Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 05 03, 16:55)

Taigi mano asmeniniu suvokimu buitiakas yra tarsi pasakymas: "Va toks aš esu, taip aš gyvenu, taip aš jaučiu ir tuo džiaugiuosi, noriu TIESIOG pasidalinti su jumis"...

Nu bet žmogus gyveni ir mokaisi taip sakant....  unsure.gif

EE, mano nuomonė tai dar ne visų nuomonė. Ir jei aš taip pasakiau, tolygu nereiškia, kad visi nori kad daugiau niekas nedėtų. Tai viena.

Antra, tai ką palikau iš Tavo citatos, aš visiškai sutinku. Bet bet.. Galiu pasiaiškinti kas suformavo mano nuomonę, kurią šiandien išsakiau.
Aš kai čia įlindau, tikėjausi, kad ne tik vien apie foto bendrausiu, net tik norėdama kažką parašyt turėsiu ir kažką parodyti, tikėjausi, kad su moterimis ir apie vaikus galėsim pašnekėt ir kavos susitikti, o ne būt foto robotas, kuris tik apie foto foto ir dėl foto. Bet kažkada gavau kelis taiklius komentarus, gal gal baigiam OT ir pereinam prie T, suprask, niekam neįdomu kaip tu gyveni, mes čia mokinamės fotografuot. Užtai ir supratau, kad pasakojimai apie save ir savo asmenybę čia nereikalingi. Noriu pasidžiaugti buitinėmis foto su pirmais sūnaus žingsniais- keliauju į bendraamžių temą. Užtai ir parašiau taip. Bet tik todėl. Mano nuomonė yra tokia pati kurią surašei savo citatoje. Bet siūlau, dėl virtualios erdvės šią diskusiją baigti. Mano nuomonė, IMHO.

QUOTE(Akasha @ 2011 05 03, 17:00)

Jei ziuret i buitiaka, kaip i rodoma darba, jis jau negali buti belekaip padarytas... Turi kelti emocijas ne tik namiskims, bet ir ziurinciam zmogui... Cia tokie buitiakai jau taikantys ne visai i tas buitines boto, kuriu net i seimos albuma nelabai detume... smile.gif

Tiesiai į dešimtuką. tą ir turėjau omenyje.

QUOTE(gotte @ 2011 05 03, 17:13)

Ir dar...išklausydama jūsų nuomonės taip pat susidarau vaizdą, ko geriau nesakyt, nerašyt ir nedėti...

Aš- ne visi. Jei kažkam neįdomu, gali nežiūrėt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 05 03, 21:58)
tikėjausi, kad su moterimis ir apie vaikus galėsim pašnekėt ir kavos susitikti, o ne būt foto robotas, kuris tik apie foto foto ir dėl foto. Bet kažkada gavau kelis taiklius komentarus, gal gal baigiam OT ir pereinam prie T, suprask, niekam neįdomu kaip tu gyveni, mes čia mokinamės fotografuot. Užtai ir supratau, kad pasakojimai apie save ir savo asmenybę čia nereikalingi. Noriu pasidžiaugti buitinėmis foto su pirmais sūnaus žingsniais- keliauju į bendraamžių temą. Užtai ir parašiau taip.

bet juk kažkur buvo fotografių plepesių temą, visokiem off topikam.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 05 03, 21:04)
bet juk kažkur buvo fotografių plepesių temą, visokiem off topikam.

neprigijo tokia tema 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi nejaukiai jaučiuosi dėl tų pastabų, norėčiau ir pakalbėti, nes suartėjam. O kai nesaurtėji, nelabai ir mokytis kartu gali... Gerai, kad aš dažnai pamirštu, kad kalbu ne į temą biggrin.gif
Ai, aš pūkuota biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 03 gegužės 2011 - 21:22
Klausykit, kad būtų į temą. Ar galit man tundrai paaiškint kaip verčiat į J/B tik nesiųskit į googlą, nes jau užsigrūzinau actionais PS, ir panašiais dalykais tokiais kaip 4 būdai kaip paversti į JB (keliom kalbom), na, bet principo vis tiek nepagaunu. Ar dedat kokius filtrus, tokius kaip blue, red, yellow ir t.t.? Kokias rodyklytes stumdot ant foto, nes aš man rodos nusistumdau doh.gif
Ačiū, kad pažiūrėjot, brumbrumai ir Rita Gude 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 03 gegužės 2011 - 21:32
Kolkas nieko nekomentuosiu ir nerodysiu, ryt baigiu sesiją, tai galėsiu išeit bent pafotkint bigsmile.gif
Atbėgau tik pasidžiaugti, kad jau gavau mainų foto nuo dosos, jetus kaip[ laukiau smile.gif Ir tas jausmas kai plėši voką, nu toks neapsakomas wub.gif Tai va, labai ačiū tau už šiltą palinkėjimą, šiltą foto ir dalelę gėrio, kurį man atsiuntei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 05 03, 18:00)

O kas su spalvom pirmose nutiko? smile.gif kur jos pabego? smile.gif

taip ryšku taip ryšku buvo,akyse geltona raibuliavo ,kad nuėmiau spalvas lotuliukas.gif labai blogai ane? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 05 03, 22:21)
Aš irgi nejaukiai jaučiuosi dėl tų pastabų, norėčiau ir pakalbėti, nes suartėjam. O kai nesaurtėji, nelabai ir mokytis kartu gali... Gerai, kad aš dažnai pamirštu, kad kalbu ne į temą biggrin.gif
Ai, aš pūkuota  biggrin.gif

Aš tai ir mėgstu off topicus, dedu foto pasidžiaugimui biggrin.gif , bet dabar ne apie tai smile.gif
Pastebėjau, kad kai suartėji kritika susilpnėja , o galiausiai visai išnyksta, lieka wub.gif arba tyla biggrin.gif
Taip, kad velnias žino kaip čia geriau rolleyes.gif .Tikriausiai kaip kam išeina, taip ir gerai.

Man tinka, foto pasidžiaugimui ir ne kritikai biggrin.gif , net labiau nei kritikai , nes nevisda žinau ką pasayt lotuliukas.gif
Atsakyti
Kristukai,as kaune,galim kazka pamastyt mirksiukas.gif jei nori zinoma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 05 03, 21:34)
Aš tai ir mėgstu off topicus, dedu foto pasidžiaugimui biggrin.gif , bet dabar ne apie tai smile.gif
Pastebėjau, kad kai suartėji kritika susilpnėja , o galiausiai visai išnyksta, lieka wub.gif  arba tyla biggrin.gif

Tiksliai gi g.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 05 03, 21:34)
Pastebėjau, kad kai suartėji kritika susilpnėja , o galiausiai visai išnyksta, lieka wub.gif  arba tyla biggrin.gif
Taip, kad velnias žino kaip čia geriau rolleyes.gif .Tikriausiai kaip kam išeina, taip ir gerai.

Man tinka, foto pasidžiaugimui ir ne kritikai biggrin.gif , net labiau nei kritikai , nes nevisda žinau ką pasayt lotuliukas.gif

klausykit, galima gi susitarti. Kai žmogus prašos labai kritikuojamas (AŠ šiuo momentu, nes labai reikia žinių, nuomonių) tai ir sakykit. O kada ne kritikai tai džiaugiamės, jei patinka mirksiukas.gif Aš pati dažniausiai neturiu, ką sakyt naujo, o pakartot kelių nuomones nebėr prasmės
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 05 03, 22:35)
Kristukai,as kaune,galim kazka pamastyt mirksiukas.gif jei nori zinoma ax.gif

Aisku, kad noriu. bigsmile.gif A brangiai man kainuotu? laugh.gif Juk su juosta tu. rolleyes.gif
Atsakyti