Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 22:39)
Tiksliai gi  g.gif

Taip, taip biggrin.gif
po myto pas mane ir šašykų po mano foto arba 0 komentarų arba wub.gif ... lotuliukas.gif
Galvoju gal dar kokį mytuką paorganizuot lotuliukas.gif
Jei rimtai, tai po myto teko net efotan eit, pasitikrint lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 05 03, 22:42)
Taip, taip biggrin.gif
po myto pas mane ir šašykų po mano foto arba 0 komentarų arba wub.gif ... lotuliukas.gif
Galvoju gal dar kokį mytuką paorganizuot lotuliukas.gif
Jei rimtai, tai po myto teko net efotan eit, pasitikrint lotuliukas.gif  rolleyes.gif

aš myte nebuvau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 gegužės 2011 - 21:45
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 22:44)
aš myte nebuvau  biggrin.gif

Aaaha, bet aš Tau varveklių prižadėjau ir žinau kurioj žvejų parduotuvėj musių gaut biggrin.gif
Neturi jokių šansų kritikuot lotuliukas.gif

Laukinės, blyn, tik neveikia, nei mytai, nei šašlykai - teta vadina, bet čia jaučiu už tai, kad vynciaus nedaviau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 03 gegužės 2011 - 21:52
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 03, 20:55)
as ir noreciau smile.gif tik bijau biggrin.gif bet kazkada isdrisiu, jauciu smile.gif

Ko bijai?A manes?Ar as tokia baissssssssi?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 05 03, 22:50)
Ko bijai?A manes?Ar as tokia baissssssssi?

ne, tu esi ypatinga, tai bijau susivaryt, kad nemokesiu taves atskleist wink.gif
Atsakyti
2 ND
f/3.5 ISO-100
user posted image

f/8 ISO-400
user posted image

f/16 ISO-800
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 05 03, 22:40)
Aisku, kad noriu.  bigsmile.gif  A brangiai man kainuotu? laugh.gif Juk su juosta tu.    rolleyes.gif

Nejuokauk mirksiukas.gif
Beje kurdoj gavau palkele thumbup.gif ar kaip ten vadinas.Nu galiu balus rasyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 05 03, 21:50)

Laukinės, blyn, tik neveikia, nei mytai, nei šašlykai - teta vadina, bet čia jaučiu už tai, kad vynciaus nedaviau biggrin.gif

Tu, teta, man nuomos mokestį už kepimo formą susimokėt turėsi biggrin.gif Jaučiu ne tik Kalėdų kalakutas, bet ir Velykų kiaušinienė joje spirgėjo, a? smile.gif Noriu atvažiuoti atsiimt. Su savim dėl drąsos dar pusę pradžiamokslio pasikviesčiau, galima? rolleyes.gif biggrin.gif

Jei rimtai, tai man tas mytas buvo kažkas ypatingo. Ir dėl žmonių ir dėl atmosferos ir dėl to, ką jis man pačiai davė. Dainuodama važiavau namo, vis kurpdama planą kaip dar ten įsiprašyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 05 03, 21:52)
ne, tu esi ypatinga, tai bijau susivaryt, kad nemokesiu taves atskleist wink.gif

Na jau, ypatinga.Mokesi, mokesi.Cia as taves nemokejau:)
QUOTE(dziustik @ 2011 05 03, 21:54)

Tinka.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 03, 22:18)
. Su savim dėl drąsos dar pusę pradžiamokslio pasikviesčiau, galima?  rolleyes.gif  biggrin.gif
Jei rimtai, tai man tas mytas buvo kažkas ypatingo. Ir dėl žmonių ir dėl atmosferos ir dėl to, ką jis man pačiai davė. Dainuodama važiavau namo, vis kurpdama planą kaip dar ten įsiprašyt  rolleyes.gif

O, kokie geri zodziai.Pasirasau:)
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 03, 23:18)
Tu, teta, man nuomos mokestį už kepimo formą susimokėt turėsi biggrin.gif  Jaučiu ne tik Kalėdų kalakutas, bet ir Velykų kiaušinienė joje spirgėjo, a? smile.gif Noriu atvažiuoti atsiimt. Su savim dėl drąsos dar pusę pradžiamokslio pasikviesčiau, galima?  rolleyes.gif  biggrin.gif
Jei rimtai, tai man tas mytas buvo kažkas ypatingo. Ir dėl žmonių ir dėl atmosferos ir dėl to, ką jis man pačiai davė. Dainuodama važiavau namo, vis kurpdama planą kaip dar ten įsiprašyt  rolleyes.gif

Paorganizuosiu vėl kada, pažadu biggrin.gif
O formos - neatiduosiu biggrin.gif , bais gera.
Atsakyti
dziustik - gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 05 03, 23:32)
Paorganizuosiu vėl kada, pažadu biggrin.gif
O formos - neatiduosiu biggrin.gif , bais  gera.

Suorganizuokit iki birzelio 3 plyyyyyyyyyzzzzzzzzzzzz. laugh.gif Ir as su savo nedrasia fizionomija pasirodyciau. Bo isskrisiu, ir faktas, kad jus susiorganizuosit. cool.gif
Atsakyti