QUOTE(gotte @ 2011 05 03, 16:55)
Taigi mano asmeniniu suvokimu buitiakas yra tarsi pasakymas: "Va toks aš esu, taip aš gyvenu, taip aš jaučiu ir tuo džiaugiuosi, noriu TIESIOG pasidalinti su jumis"...
Nu bet žmogus gyveni ir mokaisi taip sakant....
EE, mano nuomonė tai dar ne visų nuomonė. Ir jei aš taip pasakiau, tolygu nereiškia, kad visi nori kad daugiau niekas nedėtų. Tai viena.
Antra, tai ką palikau iš Tavo citatos, aš visiškai sutinku. Bet bet.. Galiu pasiaiškinti kas suformavo mano nuomonę, kurią šiandien išsakiau.
Aš kai čia įlindau, tikėjausi, kad ne tik vien apie foto bendrausiu, net tik norėdama kažką parašyt turėsiu ir kažką parodyti, tikėjausi, kad su moterimis ir apie vaikus galėsim pašnekėt ir kavos susitikti, o ne būt foto robotas, kuris tik apie foto foto ir dėl foto. Bet kažkada gavau kelis taiklius komentarus, gal gal baigiam OT ir pereinam prie T, suprask, niekam neįdomu kaip tu gyveni, mes čia mokinamės fotografuot. Užtai ir supratau, kad pasakojimai apie save ir savo asmenybę čia nereikalingi. Noriu pasidžiaugti buitinėmis foto su pirmais sūnaus žingsniais- keliauju į bendraamžių temą. Užtai ir parašiau taip. Bet tik todėl. Mano nuomonė yra tokia pati kurią surašei savo citatoje. Bet siūlau, dėl virtualios erdvės šią diskusiją baigti. Mano nuomonė, IMHO.
QUOTE(Akasha @ 2011 05 03, 17:00)
Jei ziuret i buitiaka, kaip i rodoma darba, jis jau negali buti belekaip padarytas... Turi kelti emocijas ne tik namiskims, bet ir ziurinciam zmogui... Cia tokie buitiakai jau taikantys ne visai i tas buitines boto, kuriu net i seimos albuma nelabai detume...
Tiesiai į dešimtuką. tą ir turėjau omenyje.
QUOTE(gotte @ 2011 05 03, 17:13)
Ir dar...išklausydama jūsų nuomonės taip pat susidarau vaizdą, ko geriau nesakyt, nerašyt ir nedėti...
Aš- ne visi. Jei kažkam neįdomu, gali nežiūrėt