapelis vienas remiasi į kraštą.
Trečią sunku komentuoti, nors debesys tai labai fainai gavosi. Jei norėjai kvadrato, tuomet šakelę vos į kairę stumtelt reiktų, ar bent jau aš taip daryčiau. Iš kitos pusės, šita šakelė nelabai fotogeniška ar kažkokių ypatingų formų, kad galėtų būti štai taip fotografuojama.
Paskutinėje vėlgi ne viską apačioje sutalpinai ir vėlgi trūksta kažko įdomesnio, lapeliai patys vieni nelabai įdomu. Gal lašelių kokių, gal boružėlės.
Šiaip nekreipk labai dėmesio į mano komentarus, gamtos fotografija, bei tokios detalės nelabai manęs traukia, tad ir komentuoti sunkiau.

Dalyja, man pirmoje jb daugiau ritmo. Dar ir todėl, kad ta virvutė atrodo lig virpėtų, nors gal ten ji taip apšviesta.
Spalvota nelabai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 04 gegužės 2011 - 08:27
QUOTE(green_tea @ 2011 05 04, 02:09)
Stai ir as  cool.gif

As labai atsiprasau, kad atnesu cia pernyksti sniega, bet jei jau A isdrysot parasyti, tai isdryskit ir B. Vat.

Ryšium su tuo, kad sugalvojau variantą C, tai taip ir padarysiu. tongue.gif

green tea- klausimas Jums asmeniškai: jei paprašyčiau šokt per langą, šoktumėte? Ir kodėl? Kai atsakysite į jį, suprasite ir mano komentarą, ką tiksliai turėjau omenyje rašydama tą postą.

Buvo konkrečiai man asmeniškai užduotas man asmeniškas klausimas: kodėl ignoruoju/neatsakau/nekomentuoju. Aš į tą klausimą atsakiau.

Tikiuosi, dabar Jums ramiau rolleyes.gif

Beje, jei perskaitytumėte visą mano pasisakymą, kurio tik dalį užjuodinote, rastumėte netgi B atsakymą smile.gif Patarimas ateičiai: netraukite žodžių iš konteksto, tai įneša papildomą erzulį..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 04 gegužės 2011 - 08:31