Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2011 05 02, 14:23)
Plepiausių penketukas

verysad.gif Einu dirbt
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 05 02, 14:22)
Džiaugiuosi biggrin.gif

Ir as wub.gif wub.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 02, 14:30)
verysad.gif Einu dirbt

hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 02, 14:33)

Tu tyčia taip aną temą, kad galėtum tyčiotis paršeeeeli tu biggrin.gif Na, aš pasistengsiu biggrin.gif
Atsakyti
Puiki serija. Gražus modeliukas. Pora pastabėlių - dauguma foto per šviesios - nebesimato odos tekstūros. Labai suspausta - matosi, kad gražią aplinką turėjot - kodėl nedarei horizontalių foto?

rarity, turiu ir horizontaliu, nevisas net i flickr sudejau. smile.gif Pasikartosiu, bet man kompe jos atrodo nepersviesios visai. Ir minetoji odos tekstura matosi. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 02 gegužės 2011 - 14:37
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 02, 14:35)
Tu tyčia taip aną temą, kad galėtum tyčiotis paršeeeeli tu  biggrin.gif  Na, aš pasistengsiu  biggrin.gif

Nu tai buvo verta islaukti, ne laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 05 02, 15:22)
Džiaugiuosi biggrin.gif

Nerealu wub.gif
Atsakyti
Frederica, nuostabu wub.gif

Rita Gude, grazi tavo sesija, gal kitur per siltas tik atspalvis man. Ir cia siaip pagalvojau dabar, kai darai viena sesija butu fainai kad visos butu to pacio atspalvio ir stiliaus. Jei atskirai ziurint, tvarkoj ir ta viena su violetiniu atspalviu, bet jei tai kaip vienos fotosesijos akimirkos, tada sakau - ne, neturetu taip but biggrin.gif Sesija gali but ir is skirtingu daliu sudeta, kai vienoj su vienais drabuziais ir kazkokioj vietoj, paskui viska keiciam, bet ta viena dalis noretus kad butu islaikyta tas stilius, atspalviai, spalvos ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Erse jokia čia ne sesija, čia nuotraukos, kurios yra 100 proc. autonomiškos smile.gif
Bet aš tave suprantu, nes kartais man būna, kad pamatau vieną o! Ir daugiau matyt nenoriu, nebent kitą dieną smile.gif Čia tikriausiai todėl, kad čia mes mokomės, įdedam daug nuotraukų, o paskui atsikratom ir paliekam vieną ar kitą. Žodžiu, aš tave suprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 02 gegužės 2011 - 15:01
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 02, 15:00)
Erse jokia čia ne sesija, čia nuotraukos, kurios yra 100 autonomiškos. bet aš tave suprantu, nes kartais man būna, kad pamatau vieną o! Ir daugiau matyt nenoriu, nebent kitą dieną smile.gif

ni ni ni, jos nera tikrai autonomiskos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 05 02, 15:01)
ni ni ni, jos nera tikrai autonomiskos  biggrin.gif

Turiu omeny - kad į jas reikia žvelgti kaip į autonomiškas nuotraukas ir nesurišinėti smile.gif
Aš mokausi fotografuoti, o ne dėlioju kokius tai reportažus. O pasiimu daugiau drabužių ar keičiu vietą, nes noriu įvairumo, o ne sumąstau, kad kažkokia teminė serija turi būti staiga kitokia.
Ups baliončiką pamiršau, kažkaip kietai nuskambėjo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 02 gegužės 2011 - 15:13
QUOTE(rarity @ 2011 05 02, 15:23)
Ačiū Rita Gude už naują temutę  4u.gif

Plepiausių penketukas

Rita Gude 80    first.gif

Kikirike              78  second.gif

Zirzė              40  third.gif

brumbrumai          32  4u.gif

Yvette              30  4u.gif
Erika  wub.gif